ins yarar b12 de onemli sac icinMerhaba gittim tekrar magnezyum kan degerlerim düşük kan ilaci ve magnezyuma basladim 1 ay bakalim azalicakmi
evet laboratuvar teknikeriyim cnm ama aslinda patoloji teknikerleri sırf bu iş icin yetisiyor biz laboratuvar teknikerleri de her lab da calisabiliyoruz hematoloji,mikrobiyoloji,biyokimya,patoloji vs.Kiz bu meslegın adı ne...laboratuvarda calısıyordun sanırım dımı.. Laborantmısın yosam
aynen ya hem mahvediyor yoruyor,gecen zamana bakinca ne cabuk diyorsun ama aslinda ömür de bitiyor oyle de karmaşık bir düzenYorgun üssü bitkin üssü migrenliyim
Maşallah büyüdü gitti minikler.
Hayret ediyorum bazen, bir insanın büyümesi mucize gibi bir şey, eşlik etmek harika.
kuzular ya az ince ceee yi ogrendi bi kere gosterdim yuzumuze elimizi kapadik actik ogrendi bir de yerde ne gorse gece lambasi ,sarj aleti aliyor onu kosa kosa yani hizli emekleyerek en yakin prize gidiyor onu oraya sokmaya calisiyor delu maynakBizde iyiyiz canım 3 martta bizimde doğum günümüzbiraz özendim kutlama yapalım aile arasında dedim bende Çok akıllandılar ya herşeyi anlıyorlar artık . Bizimde yeni meziyetlerimiz duyu organlarımızı öğrendik çok komik yaaa kulağın nerde deyince tutup çekiyor ikisini birden oluyor kepçeee
Benim kız kel kalmıştı azar azar çıktı sonra dedim az saçı olacak herhalde.Benim saçlar gür çünkü.3 yaşından sonra bir gürleşti çoğaldı şimdi belinde saçları.Genetik olarak senin ya da eşinin gürse onun da öyle olur merak etmeKızlar merhaba,özellikle kız annelerine bir sorum olacak?benim kızımın saçı çook kısa toka bandana takmasam nerdeyse erkek gibi,çok sevimli çok şeker ama saçı çok kısa malesef ve sanki geç uzuyo,burdan bakıyorum maşalkah kızlarınızın saçı bayaa var bunun için yapılması gereken ya da saç uzatıcı var mı acaba bildiğiniz badem yağı dışında ??
Uykusuzluktan kızlar ne koronasıBende de var o ya haftanın 3 günü en az baş ağrısı yaşıyorum
Geçmiş olsun canımSağol canım.
Ay çok güldümBide bnm kp felaket tellali gibi. Ordan kafasini vururda yarilir dikis gerekir, onu agzina batirir damagina saplanir . Tek elle tutmayin kolu doner ,buyuk koparir bogazina takilir , o sert yiyemez agzinda ceviremez bi hayirli laf cikmiyo agzindan . En son dedimki birini kazasiz belasiz buyuttum bunuda buyuturum insallah . Icine kaynana kacmis gibi giii .
Kızlar mı böyle yaAyy cnm sevindim bununla gecmis olsunn diyelim ☺ .masallah valla erkekk iste. Benim kizima ruzgar esse usudum usudumndie sizlanir
Yok canım ya benim kız dolabı boşaltır içine girerdiKızlar mı böyle ya
Bizde de kendi açtığı çekmeceden korkup ağlayan bir bebek var da
Ufak tefek düşmelerde kopan kıyameti ne sen sor ne ben söyliyim
Ayh.Kiz ayni benimkilerden bahsediyorsunne yaparsa annesi bak bak ne yapiyo diyorlar. Ula ben 7/24 bir aradayim cigerini biliyorum bebenin vallahi aynilar diğer şeylerde de öyle demek ki standart kaynana sözleri birde bu yaz tuvalete alistircakmisim. Gorumcemle ikiside ayni şeyi söylüyor
Sağol canım.Geçmiş olsun canım
Ya ben de gittikçe uykusuzluğa falan dirençsizleşiyorum.Kızlar benim velet de da gibi sesler ve anne hariç birşey demiyorBir de kuşları biliyor gösteriyor.İki gündür ellerini bırakıp tutunmadan düşmeden dikiliyor kendi kendini alkışlıyor çığlık atıyor durunca Bir şey becerdiğinin farkında yani Uyumamak için direniyor geceleri bir iki saat dolanıyoruz evde.Yemesi içmesi güzel iştah hiç kesilmedi de memeye daha düşkün oldu.Çok ağırlaştı belim kolum tutmuyor gerçekten İkinciyi düşünenler benim kadar beklemeyin ileri yaşta çok zorluyor.Bu aralar doktora götürücem kontrole de şu virüs iyice çoğaldı ya tırstım yine de bakalım.
Aramiza hosgeldin minnos kiz annesiKızlar mı böyle ya
Bizde de kendi açtığı çekmeceden korkup ağlayan bir bebek var da
Ufak tefek düşmelerde kopan kıyameti ne sen sor ne ben söyliyim
Isin kotu tarafi bunlar zaten benim bastirmaya calistigim ic sesimAy çok güldümNasıl bir kötümserlik benim babam da habire uyarır durur da bu kadar kötü senaryolar üretmez
Gacdik iyi poh yedükNeyse kanka bosver günaha girmeyek gel halay çekek en iyisi halaybunu bildinmiii vermezlerse gacacam en iyisi gacmak ho ho hoo
Yok ebesinin kukusu ne cisiKiz ayni benimkilerden bahsediyorsunne yaparsa annesi bak bak ne yapiyo diyorlar. Ula ben 7/24 bir aradayim cigerini biliyorum bebenin vallahi aynilar diğer şeylerde de öyle demek ki standart kaynana sözleri birde bu yaz tuvalete alistircakmisim. Gorumcemle ikiside ayni şeyi söylüyor
Iki erkek anasi olaraktanHe bende bulgur koyarım ammabi kaynanada benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?