Canım tekrar aynısını yaşayacaksın diye bir durum yok. Kafaya takacak o kadar çok şey var ki, sen elinden geleni yap, tedavini ol, ilaçlarını kullan. Gerisini tevekkül et, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar, uzun ömürleri olsun, sağlıklı olsunlar.
Günaydın hamişler bebişleri hissetmeye başlayanlarınız var mı dün gece sırt üstü yattığımda sol kasık kısmına doğru bir şey dayandı gibi oldu ama gazdır dedim geçtim. Ne zaman hissedicez biz ya
Gunaydin kizlar . birsuru konusma birikmis okuyamiyorum umarim iyi haberler vardir. Bugun kontrolu olan var mi ben birazdan doktora gidicem insaallah guzel haberlerle donerim :)
Canım, iki gün önce ben de yazmıştım. Ağır bir kanamam oldu, bildiğin aktı yani.. kesenin dışında küçük bir kanama alanı var bende de. Aynı şekilde stresten oldu. Ama geçiyor korkma Bebeğin gelişimi iyiyse ve kanama enfeksiyon yapmıyorsa bir süre sonra geçer. Ben de yeniden progestan iğneye başladım günde iki tane..
Çişi de maması da kötü kokar ama odadan çıkarınca 1 2 saat havalansa geçer. Ya tiksinmişiniz ondan yada erkek kediyse bi yere koku bırakmış olabilir. Sirke koku çıkarmada çok etkili değil malesef.
geçmiş olsun korkma Allahın izniyle düzelir o bende de vardı 9.haftada gittiğimde ileriki haftalarda düzelir dedi, cumartesi gideceğiz geçmiştir.. bebeğin sağlıklıysa sıkıntı yok cnm. ilişki yasak ağır iş yasak dinlen dedi..
Günaydın kızlar Bugün muayenesi olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah bende de göbek çıktı ama bebek göbekte değil daha çok komik değil mi hamile pantolonları hala bana çok büyük geliyor o yüzden eski pantolonlarla idare etmeye devam. 4. ay kısmetse şansımı denerim yine
Az once doktordan ciktim cok sukur hersey yolundaymis. 9+2 yiz normalde usg de 10+1 ciktik Allah im kipir kipir cok mutluyum gordugume. Darisi hepinize kizlar ❤
Ben hamile pantolonu ve taytina başladım çok rahat oluyor 1 ayda 3 kilo aldim çok şükür ki zayıf başladım 51 le işe de başlayacağım için alışveriş yaptım biraz