Bu arada hayirli kandiller. İnşallah Rabbim hepimize ve ailelerimize hayırlı saglikli bir omur versin. Dertlerimize derman, hastaliklarimiza şifa versin, hayirli bol kazançlar nasip etsin
81 ile yasak geldi. Hadi diyelim istanbuldan cikti diger illerde ceza yer. Ustelik hem sokaga cikma yasagini deldigi icin hemde bebegi cikardigi icin ikinizde ayri ayri yersiniz. Esinin parasi coksa denesin @pepecurali
Bizim bi akraba ciddi sağlık problemi yaşadı, yaşıyor.
Kimse gidemedi yanına, çocuklara cenaze olursa gidersiniz demişler.
Bakıma ihtiyaçları var ama izin yok.
Bizim bi akraba ciddi sağlık problemi yaşadı, yaşıyor.
Kimse gidemedi yanına, çocuklara cenaze olursa gidersiniz demişler.
Bakıma ihtiyaçları var ama izin yok.
O duruma üzülüyorum işte oyle ozel durumlarda izin verilmeli aslinda
Zaten bu seyahat yasagini nasil acacaklar ben bilmiyorum. Millet çil yavrusu gibi dagilacak
Sirke ile suyi lariarirdim kavamozda banyoda duruyor her wc sen somra makyaj temizleme pamuguma dokup siliyordum . Dr a gitme tabi dr ne anlar benimde gitmem lazim beto kapiya kilit taktircam kapi agzomda sarkan bi arkadas var onu dr la tanistircam
Benimde 5 gun suren lekelenme gibi kanama oldu. Kirmizi kandi ama camasira az ve çoğunlukla peçeteye geldi. Yarin eslemin izlemi var ebeye sorcam bende
Ben de uyurken hazır kundağın akoyuyprum. Sıçrayarak kendini uyandırmasını önlüyor. Uyku kalitesi artıyor. Bacakları serbest oluyor tabi yarım kundak deniyor buna
Ben de uyurken hazır kundağın akoyuyprum. Sıçrayarak kendini uyandırmasını önlüyor. Uyku kalitesi artıyor. Bacakları serbest oluyor tabi yarım kundak deniyor buna
iyi cnm bacakları sıkmasın da onemli degil boyle eski türk filmlerindeki gibi çarşafa falan sariyorlar ya bi de koca filteke ile tutturuyorlar onu sımsıkı sarıp
Canım ishal olup olmadığını anlamak çok zor
Ama evet anne sütü alanların ki biraz daha cıvık oluyor
Kaka yapmasıda günde 6-7 kereye kadar normal kabul ediliyor
Fistiklar bi sey sorcam. Simdi, bebeklere 1 yasina girene kadar inek sutu veremicez ya. Marketlerde badem sutu satiliyo, ben iciyorum ve memnunum da. Bebege de icirebilir miyiz ki, bole mamasina fln eklesek ?
Bi de bebekler nesquik icebilir mi die ikinci sorum, ben cok seviyorum da
Mamalar zaten inek sutu bazli canim .badem sutuyle hzirlanip daha zenginlesririlirmi bilemedim. Bem kizimi sute alistirirken mamasini sut ile hazirliyordum tadi cok huzel oluyodu . Nesquikde dur bi ek hidaya baslasin anne sut desin ih ih ih ih die nesquik paketini gostersin . Ben hic vermemistim sadeye alistirdim tadini . Cinarda ne olucak benim en ufak bir fikrim yok sut urunu alerjisi garanti ise ona gore gelistiricem kendimi