2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Pandemi kar kış derken bu hala geldik valla yaa sıkıldım bende gezinmek özgür olmak istiyorum

Cok sevindim canim. Çünkü bende cok cicek öldürüyorum

Cok sevindim canim. Çünkü bende cok cicek öldürüyorum
Bütün yaz yandılar sıcakta şimdide soğuktalar canım. Doğumda gelen çiçekler o yüzden üzülmüştüm bende . Bi de salon çiçeği vardı yazın adaya giderken kaynanam almıştı geri istedim çünkü benim çiçeğim orkideleri istedi geçenler de ben bakıyorum onlara sendekini alayım hatta deyiverdim

te

teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. şimdiye kadar her ay doktor kontorlüne gittik. 6.aydan sonra da ayda 1 mi gidiliyor, yoksa daha seyrek mi gidiliyor ? siz hangi sıklıkla gittiniz ?
1 yasina kadar her ay bizim dr umuz oyle dedi gottikte biz 1 yasindan sonra ne olur bilmem.

Teşekkür ederim şükürler olsun guzel gecti. Guzel resimler cekindik ama laptop amcasinda kalmis resimleri atamadim daha telefona
Instadan gorurum resimleri merak ediyorum :) yasi kutlu olsun.Allahim ömrunu bahtini acık etsin.Kaderi guzel olsun.ayagina buyuk tas degmesin.hayati gonlunce yasasin

Teşekkür ederim şükürler olsun guzel gecti. Guzel resimler cekindik ama laptop amcasinda kalmis resimleri atamadim daha telefona
İyi ki doğmuş minnoş kız Çok güzel, sağlıklı, huzurlu, anneli babalı kardeşli ve tüm sevdikleriyle musmutlu yaşları olsun inşallah canım

Guzel gecti canim sorunn yasamadim sukur
Kız pinko çınar gün içinde de 145255468 kere emmiyor mu nasıl tuttun oruç ben sanırım bu sene de tutamıcam. Zırt pırt emmek istiyor her istediğinde vermesem de gün içinde 7 kere falan emiyor o emdikçe ben acıkıyorum. Hiç böyle acıkmazdım önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…