Canım ilk doğum gününüz kutlu olsunTeşekkür ederimşükürler olsun guzel gecti. Guzel resimler cekindik ama laptop amcasinda kalmis resimleri atamadim daha telefona
Kuzum benim kıyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynısı başımda var çünküBu hastalik atese az yiyen kizim onuda yemez oldu izin vermiyor yedirmeme ,eline aldigini parçalayıp atiyoryine basa sardık cok yorulmus hissediyorum
Mutlu yılllaarr eslemm bebeeekkk tilililiEveeeet beklenen pasta fotimizde gelsin suraciga
Tesekkur ederim kizlarMutlu yılllaarr eslemm bebeeekkk tililili
Instadan gorurum resimleri merak ediyorum :) yasi kutlu olsun.Allahim ömrunu bahtini acık etsin.Kaderi guzel olsun.ayagina buyuk tas degmesin.hayati gonlunce yasasin
İyi ki doğmuş minnoş kızÇok güzel, sağlıklı, huzurlu, anneli babalı kardeşli ve tüm sevdikleriyle musmutlu yaşları olsun inşallah canım
Canım ilk doğum gününüz kutlu olsungüzel bir ömrü olsun eslemin
Kuzum benim kıyamam seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynısı başımda var çünküara ara ben mama sandalyesine oturtup önüne bişeyler koyuyorum önceden o görmeden ben ona bakmazken birazcık yese bile kar sayıyorum. Bugün hiç bişey yemedi sayılır, akşam çorbasını yedirmeme izin vermedi kendi aldı kaseyi döktü her tarafına sürdü bir kaç tanesini fe ağzına attı çok yıprandım saldım artık inan ben
Corba bende zor yedirdim bu akşam. Ama oglen sebze yedirdim biraz. Sanirim büyüdükçe huylari degisecek. Yusra da cok çektim. Eslem de cekmicem herhalde derken o da başladı. İsrarla devam edicez teklif etmeye ne yapalim....Biz hep mama sandalyesindeyiz canim normalde önüne koyardım o oyalanirken yedirirdim ,ama simdi görsen dudaklari kesinlikle acmiyor kacgunsur corba bile icmedi agzina kendi ne gotururse bugun biraz tuzlukurabiye yaptim az ondan kemirdi
Resmi yuklememişim acayibimBu da bal küpüm
ben hayatimda boyle bi bebek gormedim 1 saat olduhala uyanik ya emiyor boyna meme vermeyim diyorum uyumuyor işe de gidiyorum beni mahvediyor gece vermesem gunduz zaten emmiyor sayilir amaaannn bıktım sıkıldım artık
Canım benım yaaa... Calısırken o kadar zorkı kucuk bebeyle helede emiyorsa. Ben calıstım bir donem biliyorsun. Neler cektım az cok bılıyosun. Bebıs bensiz resmen depresyona girdi bende isten ayrıldım... Çalışırken cok zor. Ev isleri şu bu bı yandan bebıs bakımı bı yandan herif bı yandan oooo kadın olmak valla zor.. Ama canları sagolsun tabıkı :)bitkisel uyku ilaci aldigi halde uyandi da cnm
Gecmıs olay canim dişmi çıkarıyor acabaEslem akşam ateslenir gibi oldu. Yanaklari kipkirmizi. Bu gece uyku yok bana. Birde iki gundur ishal ve agzindan kusar gibi sivi çıkarıyor yapışkan. Hastalancak mi diye de korkuyorum of of
Senii yerim benn. Tokasınada bayıldımResmi yuklememişim acayibim
Valla bundan bende korkuyorm. Insallah basıma gelmez. Aynıyım cunku buyugum senın yusra gıbıydı ki daha beteri. Hala daha yemez pek bisey. Cok seçici cok.Corba bende zor yedirdim bu akşam. Ama oglen sebze yedirdim biraz. Sanirim büyüdükçe huylari degisecek. Yusra da cok çektim. Eslem de cekmicem herhalde derken o da başladı. İsrarla devam edicez teklif etmeye ne yapalim....
Yusra da ben 1 yaşa kadar ek gidayi baslatamadim düşün yani. Yese bile kusardi. 15 ay yogurt yemedi..
İlk paragrafın son cumlesi.... Çok duygulandım beeİyi geceler pacasina bebe yapisan analar
Benimkide zorla yiyor kuş kadar. Herşeyi yemiyor gerçekten cok zor. Büyüyüp anladikca zorlamakta bir yere kadarValla bundan bende korkuyorm. Insallah basıma gelmez. Aynıyım cunku buyugum senın yusra gıbıydı ki daha beteri. Hala daha yemez pek bisey. Cok seçici cok.
İnsam okuyunca duygulaniyorda yaşarken oyle olmuyoİlk paragrafın son cumlesi.... Çok duygulandım bee
Umarım çok yakın zamanda geçer bu süreç kuzumBiz hep mama sandalyesindeyiz canim normalde önüne koyardım o oyalanirken yedirirdim ,ama simdi görsen dudaklari kesinlikle acmiyor kacgunsur corba bile icmedi agzina kendi ne gotururse bugun biraz tuzlukurabiye yaptim az ondan kemirdi
Evet cnm amiin. Bugunde orucumOruç mu tuttun canım? Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?