Bu arada seker yuklemem vardı bugün
75 lik yaptı doktorum direkt
Açlık 1.ve 2.saat bakıldı çıkmadı çok şükür
İdrar ve kan da istedi ,onlar da iyi çıktı
hadi gözün aydın benim de güzel çıktı şeker yüklemesi sonucum ama idrarda 1-2 bakteri görüldü diyordu onun için monural tablet al dedi, tek seferlik içiliyormuş galiba alayım akşam.
Kızlar birşey sorcam bebiş içimde dönerken benim böyle yüreğim dönüyor sanki içim fena oluyor bulantı gibi de değil ama sanki çarpıntı var gibi oluyor sizde oluyor mu ama içimde döndüğünü net hissediyorum alabora oluyorum
Bu resimdeki de benim minik kızım olur kendileri. Doktor kendisinin çok hareketli bi tosuncuk olduğunu söyledi. 25+0 da 863 gr olmuş. Çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Bu resimdeki de benim minik kızım olur kendileri. Doktor kendisinin çok hareketli bi tosuncuk olduğunu söyledi. 25+0 da 863 gr olmuş. Çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
Ay benim kafam da büyük bana çekerse dedim şimdi. Kafamdan çok yanağım var benim ama 45 kg olduğum dönemde de koca yanaklıydım 65 oldum şimdi bildiğin poğaça suratım
Canım bunda var mi bilmiyorum ama bunların titreşimlileri de var. Kolik bebeği olanlara çok iyi geliyor. Bende niyetine girip baya araştırmıştım çok hoşuma gidiyo çünkü. Az paralar da değil. Seninkinin tango modeli hatta. Bana ücreti fazla geldiği için almadım başka bişey aldım gene titreşimli. Bu tango modelinde hem salıncak hem titreşimli ana kucağı var. Ayrı ayrı da kullanılabiliyor. Bütçen varsa kesinlikle al bence. Bi de bunlar salıncaklı da olunca diğerlerine göre çok daha uzun süre kullanılabiliyor demişti satıcı bize
Canım genetik önemli tabii ama yine de boyu uzun olabilir. Benim teyzem 1.65 boyunda, eşi 1,70. Oğullarının biri 1,80, diğeri 1,85. Ama teyzem çok uğraştı boyları uzasın diye. Bir de baya spor yaptılar.
ya bende sevmiyom tartiyi artik
ya iste ne guzel darisi bize insallah .tek umudum abim oda 183 ikinci oglum ona cekicek sanirim o suan 90 persentilda abimiz 25 persentil masallah kuzum bebise yarasin o kilolar .dr tartisi bozuk bence
hadi gözün aydın benim de güzel çıktı şeker yüklemesi sonucum ama idrarda 1-2 bakteri görüldü diyordu onun için monural tablet al dedi, tek seferlik içiliyormuş galiba alayım akşam.