2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebişin nasıl CANIM atak haftasında mıyız bilemedim yaa bi huysuzluk başladı bizde iyi gidiyorduk aslında
Su an size gore iyi bana gore normal cnm.bugun tek uyku yaptik sadece.birde gece 12 ye kadar saat basi kalkiyoruz.gun icinde eli hep agzinda ve kulaginda disten oldugunu saniyorum atak bizde ise yaradi diyeyim gelisim acisindan gozle gorulur ilerledik

Kizlar bizdeki bu haftaki gelismeleri yazayim cok sukur bu hafta benim icin guzeldi.baya gelisme oldu.
1.baya kelime dagarcigi gelisti.anne meme nene mama vs kelimeleri cikartiyoruz bugun 1 kez baba demis ama ben duymadim :)gecen hafta sadece meme basi sikısinda anne derdi o kadar baya nene liyoruz :)
2.yurume mevzusu bizde var emeklemeden yuruyecegiz kesinlesti gelisme var ama sizin bebeler kadar degil daha yol katetmesi gerek.2 3 ay geriden geliyoruz yurumede ama ilerleme varsa takmiyorum cok az da olsa sonucta her cocuk farkli.
3.butun 1 yas besinlerinden gectik.
4.bacaklarda cok fazla kuruluk var.mustelanin nemlendirici kremini aldim ise yariyor ama tam degil sampuanini degistirmistim yakin zamanda ondan sonra sanki baslamisti o yuzden tekrar degistirdim bakalim ondan mi?dogdugundan beri baby me bir oere de chicco kullandik ilk defa dalin kullandim 3 haftadir cocugum kupkuru oldu bacaklari ins ondandir :)
5.bugun su icmesini hesapladim 70 ml su tuketiyor gunde ort.

Gelinin büyüdükçe bu konudan uzaklaşıyorum dünüş

İyi canım ya korktu birazcık sadece . Uyanmıştı yatakta tepinirken yuvarlanıverdi
Hahahah cok haklisin . Binark var 2cocuklu kizini memeden kesmis 4.gunmus diyoki 3.yu yapcam sacmalama dedim dogum anini sancilari hatirla dedim 4senedir emziriyorum 4gundur emzirmeyimce bosluga dustum galiba diyo 2gundurde deliksiz uyumuslar kiz afallamis sacmaliyo

Aaa canim cok gecmis olsun nesi var babanin? Hahaha valla dedeler ikisi iki yandan sponsor ama 5gun asla dusunmuyorum yuklenmek sikmak istemiyorum 2gun tam tadinda olucak. Cok guzel donusum aldim ben ins oyle devam eder. Arada iftirami atiyo anlayamadigim seyler anlatiyo mesela ogretmen benle dalga gecti diyo herseyde sorulmuyor tabi . Ayy biz resmenn soguk sulara attik defneyi oryantasyon falan yapmadik babasi goturdu birakti oda direk alisti zaten hazirmis haberimiz yokmus valla . Abdest sarkisi ogrenmis yarim yamalak onu soyluyo ceviz adam sarkisini yanlis ogrenmis hepsi ogretmene bi ses kaydi yollasakda ogretsem ben diyo . Insallah sizinde cok cok cok guzel olur

Hahaha kafayı yemiş olmalı kocasıyla doldursun o boşluğu gerçi sonrası yine 3. Çocuk

O kafadan istiyorum

Ben de öyleyim çok acıkıyorum emzirmekten sanırım

Koronofobisi var babamın
Aşıdan sonra ateşi çıkmış, grip gibiyiz cümleten, teste gitmek istedi, tansiyonu yüksekmiş, 3-4 saat bekletmişler.
Yok yani bir şeyi canım
Okulla ilgili tek kelime etmiyor, dönüp ögretmene bakmamış, kafasına buyruk okulu gezmeye kalkmış sürekli.
Sizinki gibi bırak çık bizde assssla
Zaten okuldan kaçar bu bıraksak herhalde.
Bi de hafiften pişman oldum gibi, hiçbir şey bilmiyor nerdeyse, ben çok damarını yakalayamıyorum.
Sizinki gibi bir yere verseydik öğrenirdi belki bir şeyler.
Evde bi dua öğrensin diye 40 takla atıyorum, işte 1 duada kaldık zaten

Okuyamadım bu ara yine, derdi olan herkesin Allah yardımcısı olsun.
Herkese hayirlı kandiller.

Benim bebeye 2 uyku çok geliyor, tek uyku az geliyor
Girdik o ara döneme, birkaç ay böyle gider herhalde.
Sadece ben baksam tek uykuya uğraşırım, daha iyi uyuyor, ama bakan çok olunca işler karışıyor.

Ahah memeyi bırakınca o hafta ben de 2 gün kesintisiz uyudum da artık hep öyle olacak sandım
Gidip o saf halime sarılayım bi.

1.5 uyku yap tam dalarken uyandir ayyy ne gaddarim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…