2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kiz bu meslegın adı ne...laboratuvarda calısıyordun sanırım dımı.. Laborantmısın yosam
evet laboratuvar teknikeriyim cnm ama aslinda patoloji teknikerleri sırf bu iş icin yetisiyor biz laboratuvar teknikerleri de her lab da calisabiliyoruz hematoloji,mikrobiyoloji,biyokimya,patoloji vs.

Yorgun üssü bitkin üssü migrenliyim
Maşallah büyüdü gitti minikler.
Hayret ediyorum bazen, bir insanın büyümesi mucize gibi bir şey, eşlik etmek harika.
aynen ya hem mahvediyor yoruyor,gecen zamana bakinca ne cabuk diyorsun ama aslinda ömür de bitiyor oyle de karmaşık bir düzen

kuzular ya az ince ceee yi ogrendi bi kere gosterdim yuzumuze elimizi kapadik actik ogrendi bir de yerde ne gorse gece lambasi ,sarj aleti aliyor onu kosa kosa yani hizli emekleyerek en yakin prize gidiyor onu oraya sokmaya calisiyor delu maynak

Benim kız kel kalmıştı azar azar çıktı sonra dedim az saçı olacak herhalde.Benim saçlar gür çünkü.3 yaşından sonra bir gürleşti çoğaldı şimdi belinde saçları.Genetik olarak senin ya da eşinin gürse onun da öyle olur merak etme

al iste bugun ne pisirecegim corba morba hic bi halt yok

Ay çok güldüm Nasıl bir kötümserlik benim babam da habire uyarır durur da bu kadar kötü senaryolar üretmez

Ayy cnm sevindim bununla gecmis olsunn diyelim ☺ .masallah valla erkekk iste. Benim kizima ruzgar esse usudum usudumndie sizlanir
Kızlar mı böyle ya
Bizde de kendi açtığı çekmeceden korkup ağlayan bir bebek var da
Ufak tefek düşmelerde kopan kıyameti ne sen sor ne ben söyliyim

Kızlar benim velet de da gibi sesler ve anne hariç birşey demiyorBir de kuşları biliyor gösteriyor.İki gündür ellerini bırakıp tutunmadan düşmeden dikiliyor kendi kendini alkışlıyor çığlık atıyor duruncaBir şey becerdiğinin farkında yaniUyumamak için direniyor geceleri bir iki saat dolanıyoruz evde.Yemesi içmesi güzel iştah hiç kesilmedi de memeye daha düşkün oldu.Çok ağırlaştı belim kolum tutmuyor gerçektenİkinciyi düşünenler benim kadar beklemeyin ileri yaşta çok zorluyor.Bu aralar doktora götürücem kontrole de şu virüs iyice çoğaldı ya tırstım yine de bakalım.

Kızlar mı böyle ya
Bizde de kendi açtığı çekmeceden korkup ağlayan bir bebek var da
Ufak tefek düşmelerde kopan kıyameti ne sen sor ne ben söyliyim
Yok canım ya benim kız dolabı boşaltır içine girerdiKış vakti tişörtle dolanır evde ayaklar çıplak üşütücen diyorum anlamıyor da babası halası öyle onlara çekmiş.

Ayh.
Şişiyorum.
Onlar alıştırsın sevaba girsinler.

Ya ben de gittikçe uykusuzluğa falan dirençsizleşiyorum.
Nerde günde 4-5 saat uyuyan ben, nerde uyusa da uyumasa da leyla leyla dolanan ben.
Yaş kendini belli ediyor gerçekten.

Yok ebesinin kukusu ne cisi . Dedigin gibi demekki standart sanki bebannesine gosteri yapiyo . Defne 18 aylik ogremdide kendimi cok yiprattum valla bunla ugrasamam erkek cocuklari gec ogrrniyomus diyip duruyorum karismasinlar diye . İssiz anamda 3muzede 1yasinda ogretmis cisi bezi acip ciiiiisss ciiiiiss hadi oglum ciiiiisss diyo yuzune attirsinda gor diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…