Kizimda doguma yakin disa cikmisti gobek. Sonra icine çöktü zamanlaKızlar bişe sorucam 2.ci veya 3.cü çocuğu olanlar 1.ci doğumdan sonra göbek deliğinz eskisi gibi küçüldmü? Benimki hala büyük ya
İçe çökük canım ama biraz büyük misal normal göbek 25 krş bütğklüyğndeyse benimki 1 TL krs buyukşğndeKizimda doguma yakin disa cikmisti gobek. Sonra icine çöktü zamanla
Bende oyle bisey olmadi. Kg ile alakalı olabilirmi. Doğumdan sonra eski kilona dönmüş müydünİçe çökük canım ama biraz büyük misal normal göbek 25 krş bütğklüyğndeyse benimki 1 TL krs buyukşğnde
Fıtıkmı diye şüphelendim ama annem fıtık olsa ağrır ve dışa çıkar diyo bilemedim
Doğumda 28 kilo aldm 98i gördümBende oyle bisey olmadi. Kg ile alakalı olabilirmi. Doğumdan sonra eski kilona dönmüş müydün
Valla ben tam vermeye başladım kg yine hamile kaldım.o yuzden ben bi fark gormuyorum gobek deliginde :)Doğumda 28 kilo aldm 98i gördüm5 6 ay sonra 85 oldum sonra diyetle 67ye düştüm
Ama 10 kilosunu geri aldm
Bende güya 10 kilo verip öyle istiyordum 2.ciyi ama bana süpriz yaptı bebeğimValla ben tam vermeye başladım kg yine hamile kaldım.o yuzden ben bi fark gormuyorum gobek deliginde :)
Sanırım aynı benim.Kızlar bişe sorucam 2.ci veya 3.cü çocuğu olanlar 1.ci doğumdan sonra göbek deliğinz eskisi gibi küçüldmü? Benimki hala büyük ya
Aynı derken eskisi gibi küçüldümü demek istedinizSanırım aynı benim.
EvetAynı derken eskisi gibi küçüldümü demek istediniz
Anladm canım geçen hafta Dr gittim usg yaparken sormak aklıma gelmedi soraydm iyiydi ama olsa söylerdi herlde
Duymuştum evet ama ben 2017 temmuz annesiyim çukurambarda özel bir muayenesi olan bayan bir dra devam ediyordum o zaman,gebelik tansiyonum ve şekerim çıktı ve süreci hiç iyi yönetemedi o dr. O nedenle bu kez özellikle erkek dr araştırdım ve Ali beyden çok memnunumseda atılmanı biliyormusunuz peki medicanada onu önerdiler de .. tesekkur ederım cvp için ayrıca
Canım tekrar aynısını yaşayacaksın diye bir durum yok. Kafaya takacak o kadar çok şey var ki, sen elinden geleni yap, tedavini ol, ilaçlarını kullan. Gerisini tevekkül et, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar, uzun ömürleri olsun, sağlıklı olsunlar.kızlar aklımda sürekli erken doğum korkusu var ya yine aynı şeyler olursa diye sabahtan akşama kadar aklımdan çıkmıyor.
Ne olacak böyle bilmiyorum, onlarda etkileniyordur benim ruh halimden şimdi
Bakmicam diyorum sonra yine erken doğum hikayelerini araştırıyorum sanki kendim yasamamisim gibi
Ben glüteni sadece tahıl ürünlerinde var sanıyordum.sorma :))) 5 ay yemedim bi baktim magnumda gluten varmis haydiii basa :))) 3 ay yemedim bi baktim salgam da gluten varmis basaderken 2 sene ama cok sukur simdi eser yok... ama bisey soyliyim mi inanilmazz saglikliydim... vucudumdaki tum agrilari sildi... migrenime varana kadar gecirdi.. kilomun da ideal olmasini saglamisti :))
Benim gebelikte hiç büyümedi, karnımda kocamandı ikiz sanıyordu insanlar.Kızlar bişe sorucam 2.ci veya 3.cü çocuğu olanlar 1.ci doğumdan sonra göbek deliğinz eskisi gibi küçüldmü? Benimki hala büyük ya
Hayir tabiki bizde sana alistik sevdik :)Yaa resmen şuan sat a göre 9 haftalık hamileyimama geç döllenme olduğu için 5 haftalık şuan 4 hafta geriden geliyoz
Sata göre 25 mart doğum tarihim ama nisanda doğacak
Sizden baya gerideym ama burayı hiç bırakmak istemiyorum
Bunun ne işi var burda diyomusnz hiç
Bendede hep ya sagliksiz olursa.... ya ayni seyler olursa..... ya yine hasta olursa......kızlar aklımda sürekli erken doğum korkusu var ya yine aynı şeyler olursa diye sabahtan akşama kadar aklımdan çıkmıyor.
Ne olacak böyle bilmiyorum, onlarda etkileniyordur benim ruh halimden şimdi
Bakmicam diyorum sonra yine erken doğum hikayelerini araştırıyorum sanki kendim yasamamisim gibi
Kızlar yeğenimin tayini benim olduğum şehre çıktı bir kedisi vardı yaklaşık bşr hafta benim evimde kaldı ama dr toxo negatif olunca evde tutma dedi ve yeğenim için tuttuğumuz eve bıraktım ama o kedi kokusumu mamasımı bilmiyorum midemi o kadar bulandırdıki kaldığı odanın herşeyini yıkadım sirkeli sularla sildim ama yok hala kokuyor sanki ara ara burnuma geliyor ve kusmama sevep oluyor ne yapacağım ben ya gerçekten kokuyormu ben bu kokudan tiksindim diyemi böyle hissediyorum
Ya o kadar büyük karına büyümedi mi yapı meselesi belkideBenim gebelikte hiç büyümedi, karnımda kocamandı ikiz sanıyordu insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?