2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizimda doguma yakin disa cikmisti gobek. Sonra icine çöktü zamanla
İçe çökük canım ama biraz büyük misal normal göbek 25 krş bütğklüyğndeyse benimki 1 TL krs buyukşğnde
Fıtıkmı diye şüphelendim ama annem fıtık olsa ağrır ve dışa çıkar diyo bilemedim

Bende oyle bisey olmadi. Kg ile alakalı olabilirmi. Doğumdan sonra eski kilona dönmüş müydün

seda atılmanı biliyormusunuz peki medicanada onu önerdiler de .. tesekkur ederım cvp için ayrıca
Duymuştum evet ama ben 2017 temmuz annesiyim çukurambarda özel bir muayenesi olan bayan bir dra devam ediyordum o zaman,gebelik tansiyonum ve şekerim çıktı ve süreci hiç iyi yönetemedi o dr. O nedenle bu kez özellikle erkek dr araştırdım ve Ali beyden çok memnunum

Canım tekrar aynısını yaşayacaksın diye bir durum yok. Kafaya takacak o kadar çok şey var ki, sen elinden geleni yap, tedavini ol, ilaçlarını kullan. Gerisini tevekkül et, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar, uzun ömürleri olsun, sağlıklı olsunlar.

Ben glüteni sadece tahıl ürünlerinde var sanıyordum.

Kızlar yeğenimin tayini benim olduğum şehre çıktı bir kedisi vardı yaklaşık bşr hafta benim evimde kaldı ama dr toxo negatif olunca evde tutma dedi ve yeğenim için tuttuğumuz eve bıraktım ama o kedi kokusumu mamasımı bilmiyorum midemi o kadar bulandırdıki kaldığı odanın herşeyini yıkadım sirkeli sularla sildim ama yok hala kokuyor sanki ara ara burnuma geliyor ve kusmama sevep oluyor ne yapacağım ben ya gerçekten kokuyormu ben bu kokudan tiksindim diyemi böyle hissediyorum

Hayir tabiki bizde sana alistik sevdik :)

Bendede hep ya sagliksiz olursa.... ya ayni seyler olursa..... ya yine hasta olursa......

Çişi de maması da kötü kokar ama odadan çıkarınca 1 2 saat havalansa geçer. Ya tiksinmişiniz ondan yada erkek kediyse bi yere koku bırakmış olabilir. Sirke koku çıkarmada çok etkili değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…