Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay foyasi çıkmış meydana çok sevindim.
Siz de zarar etmemiş olursunuz

Anladım, yani doktorlarının ‘bebeğinizin gelişimi gayet normal sözüyle yetinmeyen anne adayları bir de size gelip onaylatıyorlar. Anlıyorum. Kolaylıklar dilerim.

A Alisinannesi çocuk gelişimci bulmuşken bir kaç bir şey sorabilir miyim ben sana ya. Benim kız okula gitmek istemiyor sebepte şu akran zorbalığı. Dalga geçmiş bir arkadaşı benimkiyle boyama yaparken nasıl çözüme kavuşturcaz biz bu meseleyi, napalım. Şaştık kaldık valla. Kızım 4.5 yaşında bu arada.

Hanımefendi bir ‘çocuk gelişimcisi’ olarak bebeğinin yaklaşık boy ve kilosunu gösteren hamilelik takvimini profiline eklemiş ama, ilginç.

Aman neyse ne.
Siz şaka mısınız ya ne alaka gerçekten bunlar yaklaşık olan ölçüler hanfendi okuduğunuzu umarım anlayabiliyorsunuzdur

Evet ne alaka????!!! Tam olarak bahsettiğiniz alakasız durumla dalga geçiyorum ama işte bir de açıklama yaptırıyorsunuz. Allah kolaylık versin.

Canım su an ozguveni kirilmis kuzucugun. Ozguvenini kazanmasi icin birlikte bir etkinlik yaptiginiz da ona destek olmaniz cok onemli. Bu durumun aslinda kotu bir olay olmadigini anlatmaniz lazim. Birakin bu zaman da ozguveni yenilensin sizinle

Bende diğer arkadaş gibi düşünüyorum açıkçası. Burada hem güzel hem sıkıntılı anlarımızı paylaşıyoruz. Yeri geliyor yemek konuşuyoruz ki hepimiz hamileyiz canımız çekebilir. Ki hep sağlıklı, yemesi tavsiye edilen şeyleri de konuşmuyoruz. Ama burasının da tadı tuzu bu bence. Herkes kendini kasmadan içinden geldiği gibi konuşuyo. Bu kadar hassas olmamak gerek diye düşünüyorum. Bu yalnızca benim düşüncem.

Evet ne alaka????!!! Tam olarak bahsettiğiniz alakasız durumla dalga geçiyorum ama işte bir de açıklama yaptırıyorsunuz. Allah kolaylık versin.
Çocuk Gelişimcisi: Çocuk gelişimi alanında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan sağlık lisansiyeri olarak mezun olan; çocukların sağlıklı bir ortamda yaşayabilmelerinin sağlanması ve yaşam kalitelerinin artırılabilmesi için; doğumdan itibaren ergenlik dönemi sonuna kadar zihinsel, dil, motor, öz bakım, sosyal ve duygusal gelişim alanlarında, çocuğu gelişimsel açıdan değerlendirerek, çocuk sağlığı izleminde rol alan, destekleyici, gelişimsel programlar ile çocuğa, aileye, profesyonellere ve topluma hizmet sunan, sağlık, eğitim ve sosyal hizmetler alanlarında çalışan meslek mensubudur. Alıntı.

Ay foyasi çıkmış meydana çok sevindim.
Siz de zarar etmemiş olursunuz
bizde cnm
En uzuldugum sey o cocuklar arasinda olan akran zorbaligi.o dalga gecen cocugun annesiyle konusuyormusun cnm eve vagirsan kahve icmeye falan cocuklar sizin yaninizda oynasa gozlemlesen.

Canım ben zaten konusmasak daha iyi olmaz mi dedim. Herkes istedigini konuşur tabi ama cok takabilcek insanlar var ben onlari dusundum yoksa banane

bizde cnm

En uzuldugum sey o cocuklar arasinda olan akran zorbaligi.o dalga gecen cocugun annesiyle konusuyormusun cnm eve vagirsan kahve icmeye falan cocuklar sizin yaninizda oynasa gozlemlesen.
Ah canim kesinlikle ama simdi ki anneler çocukları icin bir sey dendiginde hemen aslan kesiyorlar benim cocugum yapmaz gibi keske her anne cocuguyla konussa evde oyle yetistirse ama iste

Canım su an ozguveni kirilmis kuzucugun. Ozguvenini kazanmasi icin birlikte bir etkinlik yaptiginiz da ona destek olmaniz cok onemli. Bu durumun aslinda kotu bir olay olmadigini anlatmaniz lazim. Birakin bu zaman da ozguveni yenilensin sizinle
Dergi aldık haftasonu bol etkinliklerden yaptık valla beraber. Çok güzel yaptın, kestin, boyadın dedik ama o inatla ama benimle dalga geçti diyip duruyor. Öğretmeniyle konuşturdum bugün telefonda öğretmeni de dedi sağolsun sen çok güzel yapıyorsun, yoksa yıldız stickerların olmazdı dedi. İkna oldu yarın gelicem okula dedi ya bakalım.

Ogretmenden rica edin ogrencinin annesiyle konussun canim. Ayni durum yasanirsa isin zor gibi gorunuyor

bizde cnm

Canım hiç yüz yüze bile gelemedik çoğu anneyle. Kopuk bir sınıf maalesef.

Ogretmenden rica edin ogrencinin annesiyle konussun canim. Ayni durum yasanirsa isin zor gibi gorunuyor
İnşallah halleder öğretmeni, iletişimde olucaz bakalım. Anneler devreye girince çirkinleşiyor ortam ya. Kadın nasıl bir tepki verir hiç bilmiyorum yanlış anlaşılırım falan hiç giresim yok o toplara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…