2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
Canım ben koparalı çok oldu. Hiçbir şey bizden de bebeklerden de kıymetli değil. Babaanne olmak da istiyoruz demekle olmuyor maalesef.. Canını sıkma

Maaşallah Senin kanaman tamamen durdu mu canım?
Kanama 2 3 kere ara ara az olmuştu 1 ayda.. Ama kahverengi lekeler hep devam ediyordu ben progestanı fitil olarak kullanmayı reddediyordum hep geri geliyor diye ama son 15 gündür sabah akşam hep fitil olarak kullanıyorum baya azaldı lekem bazen hiç olmuyor bazen oluyor..

Bende kanama devam.etmedigi icn ilaca gerek duymadi doktor yarin yine gidicem . Cok tesekkur ederim kv resmen canima okuyordu dunde bi olay yasadik ve artik ipleri kopardik tamamen malesefki hayirlisi buymus
Yani ne olursa olsun insan hamile bir kadına kötü davranıp üzebilir mi? Hem torunu olacak. Valla insanın aklı almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…