Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Di mi ya. O zaman gelsin peynirli börekler Zaten ben de hepten cozuttum son günlerde. Gün içinde yediklerimi saysam burda aşermeyen anne kalmaz

Kızlar sizde horlama başladı mı ben hiç horlamam normalde eşim kaç gündür lafını ediyor

En küçük benim bebeğim bence sorun yok ya sonuçta doktor normal dediyse burayı takmayız kafamıza

Kızlar sizde horlama başladı mı ben hiç horlamam normalde eşim kaç gündür lafını ediyor
horluyor muyum?? bilmem ama horluyor olabilirim yani çünkü burnum çok kuru. rahatsız ediyor beni. bendeki sıkıntı farklı gece istemsiz gaz çıkışı oluyor tövbe tövbe ..:))) hayatta hiç sevmeme bu tarz şeyleri ama uykumda farkediyorum gaz çıkışını korkarım eşimde duyuyor rezillik yani başka birşey değil:))) çünkü imalarda bulunuyor çok feci durum dua etsin eşin sen horluyon.

En küçük benim bebeğim bence sorun yok ya sonuçta doktor normal dediyse burayı takmayız kafamıza

aman sağlıklı olsunlar isterse 5 kilo doğsun bebekler ilerde ne kilolar alıyorlar ne kilolar veriyorlar yok dişi yok hastalıklar yok sendromları kiloya çok etki ediyor. oyüzden minnoşta olsa takamam kafaya zaten dr bize siz minnoşsunuz dedi anne baba olarak :)))))

biz o gaz muhabbetini atlattık hatta eşim diyor yataga erken gitte ısıt sonra gelirm ben şimdi horlama kısmına geldik

Aynen bana da öyle dedi kendin ufak tefeksin dedi benimki minik. Doktorum olsun minik olsun normal doğum olursa kolay olur dedi moral vermek için bana

dün size anlattığım mesele vardı ya canlarım,ben onu annem burda annemle paylaştım annem de dedi üstünü biz tamamlayalım verelim parayı dedi ama bu tefecilik oluyor yani onlar için sıkıntı günah yani dedi. neyse eşim de mesaj atmış ben kayınvalideden alacağım paranın eksik kısmını haftaya onlarla oturmaya geleceğiz orda parayı vereceğiz demiş tabi kuzenimin eşi tutuşmu neyse siz aldığınız para kadar verin sen benim bacanağımsın ne gerek var para alma kaynanandan demiş. eşim diyor demekki eşi bilmiyor yani kuzenim. eşi daha öncede eşimden para istemiş eşim bilmesin demiş yani niye gizli parammı biriktiriyor anlamadım. şu an eşim parayı göndermiş aldığı kadar borcu ama bizim kafalar karışık hemde çok

Adam Bi şeyler karıştırıyor o zaman inşallah kumar borcu falan degildir çok iyi yapmışsınız annenize söyleyerek bence kadına söyleyin senin kocan böyle yaptı diye

Aynen bana da öyle dedi kendin ufak tefeksin dedi benimki minik. Doktorum olsun minik olsun normal doğum olursa kolay olur dedi moral vermek için bana
benim aklıma takıldı çok takıyordum çünkü sınıfta benim oğlmu kısa . diğer arkadaşlarının maşalallahı var bizimde şansızlığımız diğer sınıflarda minnoşlar var bizim sınıf boylu poslu maşallah. ya ben çocuğu endekronoloji bölümüne götürdüm dr ısrarla bastıra bastıra dedi sizin boylar kaç???boyumuzu posumuz ölçtü karı koca gık demedik valla yol boyu hep boy pos muhabeti yaptık kocamla.dedim daha demem oğluma ye boyun uzasın ye şöyle olsun boyumuzun ölçüsünü aldık çünkü

Herkes ayda en az 1 kere doktora gidiyor, burada yazılanları kafaya takacak olanlar zaten burayı okumasın. Doktor bebeğin kilosuna boyuna normal diyorsa normaldir, neyini kafaya takıyorsunuz?
Ben kendim icin yazmadim zaten.. Takabilcek anneler oldugu icin yazdim bu atar nedir hayırdır size?

Mesela bugün bir arkadaş bebeğinin kilosunu boyunu paylaştı, hafta olarak benden küçük olmasına rağmen kilo ve boy olarak benimkinde çok daha büyük. Kafama takmadım çünkü doktorum bebeğim için normal dedi. Ben 170 boyundayım, arkadaş belki 190 boyunda. İlla ki genetik Ve fiziksel farklılıklar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…