2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu hastalik atese az yiyen kizim onuda yemez oldu izin vermiyor yedirmeme ,eline aldigini parçalayıp atiyor yine basa sardık cok yorulmus hissediyorum
Kuzum benim kıyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynısı başımda var çünkü ara ara ben mama sandalyesine oturtup önüne bişeyler koyuyorum önceden o görmeden ben ona bakmazken birazcık yese bile kar sayıyorum. Bugün hiç bişey yemedi sayılır, akşam çorbasını yedirmeme izin vermedi kendi aldı kaseyi döktü her tarafına sürdü bir kaç tanesini fe ağzına attı çok yıprandım saldım artık inan ben

Mutlu yılllaarr eslemm bebeeekkk tililili
Tesekkur ederim kizlar
Instadan gorurum resimleri merak ediyorum :) yasi kutlu olsun.Allahim ömrunu bahtini acık etsin.Kaderi guzel olsun.ayagina buyuk tas degmesin.hayati gonlunce yasasin

İyi ki doğmuş minnoş kız Çok güzel, sağlıklı, huzurlu, anneli babalı kardeşli ve tüm sevdikleriyle musmutlu yaşları olsun inşallah canım

Canım ilk doğum gününüz kutlu olsun güzel bir ömrü olsun eslemin

Biz hep mama sandalyesindeyiz canim normalde önüne koyardım o oyalanirken yedirirdim ,ama simdi görsen dudaklari kesinlikle acmiyor kacgunsur corba bile icmedi agzina kendi ne gotururse bugun biraz tuzlukurabiye yaptim az ondan kemirdi

Corba bende zor yedirdim bu akşam. Ama oglen sebze yedirdim biraz. Sanirim büyüdükçe huylari degisecek. Yusra da cok çektim. Eslem de cekmicem herhalde derken o da başladı. İsrarla devam edicez teklif etmeye ne yapalim....

Yusra da ben 1 yaşa kadar ek gidayi baslatamadim düşün yani. Yese bile kusardi. 15 ay yogurt yemedi..

ben hayatimda boyle bi bebek gormedim 1 saat olduhala uyanik ya emiyor boyna meme vermeyim diyorum uyumuyor işe de gidiyorum beni mahvediyor gece vermesem gunduz zaten emmiyor sayilir amaaannn bıktım sıkıldım artık

bitkisel uyku ilaci aldigi halde uyandi da cnm
Canım benım yaaa... Calısırken o kadar zorkı kucuk bebeyle helede emiyorsa. Ben calıstım bir donem biliyorsun. Neler cektım az cok bılıyosun. Bebıs bensiz resmen depresyona girdi bende isten ayrıldım... Çalışırken cok zor. Ev isleri şu bu bı yandan bebıs bakımı bı yandan herif bı yandan oooo kadın olmak valla zor.. Ama canları sagolsun tabıkı :)

Eslem akşam ateslenir gibi oldu. Yanaklari kipkirmizi. Bu gece uyku yok bana. Birde iki gundur ishal ve agzindan kusar gibi sivi çıkarıyor yapışkan. Hastalancak mi diye de korkuyorum of of
Gecmıs olay canim dişmi çıkarıyor acaba

Ya kızlar biz hala 4 dişte kaldık 2 ust 2 alt normal dımı
Amaaaaa çoook tatlılaaaar

Valla bundan bende korkuyorm. Insallah basıma gelmez. Aynıyım cunku buyugum senın yusra gıbıydı ki daha beteri. Hala daha yemez pek bisey. Cok seçici cok.

Valla bundan bende korkuyorm. Insallah basıma gelmez. Aynıyım cunku buyugum senın yusra gıbıydı ki daha beteri. Hala daha yemez pek bisey. Cok seçici cok.
Benimkide zorla yiyor kuş kadar. Herşeyi yemiyor gerçekten cok zor. Büyüyüp anladikca zorlamakta bir yere kadar

Umarım çok yakın zamanda geçer bu süreç kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…