Bende gönlüm rahat demek istedim :)Kuzum valla yazarken dusundum yazsammıkı yalnıs anlarmıkı dıye.. valla senlik bı durum yok bu konudaki dusuncemi genel olarak acıklamak ıstedım :)
Bizde de geciyor elbette kime benzediği. Ama kardesime yada anneme benziyor barizAy niye takiklar yaa kiloya bu kadar . Bizimkilerde oyle iyice bi suzer bunara kilo aldida sesleri cikmiyo . Azcik boyu uzasin farketsinler hemen suzulmus zayiflamis oluyo ama... en tahammul edemedigim konu bu gercekten bak kime benziyo mevzusu gicikligini solluyor benim icin
Bizde oyle yapiyoruz en basindan beriEczaneden 500 mlik serum aldim kac aydir enjektorle cekip onu sikip aspire ediyorum burnunu tavsiye ederim . Serumfizyolojik alsan teklilerden 30 40 tl bem 8 tl aldigim.seyo ayalrdir kullaniyorum canim. Bir kac enjektor al her hafta yenisini ac nacizane tavsiyem. Bana bu fikri dr kendi verdi bisuna o tek kullanimliklara dunyanin parasini verme
Sağol canım.Gecmis olsun cnm buyuk ihtimalle idrar yolu enfeksiyonudurm yanma ve pipide kizariklik sislik varmi
Sağol canım, geçti inşallah.Kahvecim bilgim olmadığı için hiç yorum yapmadım . Geçmiş olsun
Sağol canım.Gecmıs olsun kahvem
benimki sevmedi canım birde şekerliymiş galiba belkide o yüzden sevmedi diyorumBu arada kavanoz mama sormuştum size , hipp in mamalarından aldım erik şeftali ve armutu sevdi .Böyle günler için kurtarıcı gerçekten
Hipp organikte şeker yok diye aldım kuzum diğer markaları bilmembenimki sevmedi canım birde şekerliymiş galiba belkide o yüzden sevmedi diyorum
Vallaha oyle esle dostla pek gorusulmedide kafam rahat 1 yasa geldik ☺Benimkide hep örnek gosterir sızınkınden 1 ay sonra 2 ay sonra dogan sımdı yurudü bilmem ne.. Kotulugunden demiyorda laf olsun torba dolsun. Ne gerek varsa..
Ayy cnm sevindim bununla gecmis olsunn diyelim ☺ .masallah valla erkekk isteSağol canım.
Bakmadım ya canı da katıdır biraz her şeyi hissetmez.
Ama bugün iyi, ateş düştü sayılır kaçırmadı da.
Olan bizim kaçan düzene oldu.
Aymen cmm defnosa ilk oyle teklidenn aldim sonra akillandikBizde oyle yapiyoruz en basindan beri
Ohh kapakkBizde de geciyor elbette kime benzediği. Ama kardesime yada anneme benziyor bariz
Basim agriyor basim agriyor basina kurban olayimm aksam pazara varayimm basina ilac alayimmKız yok oyle bısey laf cıkarma
Basim agriyor basim agriyor basina kurban olayimm aksam pazara varayimm basina ilac alayimmKız yok oyle bısey laf cıkarma
Kiz ayni benimkilerden bahsediyorsunVallaha oyle esle dostla pek gorusulmedide kafam rahat 1 yasa geldik ☺. Kendi oglu kizindan tutup didininndisina kadar kiyaslama huyu var . Simdi onumuzde yurume konusma ve cis ogrenme var . Bide yanlarinda bi hareket yapiyo bama diyoki bak bak bak napti ben zaten biliom sen bak diyorum ilk defa yapmiyo diyorum . Dillenmis ayaklanmis degismis baya dio sanki anasi ben degilim haberim yok bu durumdan . Ben mesela sunu yapiyo diyincede yapar artik 1yasina geldi dio ben sanki gelisim surecini bilmiyorum sevindigim icin paylasiyorum oyle karsilik verince dellenme geliyo . Gene cuma cuma gunahlandik yaa
Heeee bu cvp benim gibi bir manyaga hec yakışmadı demi daha çılginca olmalıydıBasim agriyor basim agriyor basina kurban olayimm aksam pazara varayimm basina ilac alayimmhalay efektiyke oku
Neyse kanka bosver günaha girmeyek gel halay çekek en iyisi halayVallaha oyle esle dostla pek gorusulmedide kafam rahat 1 yasa geldik ☺. Kendi oglu kizindan tutup didininndisina kadar kiyaslama huyu var . Simdi onumuzde yurume konusma ve cis ogrenme var . Bide yanlarinda bi hareket yapiyo bama diyoki bak bak bak napti ben zaten biliom sen bak diyorum ilk defa yapmiyo diyorum . Dillenmis ayaklanmis degismis baya dio sanki anasi ben degilim haberim yok bu durumdan . Ben mesela sunu yapiyo diyincede yapar artik 1yasina geldi dio ben sanki gelisim surecini bilmiyorum sevindigim icin paylasiyorum oyle karsilik verince dellenme geliyo . Gene cuma cuma gunahlandik yaa
Anacım hepsi aynı kaynanaların boşveeeğğğrBenimkide hep örnek gosterir sızınkınden 1 ay sonra 2 ay sonra dogan sımdı yurudü bilmem ne.. Kotulugunden demiyorda laf olsun torba dolsun. Ne gerek varsa..
He bende bulgur koyarım ammaAnacım hepsi aynı kaynanaların boşveeeğğğrbizimki de yemek tarifi veriyor bana geçen kabak dolması yedi dedim pirinçle mi yapıyorsun ben bulgurda koyuyorum mutlaka diyor ben koymuyorum dedim. Bi de bende inat var tam tersini yaparım söylerim inadıma geçenlerde bize geldiler kız marul kemiriyor damağına yapıştı öğürüyor . Kaynanada kuscak diye elini tutmuş çenesinin altına ay ay yapıp duruyor . İttirdim elini tam sokcaktım parmağımı ağzına çıkarmak için selo çıkardı zaten . Yerli yersiz telaş yaptırıyorlar insana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?