Nolck yaaaa, 9 ay hamile kaliyoz kaldi surda 3 ayimiz. Yiyelim icelim amaannn.insan omrunde kac kere hamile kaliyo. hem bebeklerin hakki degilmi dimi. Zaten gelckler dunyaya 6 ay mıcır mıcır süt mama bari karnimizda yesin yavrularimzz
Kizlarr bu bebis kilolarini ya da çocuklarımızın kilolarini, boylarini bence paylasmazsak daha guzel olmaz mii her bebegin her çocuğun gelişimi farkli.. Geriden gelen uzululebilir kafasina takip mutsuz olabilir.. Cunku hassas donemlerdeyiz. Umarim yanlis anlasilmam
horluyor muyum?? bilmem ama horluyor olabilirim yani çünkü burnum çok kuru. rahatsız ediyor beni. bendeki sıkıntı farklı gece istemsiz gaz çıkışı oluyor tövbe tövbe ..:))) hayatta hiç sevmeme bu tarz şeyleri ama uykumda farkediyorum gaz çıkışını korkarım eşimde duyuyor rezillik yani başka birşey değil:))) çünkü imalarda bulunuyor çok feci durum dua etsin eşin sen horluyon.
aman sağlıklı olsunlar isterse 5 kilo doğsun bebekler ilerde ne kilolar alıyorlar ne kilolar veriyorlar yok dişi yok hastalıklar yok sendromları kiloya çok etki ediyor. oyüzden minnoşta olsa takamam kafaya zaten dr bize siz minnoşsunuz dedi anne baba olarak :)))))
horluyor muyum?? bilmem ama horluyor olabilirim yani çünkü burnum çok kuru. rahatsız ediyor beni. bendeki sıkıntı farklı gece istemsiz gaz çıkışı oluyor tövbe tövbe ..:))) hayatta hiç sevmeme bu tarz şeyleri ama uykumda farkediyorum gaz çıkışını korkarım eşimde duyuyor rezillik yani başka birşey değil:))) çünkü imalarda bulunuyor çok feci durum dua etsin eşin sen horluyon.
aman sağlıklı olsunlar isterse 5 kilo doğsun bebekler ilerde ne kilolar alıyorlar ne kilolar veriyorlar yok dişi yok hastalıklar yok sendromları kiloya çok etki ediyor. oyüzden minnoşta olsa takamam kafaya zaten dr bize siz minnoşsunuz dedi anne baba olarak :)))))
dün size anlattığım mesele vardı ya canlarım,ben onu annem burda annemle paylaştım annem de dedi üstünü biz tamamlayalım verelim parayı dedi ama bu tefecilik oluyor yani onlar için sıkıntı günah yani dedi. neyse eşim de mesaj atmış ben kayınvalideden alacağım paranın eksik kısmını haftaya onlarla oturmaya geleceğiz orda parayı vereceğiz demiş tabi kuzenimin eşi tutuşmu neyse siz aldığınız para kadar verin sen benim bacanağımsın ne gerek var para alma kaynanandan demiş. eşim diyor demekki eşi bilmiyor yani kuzenim. eşi daha öncede eşimden para istemiş eşim bilmesin demiş yani niye gizli parammı biriktiriyor anlamadım. şu an eşim parayı göndermiş aldığı kadar borcu ama bizim kafalar karışık hemde çok
Herkes ayda en az 1 kere doktora gidiyor, burada yazılanları kafaya takacak olanlar zaten burayı okumasın. Doktor bebeğin kilosuna boyuna normal diyorsa normaldir, neyini kafaya takıyorsunuz?
dün size anlattığım mesele vardı ya canlarım,ben onu annem burda annemle paylaştım annem de dedi üstünü biz tamamlayalım verelim parayı dedi ama bu tefecilik oluyor yani onlar için sıkıntı günah yani dedi. neyse eşim de mesaj atmış ben kayınvalideden alacağım paranın eksik kısmını haftaya onlarla oturmaya geleceğiz orda parayı vereceğiz demiş tabi kuzenimin eşi tutuşmu neyse siz aldığınız para kadar verin sen benim bacanağımsın ne gerek var para alma kaynanandan demiş. eşim diyor demekki eşi bilmiyor yani kuzenim. eşi daha öncede eşimden para istemiş eşim bilmesin demiş yani niye gizli parammı biriktiriyor anlamadım. şu an eşim parayı göndermiş aldığı kadar borcu ama bizim kafalar karışık hemde çok
Adam Bi şeyler karıştırıyor o zaman inşallah kumar borcu falan degildir çok iyi yapmışsınız annenize söyleyerek bence kadına söyleyin senin kocan böyle yaptı diye
benim aklıma takıldı çok takıyordum çünkü sınıfta benim oğlmu kısa . diğer arkadaşlarının maşalallahı var bizimde şansızlığımız diğer sınıflarda minnoşlar var bizim sınıf boylu poslu maşallah. ya ben çocuğu endekronoloji bölümüne götürdüm dr ısrarla bastıra bastıra dedi sizin boylar kaç???boyumuzu posumuz ölçtü karı koca gık demedik valla yol boyu hep boy pos muhabeti yaptık kocamla.dedim daha demem oğluma ye boyun uzasın ye şöyle olsun boyumuzun ölçüsünü aldık çünkü
Benimki de ölü gibi yatar nasıl duyuyorsa sonrada diyor al yastığımı çift kullan benm de uykum hafiftir Bi bebek tekmeler Bi sen dürtersin git içerde yat derim
Herkes ayda en az 1 kere doktora gidiyor, burada yazılanları kafaya takacak olanlar zaten burayı okumasın. Doktor bebeğin kilosuna boyuna normal diyorsa normaldir, neyini kafaya takıyorsunuz?
Mesela bugün bir arkadaş bebeğinin kilosunu boyunu paylaştı, hafta olarak benden küçük olmasına rağmen kilo ve boy olarak benimkinde çok daha büyük. Kafama takmadım çünkü doktorum bebeğim için normal dedi. Ben 170 boyundayım, arkadaş belki 190 boyunda. İlla ki genetik Ve fiziksel farklılıklar olacak