Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim yazdığım yaziyi bir daha okuyun olur mu

Atar mı? Nasıl algılamak istediyseniz o şekilde algılamışsınız, problem değil. Ben de yapıyor olsam bile aslında burada asıl paylaşılmaması gereken şeyler bebeklerimize aldığımız ciciler biciler, çünkü alamayanları düşünmek gerek. Takılacaksak böyle şeylere takılmalıyız.

Kendiniz için yazmadıysanız kendiniz için alınmanıza da gerek yok, bebeğinin gelişimini kafasına takan anne adaylarımız alınabilir, ama sizler de alınmayın, hiçbirimiz doktorunuzdan iyi bilmiyoruz.

Kiz senin boy iyi iste daha ne olsun masallahhh

Bir cocuk gelisimcisi olarak genel de anneler bu durumu sorun edip, genelde bize danisiyorlar hanfendi. Ben daha bana gelip cocuguma su kiyafeti alamadım cocugum ciplak kaldi diyen anne duymadım. Burda da hassas olabilecek annelerin olabilcegini ve her cocugun gelisiminin farkli oldugunu soyledim.

Canlar bosverin gebeligin tadini cikarin hic degmez gerilmeye.herkesin yavrusu kiymetli ❤iri olsalar ne minik olsalar ne .rabbim once saglik versin sonra zaten kaynanalar bu gorevi ustlencek aman bu cocuk zayif bu cocuk ac burda ...dertlesegiz cokkk maceralar bizi bekliyor.

Hanımefendi bir ‘çocuk gelişimcisi’ olarak bebeğinin yaklaşık boy ve kilosunu gösteren hamilelik takvimini profiline eklemiş ama, ilginç.

Aman neyse ne.

konunun çocuk gelişimcisi olmanızla alakası nedir?
Cocuk gelisimcisinin bir tek okulda oldugunu dusunmuyorsunuz heralde dimi?? Hastanelere gelen hasta sayısı cok bu durum icin anneler genelde endise duyuyor çocukları icin. Bu durum benim meslegimin de bir parçası yani. Umarim anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…