2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin inşallah canim ❤

Günaydın hamişler bebişleri hissetmeye başlayanlarınız var mı dün gece sırt üstü yattığımda sol kasık kısmına doğru bir şey dayandı gibi oldu ama gazdır dedim geçtim. Ne zaman hissedicez biz ya

Plesanta disinda kanami alani olusmus doktor biseymi yaptin bugn agir kaldirma cekme vs dedi hicbiseu yapmadim. Kan ve idrsr tahlili istedi onlari bekliyorum
Canım, iki gün önce ben de yazmıştım. Ağır bir kanamam oldu, bildiğin aktı yani.. kesenin dışında küçük bir kanama alanı var bende de. Aynı şekilde stresten oldu. Ama geçiyor korkma Bebeğin gelişimi iyiyse ve kanama enfeksiyon yapmıyorsa bir süre sonra geçer. Ben de yeniden progestan iğneye başladım günde iki tane..

Çişi de maması da kötü kokar ama odadan çıkarınca 1 2 saat havalansa geçer. Ya tiksinmişiniz ondan yada erkek kediyse bi yere koku bırakmış olabilir. Sirke koku çıkarmada çok etkili değil malesef.
Günlerdir kapı cam açık oğlumun astımı olduğu için kimyasal ürünler kullanamıyorum

Plesanta disinda kanami alani olusmus doktor biseymi yaptin bugn agir kaldirma cekme vs dedi hicbiseu yapmadim. Kan ve idrsr tahlili istedi onlari bekliyorum
geçmiş olsun korkma Allahın izniyle düzelir o bende de vardı 9.haftada gittiğimde ileriki haftalarda düzelir dedi, cumartesi gideceğiz geçmiştir.. bebeğin sağlıklıysa sıkıntı yok cnm. ilişki yasak ağır iş yasak dinlen dedi..

Günaydın kızlar Bugün muayenesi olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah bende de göbek çıktı ama bebek göbekte değil daha çok komik değil mi hamile pantolonları hala bana çok büyük geliyor o yüzden eski pantolonlarla idare etmeye devam. 4. ay kısmetse şansımı denerim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…