Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşların dediği gibi magnezyuma başlarsınız yorulunca da çok oluyor bende de oluyor arada hele dün üç saat ayakta gezdikten sonra yürütmedi resmen. Geçmiş olsun hepimize
Benim varislerim var die ayakta kalamiyorum zaten yarim saatlik yuruyuslerim oluyo sadece

Ama arkadaşın ekledği tabloda 6 ay diyor bir de şu telefon uygulamalarına baktım şimdi o da 6 ay diyor.
Ayı 3 hafta olarak hesaplamışlar,ben 24.haftada ppyeni 6 aylık diyorum demekki böyle bilemedim

Ben avenlerle verdim hic alisma vesaire olmadi ama cocuktan cocuga degisr ac kalmasi drumundada sekerin cok fazla dusmesi yukselmesi sikintili oluyor
Ben mama vermedim ama arkadaşlardan biliyorum,hemşire şırınga ile vermişti,biberon da 20 günlükken sınava girmiştim sütümü verdiler,bebişler aç kalmasında sürekli verince alışıyorlar

Benim ilk gün sütüm gelmişti ama çocuk memeyi tutamadı çok sertleşti manuel pompayla sağdım verdim. Onun dışında ilk 1 hafta mama verdim almadıkca memeyi sinirim bozuldu gerildim verdim mama. Sonra tuttu 1 hafta kadar verdim biberon sorun olmadı. Sütünüz gelmezse yada çocuk memeyi tutamazsa üzülmeyin mama vermek biberon kullanmak dünyanın sonu değil. Sütü gelmeyen arkadaşımda oldu stres oldukça gerildikçe üzüldükçe zaten gelmiyor. Rahat olmak lazım e çocukta aç kalmamalı hem mama verip hem sagıp sütümü verdim. Tabi ki biberon zor sürekli steril etmek vs. Rabbim ne güzel yaratmış sil yıka ver sütünüz bol olsun

54 ile basladım 65 im şu anda 10 kilocuk

Tablolar basa bela derim ben 7ye girdim diyorum artik.martta 8 dicem.nisan 9 dicem mayis dogum zaten 9 ay 10 gun oluyor
26.hafta bitince 7. aya girmis olunuyor.
Doktora sormustum ben simdi kacinci aydayim diye kadin bi 3dk kaldi
Biz hep hafta hesapladigimizdan demisti

Bende 8 kilo aldim.
Extra fazlada yemiyorum.
Yani normal hayatimda ne yersem o.
Bir de aksam 7 den sonrada bisi yemiyorum oysa
Sadece yumurta,meyve falan cok sık yemezdim onlara agirlik veriyorum
Kizim 22. haftada 500gr. dı suan kac oldu acayip merak ediyorum.
15in de randevum var.

Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Kendi kendime demiştim doğumdan sonra gidecem diye. Doğumdan sonra ağrılar geçince salladım. Ama bu sefer kararlıyım.

canım A101 de prima indirimi var bir de 500 tlye 150 tl hediye çeki. Prima 6 dar geliyoruz bize ya 7 de tuzlu, pure da cidden tuzlu benim için artık öğrense diyorum yaz dönemi yapıyordu lazımlığa unuttu
Nasıl dar geliyor yav? Bizimki yaklaşık 14 kilo ve 5 numara gayet iyi oluyor. Hayretlerim şaştı şu an

Yok yanlis anlamadim ben sahsen paylasilmasada olur.ben.de cocuklarimi paylastim.iki kardes bile birbirine benzemezken burdaki hic bir bebek kilosunun ayni olmasi mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…