Hormonlar tavan olmuş bacılar. Bence eşlerinize bulaşın daha zevkli oluyo hem çok sınır olursanız etini felan da burabilirsiniz
Geçecek bugünler hep hormonlardan
Şaka bir yana böyle ortamlarda herkes birbirine saygı duymalı yoksa pek bi keyfi kalmaz. Zaten her yanlarımız şiş kırmayalım birbirimizi ☺
Kızlar yarın e bebekte baby me markasında indirim var ihtiyacı olanlar bakabilir. Pamukları falan iyi diye duymuştum. Ben yarın sabah gidip deterjan falan almayı düşünüyorum
Hayata gelme amacının sadece birilerinin karısı ya da annesi olması fikrindeki kadınlara özgüvenlerini kazandırmak adına seminerler veriyoruz, çevrenizdeki kadınları yönlendirin lütfen. Beyazmasa’yı arayıp bilgi alabilirler.
Gecmis olsun bizde bayadir ma aile oyleyiz zencefil bal karisimi yiyorum bir cay kasigi birde ihlamur iciyorum.cok bisey icemiyoruz hamileyiz diye.malesef allah sifa versin cnm
Oglu sevmis ona ne istede ,mantiklari ortuluyor bazen insanlarin.sevmek zorunda degil ama.saygi duymak zorunda .ya cok konusma zaten mumkun mertebe yanina cok gitme allah kabul etsin hayirli yolculuk de cok oturmana gerek yok maksat gorün. Kendinide strese sokma.bebegini düsün
Dergi aldık haftasonu bol etkinliklerden yaptık valla beraber. Çok güzel yaptın, kestin, boyadın dedik ama o inatla ama benimle dalga geçti diyip duruyor. Öğretmeniyle konuşturdum bugün telefonda öğretmeni de dedi sağolsun sen çok güzel yapıyorsun, yoksa yıldız stickerların olmazdı dedi. İkna oldu yarın gelicem okula dedi ya bakalım.
Malesef okul oncesinden akran zorbalığı başlıyor. Ozellikle ozguveni düşük olan ya da aile tarafindan asırı yuceltilmis cocuklarda zorbalık davranisi daha cok görülüyor. Eger aynı cocuk digerlerine surekli böyle olumsuz elestiriler yapip moral bozuyorsa ogretmenin durumla ilgili gerekli onlemi alması gerekir. 2.si de cocuklarımızın hayatında malesef hersey güllük gulistanlik olmayacak olumsuz durumlar da yasayacaklar egitim hayatlarında. Bunlar bi nevi aşılanmak gibi onları zor durumlara karşı güclendirecek yaşantılar. Cocuklarımıza hep mükemmelsin süpersin prensessin en iyisi sensin algısını malesef bebeklikten itibaren aile ve cevresi olarak biz olusturuyoruz sonra en ufak olumsuz elestiriyi kaldıramaz hale geliyorlar biraz kendi tutumumuzu da degerlendirmemiz gerekir diye dusunuyorum.
Torunlari var karninda daha ötesimi var ..ati alan uskudari gecti ne dis mandali bilakis evin tapusu sende artik ya germe kendini.torunu kucagina alinca gor onu.gelinim gelinim diye kossun pesinden
Zencefil bal karışımı yapıp pastil gibi ağzımda tutuyorum. Çok yakıyor ama dayanabildiğin kadar tutunca çok işe yarıyor ama 2 gün iltihap geliyor kullanınca.
İlk kez anne olan kadın henüz 20 haftalık hamileyken bebeğinin gür saçlı olacağı söylenmesine rağmen doğumdan sonra bebeğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Selam kızlar,
Bu rahim ağzı uzunluğu namı diğer servikal uzunluk nasıl ölçülüyor. Doktordan ölçmesini isticem merak ettim, normal ultrasonla bakılan bişey mi.
Canım beni yanlış anlamazsın umarım. Kesinlikle haklısın çok şımarık yetiştiriyorlar artık insanlar çocuklarını. Ama ne yazık ki günümüzde bu şekilde şımarık büyütülen milyonlarca insan varken hayatımız boyunca bu insanlardan kaçamayız. Yani diyeceğim o ki aizin çocuğunuz da okul hayatında akran zorbalığı, iş hayatında mobing gibi şeylerle sıklıkla karşılaşacak ömrü boyunca bunlara maruz kalacak. Bu gibi durumlarda arkadaşının velisi ile temasa geçip karşı tarafı düzeltmeye çalışmaktansa çocuğunuza yavaş yavaş bu durumlarda verebileceği tepkileri öğretebilirsiniz. Bunlardan nasıl etkilenmeyeceğini öğrenmesi gerek. Oyunlarla kitaplar ve basit drama oyunlarıyla bunları sağlamanız mümkün