- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hele onu hic sevmedi :) yaptim ogurdu yemedi bende zorlamadim acikcasi cnm.balikta 1 2 pincik alir birakir balik verecegim zaman tarhana yaparim sevdigi icin 3 kasik tarhana 1 pincik balik veririm yuzunu eksite eksitede olsa cok az vermis olurum :)Balık corbası olarak yutmuyormu canım
O kadar sut cesidi varki cnm kafami karistiran tek besin oldu diyebilirim ilk denemeleri oldukca iyi besinlerden yapiyorum baktim birsey olmuyor sonra zaten normal orta kalite aliyorum :) en guzeli torkunun sutunu alayim ben corbasinin veya omletinin icine katip deneyeyimLaktoz intoleransi olmadikca normal veriliyor. Yusra da ben direkt inek sütü vermedim başlarda devam sütü aldım. Ama emmiyordu o
Ikisinide yapmiyor :) cok sukur sorun yok ama kendini cabuk saliyor :)adim atmasini daha 1 hafta oluyor orumcekte ogrendi onuda :)
B12 277lerde onermedi ama bende yukseltmek istiyorum ilac onermedi bakalim duzelsinde bu vitaminler tekrar kontrole gidicemins yarar b12 de onemli sac icin
Off cnm sevdimi şurubu icirmek cok zor ben iciremedim damla aldım. Ferruh hausman aldımPinkpinkblue cano bizim. B12 ılacı ocean methyl B12 500 yazıyo bırgun vercem bigun vermicem. kan ılacı ferrosanol 150 ml ılk ay gunde 2 olcek diyor bu 1 tatlı kasıgı ediyo dimi. Icınde kasık neyin yok kapak var
Vereceğim zaman sulandırıcam ben canim . 30 cc bin 10 cc si su gibi . Başlangıç 30 cc dusunuyorumBende oyle yapayim olmadi cnm sutu tek vermek ilk etapta agir gibi geldi bana birde laktozsuzmu vermek gerek normalmi bilgin varmi?
Seytan kulağına canım birr dıkıste ıcırıyorm. O anda İkinci kasık gerekse ıcmez ama tadı aliyo yaOff cnm sevdimi şurubu icirmek cok zor ben iciremedim damla aldım. Ferruh hausman aldım
Yok kuzu 2.5 ölcek galiba ölçtum. Ayyy sunları neden insanların anlayacağı sekılde yapmazlar ki1 ölcek 5 ml yani 1 tatlı kasigi diye biliyorum
Aman maşallah canım. Benim ki icmedi Dr portakal suyuyla ver diyo du miktar artınca huylandi tadı kokusu kotu değil aslında.Seytan kulağına canım birr dıkıste ıcırıyorm. O anda İkinci kasık gerekse ıcmez ama tadı aliyo ya
Pastörize mi vereceksin?O kadar sut cesidi varki cnm kafami karistiran tek besin oldu diyebilirim ilk denemeleri oldukca iyi besinlerden yapiyorum baktim birsey olmuyor sonra zaten normal orta kalite aliyorum :) en guzeli torkunun sutunu alayim ben corbasinin veya omletinin icine katip deneyeyim
Süt vermeyip bunu da cücük gibi bırakmayı düşünüyorumKızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
Canim denedinmi bilmiyorum ama içerken iyi de birkaç saniye sonra iğrenç bir demir tadı kalıyor ağızda.çocuklar da bunu biliyor cin gibiler maşallahAman maşallah canım. Benim ki icmedi Dr portakal suyuyla ver diyo du miktar artınca huylandi tadı kokusu kotu değil aslında.
Gece terlmesinden dolayı koku oluyoramin cnm amin hele o kokulari bizimki gun aşırı yıkaniyor yine de yıkanacağı gün kokan o parmak aralari ekşimsi öf kokmus diyorum nasil gülüyor küçük pisligim
Eyyy ruhhh geldiysen 3 kere vurOff cnm sevdimi şurubu icirmek cok zor ben iciremedim damla aldım. Ferruh hausman aldım
Canim ben yusra da 15 aydan 22 aya kadar devam sütü verdim geceleri. O dönem inek sütü vermedim. Çünkü beni emmiyordu onun yerine devam sütü olsun dedim. Ki zaten devam sütünde de inek sütü var orasida ayri biseuKızlar aslında aktif emen bebeklere inek sütü onermiyolar ama ne bileyim vermek gerekir alışsın gibi düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz benimde sut deneyelim var. Bi arkadaşımda vermiş sutu devam sütü pınarın kızın memeler sönmüş sütü falan yok gündüz hiç emmiyormuş gecede 2defa ediyormuş . Bizde kas yapalım derken göz çıkarmayalım
Herzamanki gibi yanlış yazmışımEyyy ruhhh geldiysen 3 kere vur
Bende defneye 1yasinda mamayi bırakıp inek sütü başladım önce kecinsutu alıyorum sonra tiksindi inek sütüne alıştırdım. Hala gergin kahvaltıda icer ballı süt. 1yumurta 1kibtit kutusu peynir kasar yer bazen tost bazen peynirli omlet şeklinde yer bazende pat. Kızartması öyle işteCanim ben yusra da 15 aydan 22 aya kadar devam sütü verdim geceleri. O dönem inek sütü vermedim. Çünkü beni emmiyordu onun yerine devam sütü olsun dedim. Ki zaten devam sütünde de inek sütü var orasida ayri biseuneyse sonra ben bayramda koydeyken inek sütü denedim icmedi. Biberonu bile o sekilde birakti. Sonra da her gün vermedim. Çünkü zaten kabizlik var, istahsizlik ve kansizlikta var. Birde inek sütü cok saglikli degil diye bas bas bağırıyor doktorlar artik. Şuan bile hafta da 3 4 kere iciyodur küçük paket sütlerden. Ben genelde her gün yogurt vermeye calisiyorum ikisine de. Her sabah mutlaka bir dilimde olsa peynir yediriyorum. Yavan sevmiyor diye tavada yumurtaya ya da omlete katiyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?