2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde de geciyor elbette kime benzediği. Ama kardesime yada anneme benziyor bariz

Bizde oyle yapiyoruz en basindan beri

Gecmis olsun cnm buyuk ihtimalle idrar yolu enfeksiyonudurm yanma ve pipide kizariklik sislik varmi
Sağol canım.
Bakmadım ya canı da katıdır biraz her şeyi hissetmez.
Ama bugün iyi, ateş düştü sayılır kaçırmadı da.
Olan bizim kaçan düzene oldu.

Bu arada kavanoz mama sormuştum size , hipp in mamalarından aldım erik şeftali ve armutu sevdi . Böyle günler için kurtarıcı gerçekten
benimki sevmedi canım birde şekerliymiş galiba belkide o yüzden sevmedi diyorum

Benimkide hep örnek gosterir sızınkınden 1 ay sonra 2 ay sonra dogan sımdı yurudü bilmem ne.. Kotulugunden demiyorda laf olsun torba dolsun. Ne gerek varsa..
Vallaha oyle esle dostla pek gorusulmedide kafam rahat 1 yasa geldik ☺ . Kendi oglu kizindan tutup didininndisina kadar kiyaslama huyu var . Simdi onumuzde yurume konusma ve cis ogrenme var . Bide yanlarinda bi hareket yapiyo bama diyoki bak bak bak napti ben zaten biliom sen bak diyorum ilk defa yapmiyo diyorum . Dillenmis ayaklanmis degismis baya dio sanki anasi ben degilim haberim yok bu durumdan . Ben mesela sunu yapiyo diyincede yapar artik 1yasina geldi dio ben sanki gelisim surecini bilmiyorum sevindigim icin paylasiyorum oyle karsilik verince dellenme geliyo . Gene cuma cuma gunahlandik yaa

Sağol canım.
Bakmadım ya canı da katıdır biraz her şeyi hissetmez.
Ama bugün iyi, ateş düştü sayılır kaçırmadı da.
Olan bizim kaçan düzene oldu.
Ayy cnm sevindim bununla gecmis olsunn diyelim ☺ .masallah valla erkekk iste. Benim kizima ruzgar esse usudum usudumndie sizlanir

Bide bnm kp felaket tellali gibi . Ordan kafasini vururda yarilir dikis gerekir, onu agzina batirir damagina saplanir . Tek elle tutmayin kolu doner ,buyuk koparir bogazina takilir , o sert yiyemez agzinda ceviremez bi hayirli laf cikmiyo agzindan. En son dedimki birini kazasiz belasiz buyuttum bunuda buyuturum insallah . Icine kaynana kacmis gibi giii .

Kiz ayni benimkilerden bahsediyorsun ne yaparsa annesi bak bak ne yapiyo diyorlar. Ula ben 7/24 bir aradayim cigerini biliyorum bebenin vallahi aynilar diğer şeylerde de öyle demek ki standart kaynana sözleri birde bu yaz tuvalete alistircakmisim. Gorumcemle ikiside ayni şeyi söylüyor

Neyse kanka bosver günaha girmeyek gel halay çekek en iyisi halaybunu bildinmiii vermezlerse gacacam en iyisi gacmak ho ho hoo

Benimkide hep örnek gosterir sızınkınden 1 ay sonra 2 ay sonra dogan sımdı yurudü bilmem ne.. Kotulugunden demiyorda laf olsun torba dolsun. Ne gerek varsa..
Anacım hepsi aynı kaynanaların boşveeeğğğr bizimki de yemek tarifi veriyor bana geçen kabak dolması yedi dedim pirinçle mi yapıyorsun ben bulgurda koyuyorum mutlaka diyor ben koymuyorum dedim. Bi de bende inat var tam tersini yaparım söylerim inadıma geçenlerde bize geldiler kız marul kemiriyor damağına yapıştı öğürüyor . Kaynanada kuscak diye elini tutmuş çenesinin altına ay ay yapıp duruyor . İttirdim elini tam sokcaktım parmağımı ağzına çıkarmak için selo çıkardı zaten . Yerli yersiz telaş yaptırıyorlar insana .

He bende bulgur koyarım amma bi kaynanada benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…