- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaaa yazik kiyamam babana bnmde dedem oyle 2 gundur ugrasiyoruz hast goturmek icin korona bukasin olsun istiyisunuz demi diyo katilimmi olcaksiniz dio buraz akli gitmis canim sikildiKoronofobisi var babamın
Aşıdan sonra ateşi çıkmış, grip gibiyiz cümleten, teste gitmek istedi, tansiyonu yüksekmiş, 3-4 saat bekletmişler.
Yok yani bir şeyi canım
Okulla ilgili tek kelime etmiyor, dönüp ögretmene bakmamış, kafasına buyruk okulu gezmeye kalkmış sürekli.
Sizinki gibi bırak çık bizde assssla
Zaten okuldan kaçar bu bıraksak herhalde.
Bi de hafiften pişman oldum gibi, hiçbir şey bilmiyor nerdeyse, ben çok damarını yakalayamıyorum.
Sizinki gibi bir yere verseydik öğrenirdi belki bir şeyler.
Evde bi dua öğrensin diye 40 takla atıyorum, işte 1 duada kaldık zaten
Zaten hep kardes uyuyacagi zaman kakisko gelirOluyo zaten öyle de
Bugün tam uyudu, biraz daha dalsın diye bekliyorum banyodan bi ses
"ISLAK MENDİİİEEEEEL"
O uyku iptal artık.
Tesekkur ederim canim. İnsallah butun evlatlarimizin guzel yaslarini gorelim
Bizde bugun kendi rekorumuzu kirdik. Eslem 8 saat uyumadı. Az once uyuttum bi daha kalkti tekrar uyuttum. Yusra da 13 saattir falan uyaniktiOkuyamadım bu ara yine, derdi olan herkesin Allah yardımcısı olsun.
Herkese hayirlı kandiller.
Benim bebeye 2 uyku çok geliyor, tek uyku az geliyor
Girdik o ara döneme, birkaç ay böyle gider herhalde.
Sadece ben baksam tek uykuya uğraşırım, daha iyi uyuyor, ama bakan çok olunca işler karışıyor.
Allah korusun kiz deme oyle seyler. Geçende ruyama girdi zaten. Hic istemiyorum allah biliyor. Suan bile bitik haldeyizO kafanin sinucu 3. Cocuk.
Bana sen ilerde yaparsin gibi geliyoAllah korusun kiz deme oyle seyler. Geçende ruyama girdi zaten. Hic istemiyorum allah biliyor. Suan bile bitik haldeyiz
Yusrayi uyutmasan daha iyi degilmi ajo.Bizde bugun kendi rekorumuzu kirdik. Eslem 8 saat uyumadı. Az once uyuttum bi daha kalkti tekrar uyuttum. Yusra da 13 saattir falan uyanikti
İleride olabilir ona bir diyecegim yok. Ama en az 5 sene icinde düşünmüyorum kesinlikle. Eşimde erkek cocuk istegi var. Garantisi olmasa da. Misal ust katımdaki 3. Yü dogurdu 3üde kızBana sen ilerde yaparsin gibi geliyo
Dayanamiyor ama. Gece boluk porcuk uyudugu icin bu defa aksamlari bize izdirap oluyor. O kadar uyumamaya erkende uyumadilar bak gene 12yi geçti. Simdi uyanirlarmi diye yatamadim hâlaYusrayi uyutmasan daha iyi degilmi ajo.
Dedenin nesi var? Geçmiş olsun.Yaaa yazik kiyamam babana bnmde dedem oyle 2 gundur ugrasiyoruz hast goturmek icin korona bukasin olsun istiyisunuz demi diyo katilimmi olcaksiniz dio buraz akli gitmis canim sikildi. Her cocuk farkli iste kiz erkek farkida cabasi . Bide osman cikti basimiza sevmiyorum onu surekli yanima geliyo oyunlarda beni seciyo biktim bide bi gorsen cirkin dio
Offf 8 saat ne ya.Bizde bugun kendi rekorumuzu kirdik. Eslem 8 saat uyumadı. Az once uyuttum bi daha kalkti tekrar uyuttum. Yusra da 13 saattir falan uyanikti
Tek bildiğim yaza kadar oyle boyle sabredicem. Yaza girerken eslemin yatagini yusranin odaya alip birazda partiye orda devam edicemOfff 8 saat ne ya.
Oyalamak da o kadar zor ki uyumadıkça, ne yapsan memnun olmaz o uykusuzlukla zaten.
Yüsranınki normal ama sanki.
Biraz böyle gitse alışır muhtemelen gündüz uyumamaya, gece uykusu bi tık daha düzelir.
Gündüz sana nasıl geçer tahmin etmek zor değil tabii.
Ahah evet ben de ara ara hadi bismillah uyku eğitimi deyip dur bu sefer de emzireyim diye bitiriyorumTek bildiğim yaza kadar oyle boyle sabredicem. Yaza girerken eslemin yatagini yusranin odaya alip birazda partiye orda devam edicemyok yok böyle değildi, uyku egitimi vercem
Her erkekte icten ice o istek var canim. Benim esimde belli etmezdi ama isterdi niye istemesinler demiİleride olabilir ona bir diyecegim yok. Ama en az 5 sene icinde düşünmüyorum kesinlikle. Eşimde erkek cocuk istegi var. Garantisi olmasa da. Misal ust katımdaki 3. Yü dogurdu 3üde kız
Hahahahah ayy korktum bian valla kizima asik olucaklar demiDedenin nesi var? Geçmiş olsun.
Koronanın korkusu daha fena, bazen koronadan değil stresten bir şey olacak diyorum.
Ooo yakında aşık da olur hazırlıklı olun siz
Hemen bulmuş Osman ikinci günden senin kızı
Bence onun gunduz uykusunu birakma zamani gelmis. Soyle yapsan mesela dinlenme saati 15 20 dk uzansin ama uyumasin oglen kardesi uyugimca seninde dinlenme saatin desen uzanirken kitap okusan mesela. Sonrada anne kiz saati basladi diyip mesela birlikte yapilacaklari yapsaniz . Defnenkn cok hosuna gider kardesi uyuduktan sonra benle bisry yapmak zamanla alisir bikac gun zorlar tabi hangi asama kolayki be ajocum azcik sık disiniDayanamiyor ama. Gece boluk porcuk uyudugu icin bu defa aksamlari bize izdirap oluyor. O kadar uyumamaya erkende uyumadilar bak gene 12yi geçti. Simdi uyanirlarmi diye yatamadim hâla
Sagim zordur gercekten ama yine de birkac defa sagip vermeye calissan ne kadar olsa da antikor alir en azindan. Sut kadar faydalık hic birşey yok gercekten.. buyuk kizim emmemişti ben 15 aylik olana kadar mamaya devam ettim. 15 aylikken gunduz mama vermeyi bırakıp gece de devam sütü verdim. Ama tabi bu birden olmadı once gunduz mamayi azaltarak kaldırdım bir sure gece mama verdim. Sonrada gecede mamayi kaldirip devam sutune geçirdimHerkese slm güzel anneler uzun zamanlar oldu forma girmeyeli umarım herkes iyidir bir hafta sonra bir yaş oluyoruz çok şükür iyi kuzum size bir şey danışmak istiyorum 7gün emen bebem bir yıldır uğraşmama rağmen tutmadı memeyi ben hala sağım yapıyorum ama artık çok yoruldum hiç bir şeye yetişemiyorum haliyle 2 çocuk bir eş düzen takıntısı bitmiyor yıpranmakta lafmı onuda geçtim sütte azaldı eskiye nazaran şimdi kızlar süt ile ilişkisi kesilen veya kesen arkadaşlar bebişlere ne veriyorsunuz mama ver diyen var devam sütü veya inek sütü ne içiyorsunuz
Hayat ne gosterir bilmiyorum. Ama calismaya baslarsam bir sure daha dusunmem. Maddi olarak yetmekte zorHer erkekte icten ice o istek var canim. Benim esimde belli etmezdi ama isterdi niye istemesinler demi. Yasiniz kucuk daha 5 seneye yaparsin bemce eslemde biraz kurtarsinda kendini Rabbim gonlunuze gore versin canim. Esine dersin yakusuklu spermanlardan yolla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?