- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
1 yasina kadat tek dis bile olsa normal deniliyor cnm kac tane cikardigi degil bir tane bile olsa cikarmasi onemliymisYa kızlar biz hala 4 dişte kaldık 2 ust 2 alt normal dımı
Amaaaaa çoook tatlılaaaar
Basi hayirli baslatip sonra kalp carpintisindan oh be ye gecirten madama selamlar :)Hayırlı kandiller kızlarBugün Selin’in yataktan düşmesiyle uyandım Allahtan yerde yastıklar vardı onların üstüne düştü . Allah korusun yavrularımızı
Su an size gore iyi bana gore normal cnm.bugun tek uyku yaptik sadece.birde gece 12 ye kadar saat basi kalkiyoruz.gun icinde eli hep agzinda ve kulaginda disten oldugunu saniyorum atak bizde ise yaradi diyeyim gelisim acisindan gozle gorulur ilerledikBebişin nasıl CANIM atak haftasında mıyız bilemedim yaa bi huysuzluk başladı bizde iyi gidiyorduk aslında
Selammm canımmmBasi hayirli baslatip sonra kalp carpintisindan oh be ye gecirten madama selamlar :)
Hahahah cok haklisin . Binark var 2cocuklu kizini memeden kesmis 4.gunmus diyoki 3.yu yapcam sacmalama dedim dogum anini sancilari hatirla dedimGelinin büyüdükçe bu konudan uzaklaşıyorum dünüş
İyi canım ya korktu birazcık sadece . Uyanmıştı yatakta tepinirken yuvarlanıverdi
Aaa canim cok gecmis olsun nesi var babanin? Hahaha valla dedeler ikisi iki yandan sponsor ama 5gun asla dusunmuyorum yuklenmek sikmak istemiyorum 2gun tam tadinda olucak. Cok guzel donusum aldim ben ins oyle devam eder. Arada iftirami atiyo anlayamadigim seyler anlatiyo mesela ogretmen benle dalga gecti diyoSenin kız sponsor arayışlarına girsin bence, çok hazırmış baksana
Nasıl değişiklik oldu değil mi, heyecana bak ya yemelik
Bizim okul bugün açıldı anca
Sabahtan gideceklerdi, babam rahatsızlanmış sabah eşim hastaneye gitti.
Öğleden sonra da bilmiyorum acaba enerjileri mi düştü artık eşim bi ilgilenmiyolar dedi, bi ilgileniyolar bizimki benden ayrılmıyo dedi.
Gelmediler daha, gelince anlıcam
Yarın kahvaltıdan sonra gitsin, haftaya kahvaltıyı orda yapsın diye düşünüyorum ama oğlan ne düşünüyor bilmiyorum
Hahahah cok haklisin . Binark var 2cocuklu kizini memeden kesmis 4.gunmus diyoki 3.yu yapcam sacmalama dedim dogum anini sancilari hatirla dedim4senedir emziriyorum 4gundur emzirmeyimce bosluga dustum galiba diyo 2gundurde deliksiz uyumuslar kiz afallamis sacmaliyo
O kafadan istiyorumHahahah cok haklisin . Binark var 2cocuklu kizini memeden kesmis 4.gunmus diyoki 3.yu yapcam sacmalama dedim dogum anini sancilari hatirla dedim4senedir emziriyorum 4gundur emzirmeyimce bosluga dustum galiba diyo 2gundurde deliksiz uyumuslar kiz afallamis sacmaliyo
Ben de öyleyim çok acıkıyorum emzirmekten sanırımKız pinko çınar gün içinde de 145255468 kere emmiyor mu nasıl tuttun oruçben sanırım bu sene de tutamıcam. Zırt pırt emmek istiyor her istediğinde vermesem de gün içinde 7 kere falan emiyor o emdikçe ben acıkıyorum. Hiç böyle acıkmazdım önceden
Nice güzel yaşları olsun küçük hanımınResmi yuklememişim acayibim
Koronofobisi var babamınAaa canim cok gecmis olsun nesi var babanin? Hahaha valla dedeler ikisi iki yandan sponsor ama 5gun asla dusunmuyorum yuklenmek sikmak istemiyorum 2gun tam tadinda olucak. Cok guzel donusum aldim ben ins oyle devam eder. Arada iftirami atiyo anlayamadigim seyler anlatiyo mesela ogretmen benle dalga gecti diyoherseyde sorulmuyor tabi . Ayy biz resmenn soguk sulara attik defneyi oryantasyon falan yapmadik babasi goturdu birakti oda direk alisti zaten hazirmis haberimiz yokmus valla . Abdest sarkisi ogrenmis yarim yamalak onu soyluyo ceviz adam sarkisini yanlis ogrenmis hepsi ogretmene bi ses kaydi yollasakda ogretsem ben diyo . Insallah sizinde cok cok cok guzel olur
Ahah memeyi bırakınca o hafta ben de 2 gün kesintisiz uyudum da artık hep öyle olacak sandımHahahah cok haklisin . Binark var 2cocuklu kizini memeden kesmis 4.gunmus diyoki 3.yu yapcam sacmalama dedim dogum anini sancilari hatirla dedim4senedir emziriyorum 4gundur emzirmeyimce bosluga dustum galiba diyo 2gundurde deliksiz uyumuslar kiz afallamis sacmaliyo
Ayy valla kudurmussun dedimHahaha kafayı yemiş olmalıkocasıyla doldursun o boşluğu gerçi sonrası yine 3. Çocuk
Bnm hic oyle olmadiAhah memeyi bırakınca o hafta ben de 2 gün kesintisiz uyudum da artık hep öyle olacak sandım
Gidip o saf halime sarılayım bi.
1.5 uyku yapOkuyamadım bu ara yine, derdi olan herkesin Allah yardımcısı olsun.
Herkese hayirlı kandiller.
Benim bebeye 2 uyku çok geliyor, tek uyku az geliyor
Girdik o ara döneme, birkaç ay böyle gider herhalde.
Sadece ben baksam tek uykuya uğraşırım, daha iyi uyuyor, ama bakan çok olunca işler karışıyor.
Oluyo zaten öyle de1.5 uyku yaptam dalarken uyandir ayyy ne gaddarim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?