Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah allah aksam aksam gerilmeyin birbirinizi kirmayinnn lutfennnnnnn muhabbet gereksiz yerlere gidiyor

Zaten ‘Kadınlar kulübünde’ ‘Mayıs anneleri ve bebekleri’ forumuna ‘burada bebeğimizin boyunu ve kilosunu paylaşmasak mı? yazan bir hanımefendiye bu kadar açıklama yaptığıma inanamıyorum.

Cahil olmak ayıp bir şey mi ki birine cahil demek terbiyesizlik olsun hanımefendi?
Aa bir de çocuk gelişimci olacaksınız.

Bakın ben kötü niyetle yazmadığımi bir kez daha söylüyorum. Hassas annelerin olabilcegini söyledim neden bu sizi rahatsız etti anlamış degilim. Bundan sonra benim yazdigim seyleri okumayin geçin. Burda birbirimize saygi duymak zorundayiz. Iyi aksamlar diliyorum

Bakın ben kötü niyetle yazmadığımi bir kez daha söylüyorum. Hassas annelerin olabilcegini söyledim neden bu sizi rahatsız etti anlamış degilim. Bundan sonra benim yazdigim seyleri okumayin geçin. Burda birbirimize saygi duymak zorundayiz. Iyi aksamlar diliyorum

Kesinlikle katılıyorum sütü gelmeyenler inat edip emzirmeye çalışıyorlar ozellikle büyüklerin baskısıyla bebek açlıktan sarılık oluyor sonra. Dogumdan sonra bebeği zaten hemen besleyemiyorsun bi de süt gelmediyse şekerleri düsüyor ve huysuz oluyorlar memeyi cekecek gucleri kalmıyor. Zaten avent gibi kaliteli biberonlar anne memesi gibi bebek cektikce süt geliyor biberona alışmaları pek mümkün olmuyor.

Bencede bu mevzuyu uzatmaya gerek yok .herkes ayni goruste olmayabilir .saygi cercevesinde fikirlerimizi soyleyelim.

Hayirli geceler cumleten boğaz dil ağrısı için ne yapilabilir ne yutkunabiliyorum nede konuşabiliyorum

Cahil olmak ayıp bir şey değil hanımefendi.
Aa bir de çocuk geliş
neden üzerinize alındınız bu mesajımı?

Kesinlikle katılıyorum sütü gelmeyenler inat edip emzirmeye çalışıyorlar ozellikle büyüklerin baskısıyla bebek açlıktan sarılık oluyor sonra. Dogumdan sonra bebeği zaten hemen besleyemiyorsun bi de süt gelmediyse şekerleri düsüyor ve huysuz oluyorlar memeyi cekecek gucleri kalmıyor. Zaten avent gibi biberonlar anne memesine çok benzer bebek çektikçe süt geliyor yani alışması pek mümkün degil

B bir
Gercekten artik iyicene cirkinlesmeye basladi. Birak bide eglenceli oldugunu söylüyor yazik bosver hic cevap yazmamak en iyisi.

Hayirli geceler cumleten boğaz dil ağrısı için ne yapilabilir ne yutkunabiliyorum nede konuşabiliyorum
Gecmis olsun bizde bayadir ma aile oyleyiz zencefil bal karisimi yiyorum bir cay kasigi birde ihlamur iciyorum.cok bisey icemiyoruz hamileyiz diye.malesef allah sifa versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…