Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
çalışıyorum, Allah tan bir aksilik olmazsa bebek 6 aylık olunca da işbaşı yapacağım. bakıcı içinde 2 çocuk zor olacak. bizim işyerinin kreşi var. çocuklar anne yada babalarıyla gelip, çıkışta beraber gidiyorlar servisle. ama 36 aylık kabul ediliyor. ben iş başı yaptığımda yaklaşık 30-31 aylık olacak. kıyamıyorum küçükmüş gibi geliyor ama şuan bile evde çok sıkılıyor

Kızlar biz kızımızın odasını aldık. Ama bi çılgınlık yapıp hem aklımda olmayan renkleri hemde tereddüt ettiğim monteseriyi aldım ama şimdiii korkuluk bulamıyorum. Var mı kullanan tecrübeli annişler? Düğüm yastık falan kullanışlı oluyo mu?

Selam kızlar,
Bu rahim ağzı uzunluğu namı diğer servikal uzunluk nasıl ölçülüyor. Doktordan ölçmesini isticem merak ettim, normal ultrasonla bakılan bişey mi.
Normalde vajinal ölçüyorlar bi risk görürlerse. Ama risk yoksa bi de Necati’ye gideceksen idrara sıkışana kadar su içirip öyle bakıyo.

Sağlıkla kullansın bebiş,kullanmadım,ben takım aldıktan sonra çıkmıştı,ama yanına uzanmak için falan kullanışlı bence,belin ağrımaz eğil kalk gece 1 yaştan sonrası zor oluyor,düğüm yastıkta düşmesini engeller,tehlikeli bir yanı yok gibi

insülin direncim yüksek olduğundan, şeker yüklemesi tavsiye etmemişti doktorum, diyet yap demişti. Şimdi arada kendim bakıyorum şekerime. 1 saatlik tokluk şekerim 149 çıktı. Bebeğin gelişimi, suyu vs her şey normal görünüyor. Bunun dışında şekerin yüksek olması ne gibi sıkıntı yaratır acaba?

Erken doğum bebeğin aşırı tombik olması diye biliyorum ben diğer faktörlerden Allah korusun canım

Küçükler zaten kuzular. Ama oyun oynamaya, arkadaş edinmeye de ihtiyaçları var minnoşların. Çalışan anne olunca durum değişiyor ve zaruriyet haline geliyor. 5-6 aylık bir süreç olacak önünüzde. O arada bakıcı size destek çıkamaz mı? Sonra da işyeri kreşine devam eder.

Çalışan anne olmanın zorlukları çok fazla gerçekten. Sizin hakkınız ödenmez. Yaptığınız fedakarlık ve özveri çok değerli. Hepsi yavrularınız İçin. Benim annem de çalışan bir anneydi. Nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim.

Böle büyük ve az kullanılacak parçaları ikinci el almayı tercih ediyorum :) sıfırı 630 tl 300 tl ye dolaptan buldum.
Sallama konusunda benimde teredütlerim var bu çocuk bakmanın doğrusu yok sanırım :)

Bunu görmedim ama e bebek Joe kullanıp memnun olan çok kişi var. 16 Şubat'ta indirimde bir bak istersen
Joeinin kide güzel benzer mantıktalar :)

Ayy bu attıklarında çok güzel bunlarda da titreşim özelliği var sanırım azcık bunlarada bakayım :) Araştırmakdan çocuk eşya uzmanı olacağım :)

Kilo durumlari nasil canlar sabah gozume inanamadim 4.5 kilo de 5 kilo iste bu son ay costum yahu kendime ceki duzen vermem lazim toplam 10 kilo ile bitrmek istiyorum zaten 72 ile hamile kaldim
Benimki Şubat tatili münasebetiyle 9 a çıktı
3haftada 3 kilo almışım doktorun tartisina göre
Bu gidişle 20 yi görürüm ..

22 ye kadar 30 üstü olması gerek sonra ağırlıktan iniyor sanırım. Çünkü benim 37 çıkmıştı 17 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…