Az once doktordan ciktim cok sukur hersey yolundaymis. 9+2 yiz normalde usg de 10+1 ciktik Allah im kipir kipir cok mutluyum gordugume. Darisi hepinize kizlar ❤
Ben hamile pantolonu ve taytina başladım çok rahat oluyor 1 ayda 3 kilo aldim çok şükür ki zayıf başladım 51 le işe de başlayacağım için alışveriş yaptım biraz
Bende gruba yazicaktm tahminler ne diye
Doktoruma sordum dedim siz tecrubelisiniz vardir bi tahmin. Bana kiz gibi geldi kiza benzttim ama degisebilir 14. Hafta netlesir dedi.
gunaydın kızlar.kacgundur tartılmak istiyodm hep çekiniyordum.kendimi çok şişmiş hissediyordum.karnımda çıkmış hafiften.diğerlerinde 5aylık olurdum sonra belirirdi karnım ama bu çok erken belirdi.neyse sabah tartıldım keyfi yerine geldi 700gr tek almışım.çok yemiyorumda ama ne biliyim sanki her yerim kocaman olmuş gibi
Günaydınlar evet bendim öncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben acilde prednol serum alarak geçirebildim hala ara ara kaşıntım oluyor ama o şekilde kabarcıklar yaşamadım çok şükür. losyon ilaç vs doktorum önermedi hiçbirini Sizinki ne durumda suan
Bende gruba yazicaktm tahminler ne diye
Doktoruma sordum dedim siz tecrubelisiniz vardir bi tahmin. Bana kiz gibi geldi kiza benzttim ama degisebilir 14. Hafta netlesir dedi.
Günaydınlar evet bendim öncelikle Allah yardımcınız olsun. Ben acilde prednol serum alarak geçirebildim hala ara ara kaşıntım oluyor ama o şekilde kabarcıklar yaşamadım çok şükür. losyon ilaç vs doktorum önermedi hiçbirini Sizinki ne durumda suan
Canım, iki gün önce ben de yazmıştım. Ağır bir kanamam oldu, bildiğin aktı yani.. kesenin dışında küçük bir kanama alanı var bende de. Aynı şekilde stresten oldu. Ama geçiyor korkma Bebeğin gelişimi iyiyse ve kanama enfeksiyon yapmıyorsa bir süre sonra geçer. Ben de yeniden progestan iğneye başladım günde iki tane..
Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
Günaydın hamişler bebişleri hissetmeye başlayanlarınız var mı dün gece sırt üstü yattığımda sol kasık kısmına doğru bir şey dayandı gibi oldu ama gazdır dedim geçtim. Ne zaman hissedicez biz ya