Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
allah gunah yazmasin benimde k.peder yogurdu etli az bisi yedim
Aa çiğ et kesinlikle yasak değil mi ya. Çok tehlikeli durumlar ortaya çıkabiliyor. Neyseki bir şey olmamış. Aman bir daha yeme sakın. Arkadaşlar siz de yemeyin etli çiğ köfte. Bu yüzden bebeğini kaybetmiş birini biliyorum

An itibariyle burnum kaniyor.uyurken sandim burnum akiyor ama bir kalktim.yastik falan hep kan olmus bayada geliyor.varmi sizlerdede burun kanamasi.
benim haftalardır kanıyor sabahları da hep donmuş kan tabakasıyla tıkanmış olarak uyanıyorum
rahim büyüdü toplardamara baskı yapıyor, dolaşım sistemimiz zorlanıyor, normalmiş yani
Kilo durumlari nasil canlar sabah gozume inanamadim 4.5 kilo de 5 kilo iste bu son ay costum yahu kendime ceki duzen vermem lazim toplam 10 kilo ile bitrmek istiyorum zaten 72 ile hamile kaldim
67 ile hamile kaldım, şu an 71 kiloyum, son haftalarda kilo alımı artıyor, ne kadar dikkat etsek kar
bizim evde beyaz un yok, şeker çook kısıtlı, dışarda canım çekerse ancak
kızartma da hayatımızda hiç yoktur, annelere akrabalara gidince yenir

Bu resimdeki de benim minik kızım olur kendileri. Doktor kendisinin çok hareketli bi tosuncuk olduğunu söyledi. 25+0 da 863 gr olmuş. Çok şükür her şeyin yolunda olduğunu söyledi.
ay maşallah ona, ne güzel poz vermiş bizimki de 24te gittiğimizde öyle güzel pozlar verdi ki bildiğin vesikalık fotoğraf
Kizlar isinize karismak gibi olmasin ama model olarak cok buyuk degiller mi 4 5 ayin sonunda koyacak yer ariycaksiniz benden soylemesi ☺
bence de çok büyükler, valla ne kadar az ve sade eşya o kadar iyi, zaten biraz büyüyünce oyuncaklar artacak bebek heryeri kurcalayacak eşyadan sıkılacaksınız

kızlar reflü yatağı alcakmısınız ne marka alcaksınız acaba yada kullanan memnun olan varmı daha önce

hadi gözün aydın benim de güzel çıktı şeker yüklemesi sonucum ama idrarda 1-2 bakteri görüldü diyordu onun için monural tablet al dedi, tek seferlik içiliyormuş galiba alayım akşam.
Ben aldım içtim onu gecti hemen enfeksiyonum,
Bikere gece yatmadan içiyorsun
Geçmiş olsun cnm

Kizlar bebegim karnimda surekli sertlesip toplaniyo sebebini bilen varmi yada yasayan

Doktora gorundunmu yada sordunmu internetten erken dogum riski die okudum cok telaslandim
bu cuma gidicem kuzum ben emziriyodum ona yoruyodum bu sertleşmeyi emzirmek erken doğuma yol açar kasılırsın demişti doktorum bu hafta bıraktırdım kızımı emzirmeyi ama hala aynı sertleşme bu cuma gidicem sormaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…