Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
Kanama 2 3 kere ara ara az olmuştu 1 ayda.. Ama kahverengi lekeler hep devam ediyordu ben progestanı fitil olarak kullanmayı reddediyordum hep geri geliyor diye ama son 15 gündür sabah akşam hep fitil olarak kullanıyorum baya azaldı lekem bazen hiç olmuyor bazen oluyor..
Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
benim diğer mesleğim hemşirelik.usgden anlıyom az çok.şuanda muhasebe işi yapıyorum ama bilgilerim hala taze.birlikte çalıştığımız dr anlatmıştı ne nasıl olursa hangi cinsiyet olur diye.fakat benimki bi tahmin yanılabilirimde
Benim görüntüyüde atayım banada yorum yap canım zaten merak içindeyim. Birde bugün idrarve karbonat testini öğrendim. Sabah ilk idrarla onu yapıcam. Tabi en başı sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor.