2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gule gule kullansin canimm ,bu arabadan ne kadar oyuncagi olsada vazgecmiycek bunun arkasindan tutup hali uzerinde az az oyalayarak yurumeyi ogrenmisti bzimki
CinR oyle surunce hepbaklima geliyisunn davsan ufak bi sorunumuz var cinar arabaya agir geliyo azcik bastirinca dusuyo denge saglamak icim guc almaya calisiyo ama arabayla devriliyo

kuzular ya az ince ceee yi ogrendi bi kere gosterdim yuzumuze elimizi kapadik actik ogrendi bir de yerde ne gorse gece lambasi ,sarj aleti aliyor onu kosa kosa yani hizli emekleyerek en yakin prize gidiyor onu oraya sokmaya calisiyor delu maynak
Aynen öyle şıp diye anlıyorlar maşallah..top nerde oğlu diyorum aliyor grtiriyo.abi nerde diyorum hemen araniyo oda masalllaaaahh bebelerimize Allahım esirgesin AMIN

kahvemi alip gelmistim tam bu meaaji gordum pink ne guldum Allahta seni guldursun sanki hergun bizimle degilde onlar bakiyo gibj dimi ama onlar duyunca ciglik cigligq ilk kez demia gibi niye boyleler yaa gercktwn hepsi mi aynı olur

CinR oyle surunce hepbaklima geliyisunn davsan ufak bi sorunumuz var cinar arabaya agir geliyo azcik bastirinca dusuyo denge saglamak icim guc almaya calisiyo ama arabayla devriliyo

o araba daha ne hengameler gorur canim bizimki ustune terste bindi ,ustune cikip dansta etti tabi ben yetisne kadar kalp krizleri geciriyordum kac kez dustu ama hic korkmuyorr

o araba daha ne hengameler gorur canim bizimki ustune terste bindi ,ustune cikip dansta etti tabi ben yetisne kadar kalp krizleri geciriyordum kac kez dustu ama hic korkmuyorr
Aynen scotera bindirdik simdi ona biniyomus fibi surmek istiyo ustune cikmaya calisiyo erkek cocugu pinki yaslandirdi

Bende de var ya. Hepimizde olması cok tuhaf degil mi. Spinal sezeryan miydi dogumun canim
Spinal bende bas agrisi yapmadida sol omzuma yorulunca agri vuruyor spinalden sonra dinlenince geciyor.benim bas agrisi genellikle az su ictigim gunlerde oluyor belki sizinde oyledir cnm

Kizlar biz hala yuruyemiyoruz :) tembel tenekem popisinin keyfine duskun amma bu hafta gelismelerimiz oldu tabii malum orumcek almistik massallahi var bir suruyor carpisan arabalar misali ucuyor resmen.ben nereye gidersem pesimde bitiyor ha birde kapidan gideyeyim gormesin bekle beni diye agliyor evin icinde kagni arabasi gibi yuruyorum bana yetissin diye :) bir de bakiyor kapidan gecemiyor geri gidip orumcegi diger pozisyondan sokuyor bilerek :)
Gel geli ogrendik eliyle acip kapatiyor gel gel dedigimizde.al veri ogrendi ver annecim dediginde elindekini veriyor al dedigimde de aliyor normal yogurt sevmiyorduk dedim probiyotikli yogurt alayim kefire yakin tadi cunku sevdi onu cok sukur nerde pahali sey var seviyor ocagimin incir agaci :)
Yumurtanin beyazinin 2.gunu cok sukur gectik sayilir.yarinda vericem sonra birkac gun ara sonra sutu denicem hangi sutu denesem bilemedim bir de sutu sulandirmak gerekirmi?

Ben sütü once omlet icinde denedim. Simdi arada iciyor

Tutunarak yurumeyi mi soruyorsun canim tek basina mi ? Gelininde yurumuyor heryerde ama siraliyor bize yurutuyir
Icirmek icin once sulandiriliyor sanirim bir bardakta 1/4su kalan sut seklinde ,omlet ve krepte baslamistik biz uzun zamandir ayni yiyoruz seviyorsa muhallebide olabilir denemek icin

Bende de var ya. Hepimizde olması cok tuhaf degil mi. Spinal sezeryan miydi dogumun canim
Canım sana cevap yazmayı unutmuşum ya ben spinal benimde. Ama Doğumdan sonra uzun bi süre ne baş ne bel ağrısı yaşadım. Bu ara nedense sık sık oluyor . E yoruluyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…