2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olabilir. Havadanda olabilir
Ne bileyim kuzum hava aldığımız mı var bugün çıkalım arabayla dedik tüm önlemleri aldık ama bizim kız yine kustu 10 dk sonra . Allahtan karnı açtı da bi kahvaltıdaki zeytinler çıktı döndük geldik eve . Kapının önünde biraz kedi falan sevdik işte o kadar

Bende bugun parka çıkardım biraz

Ikisinide yapmiyor :) cok sukur sorun yok ama kendini cabuk saliyor :)adim atmasini daha 1 hafta oluyor orumcekte ogrendi onuda :)

Araba tutuyor seninkini belli :)

Hayırlı olsun hepsi çok güzel. Hepsinden büyük Kızım da almıştık evde var çok seviyor benim kızımda küplara rast gele sekilleri atmaya çalışıyor simdilik o toplar bi dagilsin gor bak neler oluyor

Dogru sanirim. Mesela kızım da balık sever yoğurt yer..Ama mevye hiç yemiyor.

Öyle de denedim muzu zaten sevmiyor sanırım.. ya usenmeden çöpe gideceğini bile bile hergun yapıp ugrasmak yedirmek icin..belki alisir. Benim ki tuzlu acili seviyor sanirim ne de olsa antep damari var

Pinkpinkblue cano bizim. B12 ılacı ocean methyl B12 500 yazıyo bırgun vercem bigun vermicem. kan ılacı ferrosanol 150 ml ılk ay gunde 2 olcek diyor bu 1 tatlı kasıgı ediyo dimi. Icınde kasık neyin yok kapak var

Öyle de denedim muzu zaten sevmiyor sanırım.. ya usenmeden çöpe gideceğini bile bile hergun yapıp ugrasmak yedirmek icin..belki alisir. Benim ki tuzlu acili seviyor sanirim ne de olsa antep damari var
Antep deme gııı halay cekesm gelıyo nede olsa melmeket sayılır caneemm Antebın hamamları tilili

Kuzuu haftanın 3 gunu meyve vermıyosn dogru anladım dımı

Balık corbası olarak yutmuyormu canım

Coktan geldi cnm ben toplarim ne olucak 2 kati arttiysa :) cani saolsun

Aynen öyle şıp diye anlıyorlar maşallah..top nerde oğlu diyorum aliyor grtiriyo.abi nerde diyorum hemen araniyo oda masalllaaaahh bebelerimize Allahım esirgesin AMIN
amin cnm amin hele o kokulari bizimki gun aşırı yıkaniyor yine de yıkanacağı gün kokan o parmak aralari ekşimsi öf kokmus diyorum nasil gülüyor küçük pisligim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…