Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
yorumunuz çok iyi geldi çok teşekkür ederim :)

Canım korkuluktan kastın yastıklar mı? Instagranda var öyle sayfalar, ben örgü modelden yaptıracağım ama..

Kızlar günaydın :), aşağıdaki anakucağından almak istiyorum. Kullanan var mı? Sizce kullanışlı olur mu?
Wind Otomatik Oyuncaklı Bebek Salıncak
Eki Görüntüle 2584733
Canım bunda var mi bilmiyorum ama bunların titreşimlileri de var. Kolik bebeği olanlara çok iyi geliyor. Bende niyetine girip baya araştırmıştım çok hoşuma gidiyo çünkü. Az paralar da değil. Seninkinin tango modeli hatta. Bana ücreti fazla geldiği için almadım başka bişey aldım gene titreşimli. Bu tango modelinde hem salıncak hem titreşimli ana kucağı var. Ayrı ayrı da kullanılabiliyor. Bütçen varsa kesinlikle al bence. Bi de bunlar salıncaklı da olunca diğerlerine göre çok daha uzun süre kullanılabiliyor demişti satıcı bize

Kızlar birşey sorcam bebiş içimde dönerken benim böyle yüreğim dönüyor sanki içim fena oluyor bulantı gibi de değil ama sanki çarpıntı var gibi oluyor sizde oluyor mu ama içimde döndüğünü net hissediyorum alabora oluyorum

Offf şu sıra aşeriyorum resmen çiğköfteyi ama yasak şekerden dolayı. Doğurduktan sonra yiceklerimin listesini yapıp her gün birine tik atıcam
Ya benim de canım hep kısır ve çiğ köfte gibi ekşi şeyler çekiyor. Zaten sağlıklı şeyler aşereni de çok görmedim hani çilek, karpuz vs aşeriyordu bu hamileler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…