Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada seker yuklemem vardı bugün
75 lik yaptı doktorum direkt
Açlık 1.ve 2.saat bakıldı çıkmadı çok şükür
İdrar ve kan da istedi ,onlar da iyi çıktı
hadi gözün aydın benim de güzel çıktı şeker yüklemesi sonucum ama idrarda 1-2 bakteri görüldü diyordu onun için monural tablet al dedi, tek seferlik içiliyormuş galiba alayım akşam.

deprem oluyor gibi dimi yer ayağından kayıyor sanki yahu bu bebişler çok oynaklar..

benim canım çok şey çekiyor susuyorum az kaldı neyse ki kavuşacağım hepsiyle
ama önce kendimi kokoreçe teslim edicem

Bu resimdeki de benim minik kızım olur kendileri. Doktor kendisinin çok hareketli bi tosuncuk olduğunu söyledi. 25+0 da 863 gr olmuş. Çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Ya şöyle resimlere çok özeniyorum benimkinin ya totosu dönük ya da kolları yüzünde kameralara sevgilisiyle yakalanmış ünlü gibi hep.

Kizlar isinize karismak gibi olmasin ama model olarak cok buyuk degiller mi 4 5 ayin sonunda koyacak yer ariycaksiniz benden soylemesi ☺

6-7 kilo aldım dün doktorda asla çıkmam o tartıya dedim çıkmadım yemem değişmedi bende 72 ile hamile kaldım
ya bende sevmiyom tartiyi artik
Canım genetik önemli tabii ama yine de boyu uzun olabilir. Benim teyzem 1.65 boyunda, eşi 1,70. Oğullarının biri 1,80, diğeri 1,85. Ama teyzem çok uğraştı boyları uzasın diye. Bir de baya spor yaptılar.
ya iste ne guzel darisi bize insallah .tek umudum abim oda 183 ikinci oglum ona cekicek sanirim o suan 90 persentilda abimiz 25 persentil
Benimki Şubat tatili münasebetiyle 9 a çıktı
3haftada 3 kilo almışım doktorun tartisina göre
Bu gidişle 20 yi görürüm ..
masallah kuzum bebise yarasin o kilolar .dr tartisi bozuk bence
Bu resimdeki de benim minik kızım olur kendileri. Doktor kendisinin çok hareketli bi tosuncuk olduğunu söyledi. 25+0 da 863 gr olmuş. Çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Ama seni yerim ne guzel poz vermis masallahhhh

Kızlar sayenizde kendimi yemek sepetinde buldum birden
90 persentil mi hay maşallah. Yaş boy kaç cengaverde? Oğlan dayıya çekiyor gerçekten bir şekilde.

hadi gözün aydın benim de güzel çıktı şeker yüklemesi sonucum ama idrarda 1-2 bakteri görüldü diyordu onun için monural tablet al dedi, tek seferlik içiliyormuş galiba alayım akşam.
Çok sağol
Senin de gözün aydın
Al al ihmal etme ilerlemesin daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…