2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gunaydinlarr ❤ Biz bugun 3-5-7 uyandik. Hala da uyanigiz ve simdi ne yapsak diye birbirimize bakiyoruz sapsigimle
Bizde 45 dkdir uyanigiz. Eslem uyur yusra kalkar vay benim basima gelenler. Zaten sahurda yine ikiside uyanmisti. 1de yatmistim 3te kalkmistim. Bugun yogun bi gün hayirlisiyla gece olur inşaallah

Bende ayniyim.inanki canim su gördüğüm kisacik parca bile dusundurdu beni ,sayfa sahibine meaj ilettim ismi icin donerse yazicam hemen fransiz baskisini buldum emin olamadim kahvetelvesi seninkinin ismi neydi?

Benimde 5 gun suren lekelenme gibi kanama oldu. Kirmizi kandi ama camasira az ve çoğunlukla peçeteye geldi. Yarin eslemin izlemi var ebeye sorcam bende
Naptın canım gittin mi kilosu gelişimi nasıl?
bir de öerak ettim yüsra kaç kilo?

İnşallah hemen atlatır canım ona bir zarar gelince canımdan can gidiyor resmen
Ne kadarlık. Bebeğiniz çok geçmiş olsun ilk 2 aylıkken yok muydu
2.ay kontrolüne covidden dolayı gidememiştik maalesef
İnşallah düzelir bir an önce tip 3 dediler maalesef
İnşallah canım
Altını açarken farkettim canım bacak boğumları aynı değildi sonra bacaklarını yanlara açmaya çalıştım sağ açılırken sol tam açılmıyodu hemen randevu aldım götürdüm
Kundak sadece kollara yapmadı mı yarım kundagı ben hala yapıyorum yarım kundakla birşey olmaz ama sımsıkı sardıysa tabı belki baştan vardı da düzelmedi cok geçmiş olsun
Yok canım tüm bedeni kundaklandı ben hep açtım başlarda istemiyordu çünkü sonra çocuk uyumuyo diye eşimde kvde herkes kundak diye tutturdu
6 ay geç diye biliyorum ben 1. Ayda yaptırdım ama 3 aya kadar olabilir
Sağol canım bu ay onu da yaptırayım artık hiçbir şeye geç kalmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım ya sıkıntısı var mıydı daha önce?
Yok canım hiçbir sıkıntısı olmadı doktorda zaten ağrı olmaz nasıl farkettin dedi iyi ki dikkat ettim yoksa çok geç kalırdık
İnşallah kısa zamanda alışır canım korseye bilemiyorum ki ne çare olur bişeykerle oyalasanız falan ne biliyim çongıraklar müzikler oyun halısı falan?
Çok şükür bugün daha iyi alışıyor ama her alt açmada açıp geri kapatıyorum yavrumun canını ben yakıyorum resmen ama çok güçlü minnoş kızım inşallah atlatıcaz hemen. Çıngırak falan gözü görmüyor o an canım
Canım kim vermiş dolven? Senden habersiz senin çocuğuna kim ne veriyor bence tepkini koy senden habersiz kimse bişey yapmasın
Tepkimi koydum zaten canım ama rahat uyudu diyolar dedim tabi uyur el kadar çocuğa o kadar ağır ilaç verirseniz dedim. Eşimde sonradan anladı. Yavrum nefes almakta nasıl zorlandı bide diyolar üşütmüş ondan hırıltı var ayaklarına bebe vikisi sürelim geçer dedim bundan sonra çocuğuma doktorun vermediği hiçbir şey verilmicek yapılmıcak. Nasıl sinir oldum anlatamam
Tesekkur edrim cnm bezini acinca hemen bakicam biz anneler doktordan once farkediyoruz bazi seyleri cok sukur erken farketmmissim daha kemikleri tam oluşmadığı icin yerine kolay geliyor ,gecmis olsun ikinizide❤
İnşallah canım inşallah
Canım 2-3 aylıkken yapılıyor diye biliyorım biz 3 aylık kontrolüne gidince göz muayenesi de yaptırıcaz
Sağol kuzum bu ay yaptırayım bende
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
Amin canım inşallah
Bu kvlerin hayırlı bi işi yok mu arkadaş. Basbas bağırıyorlar kundak zararlı diye.sen yapsan nasıl başını yerdi şimdi kesin sesi çıkmıyordur..
Sorma onlara göre hala kundaktan olmamış olsa şimdiye kadar her bebeğe olurmuş nasıl sinir oluyorum nasıl
Cok gecmis olsun canim... Nasil yapti ki kundagi oyle, cok mu sert yapti?
Yavrum resmen kalem gibi oluyordu canım hatta bir iki kez çocuğum açıyor istemiyordu açamasın diye tülbent bağlamıştı
ben kundak kalmadi saniyordum artik,buradan hic kundaklayan da duymamistim yoksa uyarirdim kundak zararli evet cnm
Çok uyardım çok söyledim ama sonuç sen kaç çocuk büyüttüne geldi her seferinde
ah cnm benim ya oy minnagim,ağrı icin krem vermedi mi hani sorsan takip çıkarırken sursem diye
Vermedi canım alışır dedi sadece ki alışmaya başladı çok şükür. Benim ufaklık çok minik doğdu ya zaten benden şuan ekstra ilaç kullanmak istemiyorum ağır gelir diye

Bende ayniyim.inanki canim su gördüğüm kisacik parca bile dusundurdu beni ,sayfa sahibine meaj ilettim ismi icin donerse yazicam hemen fransiz baskisini buldum emin olamadim kahvetelvesi seninkinin ismi neydi?
Sayfa numarasından baktım da bendeki bu değilmiş
Bendekiler Denemediğim Yol Kalmadı ve Sabrımı Zorluyorsun.
Okumadım daha ama takip ettiğim bir psikolog bu yazarın tüm kitaplarını okuyun önerisinde bulunmuştu, aldım öyle bunları.

Ya arkadaş ne vicdansızmış tülbent bağlamış bide. Nasıl girdi şimdi bebeğin günahına. Hiç akıl işi değil. Her bebekte olmayabikir belki hareketli bebek değildir. Ben kollarını yapıyorum sadece de yine durmuyor bende bırakıyorum yarım kundak bile yapmıuorum. Nası istiyorsa öyle uyusun.. İnşallah çabucak atlatır yavrun.. Sen kaç çocuk büyüttün mü. Gördük onları da...Allah akıl fikir versin.

Tekrar geçmiş olsun üzme kendini geçer benim kızım 6 yaşında jimnastik bile yapıyor
Bebeğin çok şanslı ki senin gibi bir anneye sahip
Ağlamalarına dayanmak zor ama üstesinden gelmenin yolunu bulacaksın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…