Arkadaşların dediği gibi magnezyuma başlarsınız yorulunca da çok oluyor bende de oluyor arada hele dün üç saat ayakta gezdikten sonra yürütmedi resmen. Geçmiş olsun hepimize
Ben mama vermedim ama arkadaşlardan biliyorum,hemşire şırınga ile vermişti,biberon da 20 günlükken sınava girmiştim sütümü verdiler,bebişler aç kalmasında sürekli verince alışıyorlar
Benim ilk gün sütüm gelmişti ama çocuk memeyi tutamadı çok sertleşti manuel pompayla sağdım verdim. Onun dışında ilk 1 hafta mama verdim almadıkca memeyi sinirim bozuldu gerildim verdim mama. Sonra tuttu 1 hafta kadar verdim biberon sorun olmadı. Sütünüz gelmezse yada çocuk memeyi tutamazsa üzülmeyin mama vermek biberon kullanmak dünyanın sonu değil. Sütü gelmeyen arkadaşımda oldu stres oldukça gerildikçe üzüldükçe zaten gelmiyor. Rahat olmak lazım e çocukta aç kalmamalı hem mama verip hem sagıp sütümü verdim. Tabi ki biberon zor sürekli steril etmek vs. Rabbim ne güzel yaratmış sil yıka ver sütünüz bol olsun
kızlar ben takip edemiyorum sayfalarca ilerlemis oluyor buralar :)
belki daha önce konuşulmuş olabilir.
kac kg aldınız?
ben 60kg ile başladım cok dikkat ediyorum ama 7 kilo aldım etmesem nolurdum bilemedim..Boydan kotarıyorum Allah'tan
Bende 8 kilo aldim.
Extra fazlada yemiyorum.
Yani normal hayatimda ne yersem o.
Bir de aksam 7 den sonrada bisi yemiyorum oysa
Sadece yumurta,meyve falan cok sık yemezdim onlara agirlik veriyorum
Kizim 22. haftada 500gr. dı suan kac oldu acayip merak ediyorum.
15in de randevum var.
Doktorum dayan dsyanamazsan 7. Aydan sonra sevk yapalım dedi. Ben eğilip kalkacak işlerden uzak duruyorum mesela bulaşık makinesini yavaş yavaş boşaltıyorum ayaklarım salınık oturmuyorum topluyorum yol yürürken yavaş hareket ediyorum. O zaman tutulmuyor. Ama doktorum gebelik uyarıcı varmış sende dedi ki daha önce elle yer siliyordum tutuluyordum.
Benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Kendi kendime demiştim doğumdan sonra gidecem diye. Doğumdan sonra ağrılar geçince salladım. Ama bu sefer kararlıyım.
Kizlarr bu bebis kilolarini ya da çocuklarımızın kilolarini, boylarini bence paylasmazsak daha guzel olmaz mii her bebegin her çocuğun gelişimi farkli.. Geriden gelen uzululebilir kafasina takip mutsuz olabilir.. Cunku hassas donemlerdeyiz. Umarim yanlis anlasilmam
canım A101 de prima indirimi var bir de 500 tlye 150 tl hediye çeki. Prima 6 dar geliyoruz bize ya 7 de tuzlu, pure da cidden tuzlu benim için artık öğrense diyorum yaz dönemi yapıyordu lazımlığa unuttu
Kizlarr bu bebis kilolarini ya da çocuklarımızın kilolarini, boylarini bence paylasmazsak daha guzel olmaz mii her bebegin her çocuğun gelişimi farkli.. Geriden gelen uzululebilir kafasina takip mutsuz olabilir.. Cunku hassas donemlerdeyiz. Umarim yanlis anlasilmam
Yok yanlis anlamadim ben sahsen paylasilmasada olur.ben.de cocuklarimi paylastim.iki kardes bile birbirine benzemezken burdaki hic bir bebek kilosunun ayni olmasi mumkun degil