Normalde de fazla konuşmaz,benim eşim oturunca kalkmaz da inşallah o da uyum sağlar,üstümden atmam lazım,içime oturup kaldı,4 aydır rahattım,ilaçta içemem rahatlamam için aşırı heycanlıyımdır,normalde bu durumlarda kullanırdımOglu sevmis ona ne istede ,mantiklari ortuluyor bazen insanlarin.sevmek zorunda degil ama.saygi duymak zorunda .ya cok konusma zaten mumkun mertebe yanina cok gitme allah kabul etsin hayirli yolculuk de cok oturmana gerek yok maksat gorün. Kendinide strese sokma.bebegini düsün
Yok öyle biri değil,torun falan gözünde yok,hamileyim üzme beni dedim,duyduk dedi,önemsiz yani,benim evim,benim arabam,seni biz hanım ettik dedi ki şükür küçümsenecek bir halimde yok gücüme giden çok şey varda kocamın anası işte olmuyorTorunlari var karninda daha ötesimi var ..ati alan uskudari gecti ne dis mandali bilakis evin tapusu sende artik ya germe kendini.torunu kucagina alinca gor onu.gelinim gelinim diye kossun pesinden
Üzülme benim kv de de lafa gelince çalışan gelin diyordu. Ev aldık araba aldık düğünü yaptık gram yardım almadık. Canımız çıktı borç öderken haftasonu bile çalıştımBeni hiç beğenemedi,7 yıl oldu bende yeter demiştim,ama farkındayım gitmem lazım,ne konuşcam,napcam uffff ne zor gelin olmak ya
Takdir bekleyen pişman olur beklentin 0 (sıfır) olmalıhala ev borcu ödüyorum diye çalışıyorum ama bir gün olsun takdir etmedi
Bir değeri yokki,oğlunun ev arkadaşıyım sanki çok tuhaf ama gerçek malesef inşallah etki eder de gelir oralardanHay Allahimm yaa boyle kotu kalpli insanlarin olmasi ne kadar aci. Sonucta ogluyla evlendin ve ona torun veriyorsun cok acimasizca boyle yapmasi
Insallah canimmBir değeri yokki,oğlunun ev arkadaşıyım sanki çok tuhaf ama gerçek malesef inşallah etki eder de gelir oralardan
İnanın sürekli çocuğumu poh pohlayan, harikasın diyen bir anne baba değiliz. En basitinden yenilgiyi de biliyor Alya. Etkinlik yaptığımızda yaptın, aferin dememizin sebebi giden özgüveni yerine yetirmeye çalışmaktı. Daha başlamadan ben yapamam ki o bana yapamıyorsun dedi diyip pes etti çocuk. Çok teşekkürler yorum için.Malesef okul oncesinden akran zorbalığı başlıyor. Ozellikle ozguveni düşük olan ya da aile tarafindan asırı yuceltilmis cocuklarda zorbalık davranisi daha cok görülüyor. Eger aynı cocuk digerlerine surekli böyle olumsuz elestiriler yapip moral bozuyorsa ogretmenin durumla ilgili gerekli onlemi alması gerekir. 2.si de cocuklarımızın hayatında malesef hersey güllük gulistanlik olmayacak olumsuz durumlar da yasayacaklar egitim hayatlarında. Bunlar bi nevi aşılanmak gibi onları zor durumlara karşı güclendirecek yaşantılar. Cocuklarımıza hep mükemmelsin süpersin prensessin en iyisi sensin algısını malesef bebeklikten itibaren aile ve cevresi olarak biz olusturuyoruz sonra en ufak olumsuz elestiriyi kaldıramaz hale geliyorlar biraz kendi tutumumuzu da degerlendirmemiz gerekir diye dusunuyorum.
Bana da kızım dediği olmadı,gelinin ne iyiymiş diyorlar,evet demedi hiç,çok dolmuştum,küstüm kendim barışmaya gitcem mecburiÜzülme benim kv de de lafa gelince çalışan gelin diyordu. Ev aldık araba aldık düğünü yaptık gram yardım almadık. Canımız çıktı borç öderken haftasonu bile çalıştımhala ev borcu ödüyorum diye çalışıyorum ama bir gün olsun takdir etmedi ama evde 2 kesme makarna yapsam onun istediği gelin olurum.
Daha önce de anlatmıştım ben kv heves kırıcı ben öyle diyorum. Kızıma elbise alacağım diyorum giymez o kadar çocuk diyor. Giydireceğim olsun diyorum giydiremezsin diyor. Durmadan abuk subuk hırka örüyor örgüden şapka örüyor giydirmem dedim en sonunda. Ya evler doğalgazlı bir de sıcak benim evim 250 TL Max doğalgaz geliyor evde tişört ile geziyorsun. Açıklıyorum diyorum ki kalbi kırılmasın diye öreceğim diyorsan anne hırka ör. Mont yerine giydiririm dışarı çıkarken diyorum örüyor gelene geçene de bunu ördürüyor bu diyor. Bu derken de ben yanındayım. Kırılmasın dedikçe ben kırılıyorum.
Aşkolsun niye yanlış anliyim. Biraz önce arkadaşa da yazdım sürekli her şeyi toz pembeymiş gibi gösteren tipler değiliz. Aklımdan da hiç geçmedi veliyle temasa geçmek nasıl bir kadınla karşılaşcamı bilmiyorum çünkü. Kendini hakkını savunan bir çocuk Alya ama bu sefer çocuk çok etkilenmiş. Napcamızı şaşırdık o yüzden fikir almak istedim A Alisinannesi nden. Teşekkür ederim her birinizeAyyyy çok komikkk çok tatlııııbizimki de böyle olacak sanırım
Karından da alttan da bakılıyor doktoruna ve ultrason cihazına göre değişir canım.
Canım beni yanlış anlamazsın umarım. Kesinlikle haklısın çok şımarık yetiştiriyorlar artık insanlar çocuklarını. Ama ne yazık ki günümüzde bu şekilde şımarık büyütülen milyonlarca insan varken hayatımız boyunca bu insanlardan kaçamayız. Yani diyeceğim o ki aizin çocuğunuz da okul hayatında akran zorbalığı, iş hayatında mobing gibi şeylerle sıklıkla karşılaşacak ömrü boyunca bunlara maruz kalacak. Bu gibi durumlarda arkadaşının velisi ile temasa geçip karşı tarafı düzeltmeye çalışmaktansa çocuğunuza yavaş yavaş bu durumlarda verebileceği tepkileri öğretebilirsiniz. Bunlardan nasıl etkilenmeyeceğini öğrenmesi gerek. Oyunlarla kitaplar ve basit drama oyunlarıyla bunları sağlamanız mümkün
Ya valla canım çıkıyor para ödemekten. Ellerini taşın altına koymadılar hiç borç aldık altın olarak sadece onda bile bileziğini kuyumcuya kadar çıkartmadı kolundan öyle zoruma gitti. Takdir beklemiyorum da en azından laf da etmese yeterTakdir bekleyen pişman olur beklentin 0 (sıfır) olmalı
Sana yazdım ama kendime not bu
Burda eşin de durumun farkında olup sana destek oluyor mu bu önemli. Sosyal hizmetlerden mi aldı sizi kaldı ki farzedelim kimsesiz ve muhtactınız bu ne kibir kadında Allah sorar valla. Bir tane umursamaz kendini beğenmiş kaynana modeli bende de var fakat ben kesinlikle görüsmeme kararı aldım artık ama oğlu da durumun farkında ve ailesine çok öfkeli. Gerçi onlar elbet barışır ben görüşmeyi düşünmüyorum zaten uzaklık da var bizde Allah herkese selamet versin.Yok öyle biri değil,torun falan gözünde yok,hamileyim üzme beni dedim,duyduk dedi,önemsiz yani,benim evim,benim arabam,seni biz hanım ettik dedi ki şükür küçümsenecek bir halimde yok gücüme giden çok şey varda kocamın anası işte olmuyor
Yok onu da beklemiyorum artık, en son eşime maddi değil manevi destek olsalar bunu istiyorum sadece dedim. Ben kötü oldum. Normalde dünya iyisiyim beyfendinin gözünde ama aile söz konusu olunca kötü oldum.Ellerini taşın altına koymadılar
Yok ben eşime hiç demem. Kendi duyuyor zaten o olmadığında yaptıklarını da duyurmam çünkü benim eşim kavga ediyor annesi ile. Öyle daha çok üzülüyorum ama bizim huzurumuz da şöyle bozuluyor; eşim başkasından duyuyor dediğini gelip bana niye sustun diyor ben gideceğim söyleyeceğim diyor ben yalvariyorum birşey deme diye. Benim yanımda kavga ediyorlar kv sonra gelip bana kocana laf geçir benim arkamı al diyor kocam gelip anneme ezdirme kendini diyor olan hep bana oluyor. İki taraf da dişini bana geçiriyor.Yok onu da beklemiyorum artık, en son eşime maddi değil manevi destek olsalar bunu istiyorum sadece dedim. Ben kötü oldum. Normalde dünya iyisiyim beyfendinin gözünde ama aile söz konusu olunca kötü oldum.
En iyisi susmak napalım
Aminnn inşallah,aynısını dedim,şükür ailem var olmaya da bilirdi,maddi durumları kendi kendine geçinen insanlar ama ona benim mal varlığımın olmaması dert oldu,bu beni çok üzdü ama Allah büyük biz yakınız eşimle aramız çok iyi,ama annesi sonuçta bişey diyemezBurda eşin de durumun farkında olup sana destek oluyor mu bu önemli. Sosyal hizmetlerden mi aldı sizi kaldı ki farzedelim kimsesiz ve muhtactınız bu ne kibir kadında Allah sorar valla. Bir tane umursamaz kendini beğenmiş kaynana modeli bende de var fakat ben kesinlikle görüsmeme kararı aldım artık ama oğlu da durumun farkında ve ailesine çok öfkeli. Gerçi onlar elbet barışır ben görüşmeyi düşünmüyorum zaten uzaklık da var bizde Allah herkese selamet versin.
Ilk 3 gun hic sutum gelmedi biberonla mama verdim bir sikinti olmadi dedigm gbi her cocuk ozeldirBen mama vermedim ama arkadaşlardan biliyorum,hemşire şırınga ile vermişti,biberon da 20 günlükken sınava girmiştim sütümü verdiler,bebişler aç kalmasında sürekli verince alışıyorlar
Çok teşekkur ederimZencefil bal karışımı yapıp pastil gibi ağzımda tutuyorum. Çok yakıyor ama dayanabildiğin kadar tutunca çok işe yarıyor ama 2 gün iltihap geliyor kullanınca.
Cnm benim süt oğlan da 14 kiloya yakın ınun da kenarlar kesik olmuş oğlumda 15e yakın aynı. Erkek kemikli demekkNasıl dar geliyor yav? Bizimki yaklaşık 14 kilo ve 5 numara gayet iyi oluyor. Hayretlerim şaştı şu an
Yemem mi lahmacuna dürdüm deHaha, yedin mi? Afiyet olsun canım
ay doktor yazacakmış ya değişmiş reçetesiz olmuyor dedi bugün yazdırmam lazım.Ben aldım içtim onu gecti hemen enfeksiyonum,
Bikere gece yatmadan içiyorsun
Geçmiş olsun cnm
ay doktor yazacakmış ya değişmiş reçetesiz olmuyor dedi bugün yazdırmam lazım.Ben aldım içtim onu gecti hemen enfeksiyonum,
Bikere gece yatmadan içiyorsun
Geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?