Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar ben takip edemiyorum sayfalarca ilerlemis oluyor buralar :)
belki daha önce konuşulmuş olabilir.
kac kg aldınız?
ben 60kg ile başladım cok dikkat ediyorum ama 7 kilo aldım etmesem nolurdum bilemedim..Boydan kotarıyorum Allah'tan

benim akşamları akşamları daha çok oluyo sabah 1 2 kere oluyo toplanıyo heralde diyorum emzirdiğim için diye düşünüyodum ben
Malesef benimki cok sik oluyo
Arkadaşların dediği gibi magnezyuma başlarsınız yorulunca da çok oluyor bende de oluyor arada hele dün üç saat ayakta gezdikten sonra yürütmedi resmen. Geçmiş olsun hepimize

9 almışım.
Boy 1,56
Baslangic 70
Ne tarafa doğru yuvarlanayim

Bu muhabbetin üstüne insan nasıl uslu uslu uyur
Nolck yaaaa, 9 ay hamile kaliyoz kaldi surda 3 ayimiz. Yiyelim icelim amaannn.insan omrunde kac kere hamile kaliyo. hem bebeklerin hakki degilmi dimi. Zaten gelckler dunyaya 6 ay mıcır mıcır süt mama bari karnimizda yesin yavrularimzz

Evet beyin cerrahiye. Ama benim çok kötü tutuluyor oturamıyorum otursam kalkamıyorum çoraplarımı bile giyemiyorum.

Ben de dayanabilirsem doğuma kadar sabredip doğumdan sonra gideyim diye düşünüyordum bir mr falan çekerler diye. Bu dediğinden sonra farz oldu doğumdan sonra gitmem

Ben de dayanabilirsem doğuma kadar sabredip doğumdan sonra gideyim diye düşünüyordum bir mr falan çekerler diye. Bu dediğinden sonra farz oldu doğumdan sonra gitmem
Doktorum dayan dsyanamazsan 7. Aydan sonra sevk yapalım dedi. Ben eğilip kalkacak işlerden uzak duruyorum mesela bulaşık makinesini yavaş yavaş boşaltıyorum ayaklarım salınık oturmuyorum topluyorum yol yürürken yavaş hareket ediyorum. O zaman tutulmuyor. Ama doktorum gebelik uyarıcı varmış sende dedi ki daha önce elle yer siliyordum tutuluyordum.

Başlangıç 67, güncel 76
Son üç ay deli iştah başlıyormuş bakalım neleryaşicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…