2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Iste bende ondan korkuyorum cnm ins.buyuklere dönmezler ya ,disler agridikca sute düşmüştü hic yemezdi nerdeyse tam yemek isi duzeldi rahatim derken mira hic bisey yemez oldu ins.gecicibolur

Hayırlı kandiller kızlar Bugün Selin’in yataktan düşmesiyle uyandım Allahtan yerde yastıklar vardı onların üstüne düştü . Allah korusun yavrularımızı
Hayırlı kandiller canım benim, Allah korusun valla evlatlarımızı geçmiş olsun canım

Yemeden konusmussuniz kizlar bende bu aralar cok cekiyorum. Ama 2dis sivrildi onlarla ugrasiyo yavrum napayim zorlamiyorum.. kofteyi cok severdi kac sefer reddetti hic zorlamadim .dun yedi. Gecende balik yadi bir kac lokma. Ama elimizde abur cubur bisey gorsun kendini parcaliyor verinn diye valla hayata uyandi benimki

kahvetelvesi cnm naptin basladimi oglun okula? Yazdinmi goremedim yazdiysanda k.bkma . Defneyi biz 2 gune cikardik cok hevesliydiya. bugun kandil etkinligi varmis gondereyim dedim. Sabah kendi uyanmis yatagini toplamis (masallah) gelmis anne uyan okula gec kalcam ne uyumasi bu kalk kalk diyo tamam kizim daha erkem gec kalmazsin telasmanma dedim. Hazirliyorum bu babamda amca uyusun hala kalkmadi bak gec kalcam dio gerildi sacini tepeden toplattirdi nirmalde bin tane toka takariz istemedi bosver bosver oyalanmayalim diyo

Senin kız sponsor arayışlarına girsin bence, çok hazırmış baksana
Nasıl değişiklik oldu değil mi, heyecana bak ya yemelik
Bizim okul bugün açıldı anca
Sabahtan gideceklerdi, babam rahatsızlanmış sabah eşim hastaneye gitti.
Öğleden sonra da bilmiyorum acaba enerjileri mi düştü artık eşim bi ilgilenmiyolar dedi, bi ilgileniyolar bizimki benden ayrılmıyo dedi.
Gelmediler daha, gelince anlıcam
Yarın kahvaltıdan sonra gitsin, haftaya kahvaltıyı orda yapsın diye düşünüyorum ama oğlan ne düşünüyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…