2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese gunaydin❤

Az once doktordan ciktim cok sukur hersey yolundaymis. 9+2 yiz normalde usg de 10+1 ciktik Allah im kipir kipir cok mutluyum gordugume. Darisi hepinize kizlar ❤

Bu da benim minnak, bi masallahinizi aliriz

Eklentiler

• 20190822_094535.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 79
Ben hamile pantolonu ve taytina başladım çok rahat oluyor 1 ayda 3 kilo aldim çok şükür ki zayıf başladım 51 le işe de başlayacağım için alışveriş yaptım biraz
bende yazlık almak istemedim kuzum . o yüzden biraz daha biraz daha derken kışı getireceğim sanırım .

gunaydın kızlar.kacgundur tartılmak istiyodm hep çekiniyordum.kendimi çok şişmiş hissediyordum.karnımda çıkmış hafiften.diğerlerinde 5aylık olurdum sonra belirirdi karnım ama bu çok erken belirdi.neyse sabah tartıldım keyfi yerine geldi 700gr tek almışım.çok yemiyorumda ama ne biliyim sanki her yerim kocaman olmuş gibi

naturelanne canım sendin herlde kurdeşen olan konuya bi baksana sende ki gibi geldi bana
Günaydınlar evet bendim öncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben acilde prednol serum alarak geçirebildim hala ara ara kaşıntım oluyor ama o şekilde kabarcıklar yaşamadım çok şükür. losyon ilaç vs doktorum önermedi hiçbirini Sizinki ne durumda suan

Canım ben değil başka bi hamile arkadaş konu açmış onu okuyunca sen geldin aklıma

Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus

Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
Esinle iyi olduktan sonra kimse umrunda olmasın kapıyı kapattıktan sonra kim senleyse odur ailen

Ya bn hiçbirşey hissetmiyorum sanki hamile değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…