Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence de girme canim hic ogretmeniyle konus o halletsin sen de muhattap olmamis olursun

Empati kurmuyorlar çünkü böyle yaparak kendi çocuklarına daha çok zarar veriyorlar

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız günler bana çok hızlı geciyor yetişemiyorum çocuklara birde üstüne kayınvalide var can sıkıntısı yaratıyor şimdiden iyice man yak oldum çıktım kendi kendime söylenip duruyorum.karnim epey büyüdü ve tekmeler fena oldu en son 21.haftada gitmiştim 30.haftadan sonra gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa burayı okumaya yetisemiyorum

Özgür çocuk yetiştirme adı altında çocuklar çok asi ve şımarık oluyor hiç sorma.
Öyle gercekten markette çalıştığım zamanlarda o kadar egolu insanlar olurdu ki çocukları resmen yürüyen ego yapıyorlardı ben sinirle depoya kactıgımda müdürüm hep derdi sende çocuk büyütecek sabır yok

Ben de çıksın diye dua ediyorum midem şişiyor yanlarım geriliyor bana da nasip etse pırt pırt

Ah bu kaynanalar huzur verseler ne olur sanki.bizimkide yapiyor enteresanliklarda umursamiyorum artik.

Ben de çıksın diye dua ediyorum midem şişiyor yanlarım geriliyor bana da nasip etse pırt pırt
Oww yanimda olsan sana el veriridim sana gecerdicnm saka bir yana onu yapamamak ta sıkıntı

peki 0-6 aylık diye satılan biberonu 9. ayda kullanabiliyor muyuz? çünkü anca o zamana işe başlayacağım
Kullanmadığım için bilmiyorum ama cc farkı vardır muhtemelen biberonlarda yeni dogan bebek 30 cc ile doyar ama 9 aylık bebek 100ü gecer diye düşünüyorum ona gore biberon almak lazım tekrar tekrar doldurmamak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…