Olabilir. Havadanda olabilirCanım sana cevap yazmayı unutmuşum ya ben spinal benimde. Ama Doğumdan sonra uzun bi süre ne baş ne bel ağrısı yaşadım. Bu ara nedense sık sık oluyor . E yoruluyoruz da
Ne bileyim kuzum hava aldığımız mı varOlabilir. Havadanda olabilir
Bende bugun parka çıkardım birazNe bileyim kuzum hava aldığımız mı varbugün çıkalım arabayla dedik tüm önlemleri aldık ama bizim kız yine kustu 10 dk sonra . Allahtan karnı açtı da bi kahvaltıdaki zeytinler çıktı döndük geldik eve . Kapının önünde biraz kedi falan sevdik işte o kadar
Bende oyle yapayim olmadi cnm sutu tek vermek ilk etapta agir gibi geldi bana birde laktozsuzmu vermek gerek normalmi bilgin varmi?Ben sütü once omlet icinde denedim. Simdi arada iciyor
Ikisinide yapmiyor :) cok sukur sorun yok ama kendini cabuk saliyor :)adim atmasini daha 1 hafta oluyor orumcekte ogrendi onuda :)Tutunarak yurumeyi mi soruyorsun canim tek basina mi ? Gelininde yurumuyor heryerde ama siraliyor bize yurutuyir
Icirmek icin once sulandiriliyor sanirim bir bardakta 1/4su kalan sut seklinde ,omlet ve krepte baslamistik biz uzun zamandir ayni yiyoruz seviyorsa muhallebide olabilir denemek icin
Araba tutuyor seninkini belli :)Ne bileyim kuzum hava aldığımız mı varbugün çıkalım arabayla dedik tüm önlemleri aldık ama bizim kız yine kustu 10 dk sonra . Allahtan karnı açtı da bi kahvaltıdaki zeytinler çıktı döndük geldik eve . Kapının önünde biraz kedi falan sevdik işte o kadar
Hayırlı olsun hepsi çok güzel. Hepsinden büyük Kızım da almıştık evde var çok seviyor benim kızımda küplara rast gele sekilleri atmaya çalışıyor simdilikEki Görüntüle 2775775
Ilk arabam diye geciyor :) Eki Görüntüle 2775776
Dayisinada bunu aldirdim daha gelmedi.kisin icinde oyuncak oynar yazinda havuz niyetine balkonda kullaniriz diye aldirdim.ha bu arada o toplardan bir yuz tanede bende vardi oldumu 200 sana :) artik evi top evine ceviricez dedemizdende uzaktan kumandali araba istedim :)
Dogru sanirim. Mesela kızım da balık sever yoğurt yer..Ama mevye hiç yemiyor.Bebeklerin damak zevleri farkli oluyor o yuzden bir bebis sevmezken biri sevebiliyor :) mesela benimki yogurt hic sevmez agzini kitler bende zorlamam :) meyve puresi haftanin 4 gunu ara ogun olarak veriyorum.meyvelere nötr su an.bazen kefirin icine koyuyorum.bazen pekmezli muz yapiyorum cok seviyor oyle.maalesef balik cok tuketemiyor sevmiyor.bende kuru bakliyattan karsiliyorum omega 3 u
Öyle de denedim muzu zaten sevmiyor sanırım.. ya usenmeden çöpe gideceğini bile bile hergun yapıp ugrasmak yedirmek icin..belki alisir. Benim ki tuzlu acili seviyor sanirim ne de olsa antep damari varCanım Catalla yada elle yedirmeyi dene. Mesela muzu kucuk dilim dılım yap yedir bakalım yıyecekmı. Pureyı reddedıyolar bellı bır donem den sonra.. Mesela gecen gun patates sulusu yapmıstım kendımıze ezdim suyuyla ıcırmek ıcın. Icmedı. Catalla verdım bıraz yedi.
Antep deme gııı halay cekesm gelıyo nede olsa melmeket sayılır caneemmÖyle de denedim muzu zaten sevmiyor sanırım.. ya usenmeden çöpe gideceğini bile bile hergun yapıp ugrasmak yedirmek icin..belki alisir. Benim ki tuzlu acili seviyor sanirim ne de olsa antep damari var
Kuzuu haftanın 3 gunu meyve vermıyosn dogru anladım dımıBebeklerin damak zevleri farkli oluyor o yuzden bir bebis sevmezken biri sevebiliyor :) mesela benimki yogurt hic sevmez agzini kitler bende zorlamam :) meyve puresi haftanin 4 gunu ara ogun olarak veriyorum.meyvelere nötr su an.bazen kefirin icine koyuyorum.bazen pekmezli muz yapiyorum cok seviyor oyle.maalesef balik cok tuketemiyor sevmiyor.bende kuru bakliyattan karsiliyorum omega 3 u
Balık corbası olarak yutmuyormu canımBebeklerin damak zevleri farkli oluyor o yuzden bir bebis sevmezken biri sevebiliyor :) mesela benimki yogurt hic sevmez agzini kitler bende zorlamam :) meyve puresi haftanin 4 gunu ara ogun olarak veriyorum.meyvelere nötr su an.bazen kefirin icine koyuyorum.bazen pekmezli muz yapiyorum cok seviyor oyle.maalesef balik cok tuketemiyor sevmiyor.bende kuru bakliyattan karsiliyorum omega 3 u
Hahahah teğ teğAntep deme gııı halay cekesm gelıyo nede olsa melmeket sayılır caneemmAntebın hamamları tilili
Coktan geldi cnm ben toplarim ne olucak 2 kati arttiysa :) cani saolsunHayırlı olsun hepsi çok güzel. Hepsinden büyük Kızım da almıştık evde var çok seviyor benim kızımda küplara rast gele sekilleri atmaya çalışıyor simdiliko toplar bi dagilsin gor bak neler oluyor
1 ölcek 5 ml yani 1 tatlı kasigi diye biliyorumPinkpinkblue cano bizim. B12 ılacı ocean methyl B12 500 yazıyo bırgun vercem bigun vermicem. kan ılacı ferrosanol 150 ml ılk ay gunde 2 olcek diyor bu 1 tatlı kasıgı ediyo dimi. Icınde kasık neyin yok kapak var
amin cnm amin hele o kokulari bizimki gun aşırı yıkaniyor yine de yıkanacağı gün kokan o parmak aralari ekşimsi öf kokmus diyorum nasil gülüyor küçük pisligimAynen öyle şıp diye anlıyorlar maşallah..top nerde oğlu diyorum aliyor grtiriyo.abi nerde diyorum hemen araniyo oda masalllaaaahh bebelerimize Allahım esirgesin AMIN
sagol cnmHimm Allah kolaylik versin canim
Aynen bencede uykusuzluk.
Laktoz intoleransi olmadikca normal veriliyor. Yusra da ben direkt inek sütü vermedim başlarda devam sütü aldım. Ama emmiyordu oBende oyle yapayim olmadi cnm sutu tek vermek ilk etapta agir gibi geldi bana birde laktozsuzmu vermek gerek normalmi bilgin varmi?
Degisiyor cnm bazen kefirin icine 1 dilim meyve rendeleyebiliyorum 1 kerelige mahsus :) haftanin 2 gunu kesin vermiyorum ama meyve :)Kuzuu haftanın 3 gunu meyve vermıyosn dogru anladım dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?