Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar reflü yatağı alcakmısınız ne marka alcaksınız acaba yada kullanan memnun olan varmı daha önce
Ben ebebekten alacağım ama tam kesinleştiremedim. Bime falan da geliyormuş ama iyi değilmiş onlar.. Boğulma riskine karşı süngeri delikli mi ne olması lazımmış.

Kilo cok sıkti olmazda kafa cok buyuk oldumu sıkıntibenim ilki koca kafaliydi
Deme kız benim oğlanda hep koca kafalıydı zaten çıkamadı sıkıştı ama genetik yaa ben de öyle koca kafalıyım, hayırlısı ile gelsin de normal sezeryan artık kısmet yavrum.

Ben de almistim fakat hic kullanmaya gerek kalmadı zaten evdeydim ve emiyordu oglum. Fakat erkenden calismak zorunda olanlar sezeryan sonrasi sutu gelmeyenler mama verenler mecbur kullanıyor. Yine de alın kalsın hastanede mama vermek gerekebilir.

Tabiki hayır ne biberonlar aldım anne memesine en yakın yok bilmem ne başlık falan almadı ziyan oldu. her bebek kabul etmez cnm ve ihtiyaç olmayabilir o yüzden bunlar ihtiyaca göre alınacak şeyler.

kızlar reflü yatağı alcakmısınız ne marka alcaksınız acaba yada kullanan memnun olan varmı daha önce
Ben kısımda ihtiyaç duymadım.ama beşiği yukseltmistim bir tarafından hafif eğimli, battaniye koyup
Ama kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor
Geçenlerde uygun fiyata bime bile gelmişti almadım ama..

canım A101 de prima indirimi var bir de 500 tlye 150 tl hediye çeki. Prima 6 dar geliyoruz bize ya 7 de tuzlu, pure da cidden tuzlu benim için artık öğrense diyorum yaz dönemi yapıyordu lazımlığa unuttu

1 yas dogum gununde kizima mutfak almistik ne hevesle simdi ebeveyn banyosunu susluyor kemdisi

Sizede gecmis olsun insallah bisey cikmaz

peki 0-6 aylık diye satılan biberonu 9. ayda kullanabiliyor muyuz? çünkü anca o zamana işe başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…