2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
81 ile yasak geldi. Hadi diyelim istanbuldan cikti diger illerde ceza yer. Ustelik hem sokaga cikma yasagini deldigi icin hemde bebegi cikardigi icin ikinizde ayri ayri yersiniz. Esinin parasi coksa denesin @pepecurali
Bizim bi akraba ciddi sağlık problemi yaşadı, yaşıyor.
Kimse gidemedi yanına, çocuklara cenaze olursa gidersiniz demişler.
Bakıma ihtiyaçları var ama izin yok.

Bizim bi akraba ciddi sağlık problemi yaşadı, yaşıyor.
Kimse gidemedi yanına, çocuklara cenaze olursa gidersiniz demişler.
Bakıma ihtiyaçları var ama izin yok.
O duruma üzülüyorum işte oyle ozel durumlarda izin verilmeli aslinda
Zaten bu seyahat yasagini nasil acacaklar ben bilmiyorum. Millet çil yavrusu gibi dagilacak

Kimmiş o terbiyesiz arkadaş ya

Aramızda 5 gun var.doktor rahmımın yapısal olarak buyuk oldugunu soylemişti dogumda bence henuz toparlayamadı kendini kesin oyle diyecek
Benimde 5 gun suren lekelenme gibi kanama oldu. Kirmizi kandi ama camasira az ve çoğunlukla peçeteye geldi. Yarin eslemin izlemi var ebeye sorcam bende

ben kundak kalmadi saniyordum artik,buradan hic kundaklayan da duymamistim yoksa uyarirdim kundak zararli evet cnm
Ben de uyurken hazır kundağın akoyuyprum. Sıçrayarak kendini uyandırmasını önlüyor. Uyku kalitesi artıyor. Bacakları serbest oluyor tabi yarım kundak deniyor buna

Ben de uyurken hazır kundağın akoyuyprum. Sıçrayarak kendini uyandırmasını önlüyor. Uyku kalitesi artıyor. Bacakları serbest oluyor tabi yarım kundak deniyor buna
iyi cnm bacakları sıkmasın da onemli degil boyle eski türk filmlerindeki gibi çarşafa falan sariyorlar ya bi de koca filteke ile tutturuyorlar onu sımsıkı sarıp

Mamalar zaten inek sutu bazli canim .badem sutuyle hzirlanip daha zenginlesririlirmi bilemedim. Bem kizimi sute alistirirken mamasini sut ile hazirliyordum tadi cok huzel oluyodu . Nesquikde dur bi ek hidaya baslasin anne sut desin ih ih ih ih die nesquik paketini gostersin . Ben hic vermemistim sadeye alistirdim tadini . Cinarda ne olucak benim en ufak bir fikrim yok sut urunu alerjisi garanti ise ona gore gelistiricem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…