kızlar ben takip edemiyorum sayfalarca ilerlemis oluyor buralar :)
belki daha önce konuşulmuş olabilir.
kac kg aldınız?
ben 60kg ile başladım cok dikkat ediyorum ama 7 kilo aldım etmesem nolurdum bilemedim..Boydan kotarıyorum Allah'tan
Arkadaşların dediği gibi magnezyuma başlarsınız yorulunca da çok oluyor bende de oluyor arada hele dün üç saat ayakta gezdikten sonra yürütmedi resmen. Geçmiş olsun hepimize
kac kg aldınız?
ben 60kg ile başladım cok dikkat ediyorum ama 7 kilo aldım etmesem nolurdum bilemedim..Boydan kotarıyorum Allah'tan
Nolck yaaaa, 9 ay hamile kaliyoz kaldi surda 3 ayimiz. Yiyelim icelim amaannn.insan omrunde kac kere hamile kaliyo. hem bebeklerin hakki degilmi dimi. Zaten gelckler dunyaya 6 ay mıcır mıcır süt mama bari karnimizda yesin yavrularimzz
Ben de dayanabilirsem doğuma kadar sabredip doğumdan sonra gideyim diye düşünüyordum bir mr falan çekerler diye. Bu dediğinden sonra farz oldu doğumdan sonra gitmem
Ya benim de canım hep kısır ve çiğ köfte gibi ekşi şeyler çekiyor. Zaten sağlıklı şeyler aşereni de çok görmedim hani çilek, karpuz vs aşeriyordu bu hamileler
Bugun oğluşumu gördüm bana bakıp esnedi kuzum geceleri sürekli tepiklerse uykusuz kalır tabi 1300 gr 40 cm olmus ❤ şu 3 ay bitsede alsak kucagımıza yaaa
Ben de dayanabilirsem doğuma kadar sabredip doğumdan sonra gideyim diye düşünüyordum bir mr falan çekerler diye. Bu dediğinden sonra farz oldu doğumdan sonra gitmem
Doktorum dayan dsyanamazsan 7. Aydan sonra sevk yapalım dedi. Ben eğilip kalkacak işlerden uzak duruyorum mesela bulaşık makinesini yavaş yavaş boşaltıyorum ayaklarım salınık oturmuyorum topluyorum yol yürürken yavaş hareket ediyorum. O zaman tutulmuyor. Ama doktorum gebelik uyarıcı varmış sende dedi ki daha önce elle yer siliyordum tutuluyordum.
kac kg aldınız?