2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar tetanoz aşısıyla ilgili sağlık ocağından yada doktorundan birşey duyan varmı? sağlık ocağı yanılmıyorsam 12. haftada tetanoz aşın var dedi ama zorunlu değilmiş. Bazı yerlerde 5 yıl bazı yerlerde son 10 yıl içinde yaptırdıysanız gerekli değil yazıyor. Ben unutmazsam Pazartesi doktora danışıcam. Sizlerin bilgisi varmı sormak istedim.

Benıde aradılar canım 19.cu haftada yapıyoruz dediler,doktora sordum yaptır dedi ama kaç doz olduğunu bilmiyorum,sağlık ocağı na gitmedim sadece telde sordum,haftaya gidince soracağım

Bu be arkadaş ekşi yenmeden migdem delinecek limon turşu erik var mı benim gibi olan ekşi yiyenin kızı olurmuş öyle mi acaba

Beni sağlık ocağındaki hemşire arayıp 19 yada 20. Haftada gel yapalım dedi. Çok ağrıyodu kızımda yaptıkları zaman kolumu kaldıramıyodum hiç yaptırmak istemiyorum

Kızlqr burada iki kesemi var bana mı öyle geldi bu gün dr gittim soramadım ama hep böyle 2 yuvarlak vardı birinde bebek vardı kalp atışını duydum :)
Bencede iki kese var benimde iki kese vardı iki bebek vardı sizde 1 bebek var saglıkla gelsin minnoş

Beni sağlık ocağındaki hemşire arayıp 19 yada 20. Haftada gel yapalım dedi. Çok ağrıyodu kızımda yaptıkları zaman kolumu kaldıramıyodum hiç yaptırmak istemiyorum
Hemşirem o kadar hızlı konuşuyor ki anlamakta güçlük çekiyorum bebek hareketlerini hissedince de demiş olabilir. Vitamini 12. hafta demiş olabilir inan hatırlayamıyorum canım. Ondan sormak istedim

ben haftaya gidicem tatile, cocuk havuzu disinda havuza girmeyi düsünüyorum. cocuk havuzu malum, cisli oluyor

kadin dogumcuna danis canim, ben kizima hamileyken yaptirmadim daha 1 sene öncesinde yeni yapilmisti bana asi. henuz 5 sene dolmadi o nedenle bu sefer de yaptirmama gerek görmez muhtemelen. saglik ocagindakiler biraz takintili bu konuda, illa yapalim diyecekler, en iyisi doktorundan görüs almak.

haklısın canım bende 5 sene önce 2014 te yaptırdım işe girerken diye hatırlıyorum. Bir zararı yok derse yine yaptırırız Dr ne derse o

Ben 2 kerecik denize girdim havuza girmem icindeki klorlu su da zararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…