Benıde aradılar canım 19.cu haftada yapıyoruz dediler,doktora sordum yaptır dedi ama kaç doz olduğunu bilmiyorum,sağlık ocağı na gitmedim sadece telde sordum,haftaya gidince soracağımKızlar tetanoz aşısıyla ilgili sağlık ocağından yada doktorundan birşey duyan varmı? sağlık ocağı yanılmıyorsam 12. haftada tetanoz aşın var dedi ama zorunlu değilmiş. Bazı yerlerde 5 yıl bazı yerlerde son 10 yıl içinde yaptırdıysanız gerekli değil yazıyor. Ben unutmazsam Pazartesi doktora danışıcam. Sizlerin bilgisi varmı sormak istedim.
Sağol canım,bende haftaya gideceğim bakalım,kan sonuçları hemen çıkıyormu biliyormuusnCanım normal ultrason gibi ama uzun sürüyor kan alıyorlar bide
Kızlar tetanoz aşısıyla ilgili sağlık ocağından yada doktorundan birşey duyan varmı? sağlık ocağı yanılmıyorsam 12. haftada tetanoz aşın var dedi ama zorunlu değilmiş. Bazı yerlerde 5 yıl bazı yerlerde son 10 yıl içinde yaptırdıysanız gerekli değil yazıyor. Ben unutmazsam Pazartesi doktora danışıcam. Sizlerin bilgisi varmı sormak istedim.
Allah sabır versin,çok üzüldüm,ne denilir bilemiyorum,başka çocuğun varmıydı canımGecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?
Bencede iki kese var benimde iki kese vardı iki bebek vardı sizde 1 bebek var saglıkla gelsin minnoşKızlqr burada iki kesemi var bana mı öyle geldi bu gün dr gittim soramadım ama hep böyle 2 yuvarlak vardı birinde bebek vardı kalp atışını duydum :)
Hemşirem o kadar hızlı konuşuyor ki anlamakta güçlük çekiyorumBeni sağlık ocağındaki hemşire arayıp 19 yada 20. Haftada gel yapalım dedi. Çok ağrıyodu kızımda yaptıkları zaman kolumu kaldıramıyodum hiç yaptırmak istemiyorum
ben haftaya gidicem tatile, cocuk havuzu disinda havuza girmeyi düsünüyorum. cocuk havuzu malum, cisli oluyorSelam herkese. Bayram yoğunluğundan bakamadım pek. Bebişlerini, keselerini gören anneler gözünüz aydın. Kötü haber alanlar olmuş çok geçmiş olsun.
Tatile giden kızlar havuza giriyor musunuz? Yoksa sadece denize mi giriyorsunuz? Havuzda sıkıntı olur falan diye okudumda
kadin dogumcuna danis canim, ben kizima hamileyken yaptirmadim daha 1 sene öncesinde yeni yapilmisti bana asi. henuz 5 sene dolmadi o nedenle bu sefer de yaptirmama gerek görmez muhtemelen. saglik ocagindakiler biraz takintili bu konuda, illa yapalim diyecekler, en iyisi doktorundan görüs almak.Kızlar tetanoz aşısıyla ilgili sağlık ocağından yada doktorundan birşey duyan varmı? sağlık ocağı yanılmıyorsam 12. haftada tetanoz aşın var dedi ama zorunlu değilmiş. Bazı yerlerde 5 yıl bazı yerlerde son 10 yıl içinde yaptırdıysanız gerekli değil yazıyor. Ben unutmazsam Pazartesi doktora danışıcam. Sizlerin bilgisi varmı sormak istedim.
haklısın canım bende 5 sene önce 2014 te yaptırdım işe girerken diye hatırlıyorum. Bir zararı yok derse yine yaptırırız Dr ne derse okadin dogumcuna danis canim, ben kizima hamileyken yaptirmadim daha 1 sene öncesinde yeni yapilmisti bana asi. henuz 5 sene dolmadi o nedenle bu sefer de yaptirmama gerek görmez muhtemelen. saglik ocagindakiler biraz takintili bu konuda, illa yapalim diyecekler, en iyisi doktorundan görüs almak.
Gozun aydin canim saglikla gelsin insallahÇok şükür kesemizi gördük sağlıklı kese dedi4.5 haftalık daha geç döllenme olduğu için
Zehirlemez miAzi dislerini cikariyor simdi cikti çıkıcak sunnette yaptirdik gecn hafta birkac haftaya biraktiricam ama cok düşkün nasil olucak bakalim
Bende tek ama yaHayır canım bu herkeste oluyor sanırım yumurtalık orası
Ben 2 kerecik denize girdim havuza girmem icindeki klorlu su da zararliSelam herkese. Bayram yoğunluğundan bakamadım pek. Bebişlerini, keselerini gören anneler gözünüz aydın. Kötü haber alanlar olmuş çok geçmiş olsun.
Tatile giden kızlar havuza giriyor musunuz? Yoksa sadece denize mi giriyorsunuz? Havuzda sıkıntı olur falan diye okudumda
Daha nisan annelerinin populer konusu acilmamisİnşaAllah canım hepimizin ki❤
Ay evet biz geriden geliyozaslında Nisan annesi de Olablirm ama sizleri daha çok sevdim daha aktifsinz burda olurm herlde
Baska doktorlara da gitGecmis olsun, bende simdi geldim doktordan kalbinin durdugunu ogrendim bebegimin ama kurtaj icin dort gun bekleyelim dedi anlayamadim. Sizde de oyle mi oldu hemen müdahele mi edildi?
Maaşallah canim herşeyi belli olmusBenim minnoşum
Ben sadece folidoce kullaniyorumDoktor değiştirdim ilk doktorum sadece ilk 3 ay folik asit önermişti yeni doktorum onu kesip başka vitamin verdi sizler neler kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?