Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın herkese.
Sakin huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için.
Hormonlar çığırından çıkmaya başladı herhalde. Pek iyi değilim bu ara. Kızıma kızıyorum, anneme kızıyorum, eşime kızıyorum.... Herkese kızıyorum. Demek ki sorun bende.
İçimde sürekli bir sinir var sebebini bilmediğim.
Kimseyi de kırmak istemiyorum. Kızıp bağırıp sonra pişman oluyorum.
Biraz sakinleşmem lazım ama nasıl

Günaydınnnnnnnnnn...
Yahu hastayım,yemekten sonra uyuyakalmışım,bir akşam ortadan kayboldum çarşı pazar karışmış. Ama iyi ki ortalarda yokmuşum çünkü kesn bende ban yerdim. Okuduklarımdan hiç hoşlanmadım,ve burada bu kaçıncı olay hatırlamıyorum ama bir kadının bir başka kadını bu kadar hor görüp,aşağışayıcı konuştuğunu görmemiştim.. pes.. iyi ki yokmuşum. Neyse ki biz kimin ne olduğunu, kimin neyi ne niyetle söyleyeceğini, kimin kime sonuna kadar destek olacağını birbirimizi hiç görmesekte,tanımasakta biliyoruz. Bu yüzden herkesi kendi kalitesiyle baş başa bırakalım.

Hayirli geceler cumleten boğaz dil ağrısı için ne yapilabilir ne yutkunabiliyorum nede konuşabiliyorum

Günaydın, ben de şiddetli bir grip geçiriyorum,en başında boğazlarımda yanma ve kaşıntı vardı,kadın doğumcum bana şu gargarayı aldırdı,sadece 1 gün sabah akşam yaptım ve geçti gitti. Doktoruna danışman sorman şartıyla denemeni öneririm kuzum.

Eklentiler

• Screenshot_20200205-090828_Chrome.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 25
ay ne oldu kız ben de yoktum akşam duru karıştırayım biraz.

Ah bu kaynanalar huzur verseler ne olur sanki.bizimkide yapiyor enteresanliklarda umursamiyorum artik.
Neden geliyor anlamiyorum valla sanki bundan sonra sürekli kalmak için zemin mi hazırlamaya çalışıyor bilmiyorum ama inşallah öyle birşey olmaz kafayı yerim yoksa

ay dün akşam kayınvalide koca kızdım zaten sizinkilere dalayım bari akşam arkadaşa gittim 4.kat evleri asansör yok oğlumu yukarıya arkadaşın eşi taşıdı koştu aldı, inerken arkadaşım indirdi. eşim anası ile gezmeye gitti dönerken bizi alacaklar sokağın başına durdurmuş arabayı kurulmuşlar oturuyorlar ben 15 kilo çocuk kucağımda... beynim döndü yeminle bindim arabaya siz beni sağlam bir insan sanıyorsun herhalde biriniz yardıma gelmiyorsunuz diye... çok zoruma gidiyor baya ağlıyorum aklıma gelince hiç mi sormaz biri canım bir şey ister mi aç mısın tok musun hamilesin ağrın var mı. geçen misafir ağırladı ben oğlumu doyururken çorba bitmiş aaa sana kalmadı diyor kayınvalide ya kalmasın da belki canım çekecekti? oğlumda da böyleydi sarma istedim 2 ay sonra sardı o sarana kadar el getirdi canı çekmiş diye baya doluyum valla hassasım eşime de kızgınım..

Bu kv hep bı cins yaa
15 kilo çocuk ve sen hamilesin hiç mi görmüyorlar
Biraz esin de de var gbi kabahat

bu ara bende kv ne dese alınıyorum, geçen bana diyo ki çocuğa oda almanıza gerek yok beşikle idare etsin tamam dedim eşyalarını nereye koyayım kendi dolabında yer aç nolcak biz önceden hepimiz hepimiz aynı dolabı kullanıyorduk dedi tamam anne dedim geçtim, bir kaç gün sonra kızıma mustelanın bakım setini aldığımı duydu aman buna ne gerek vardı demeye başladı. Çocuğa aldığım neredeyse her şeyi gereksiz buluyor kendimi tutamayıp anne sanane babasıyla ben aldık napcannnn diyeceğim diye çok korkuyorum

Ay canim sen niye kendini uzup druyirsun beklenti mutsuzluk getirir her zaman bosver daha kotuleri var inan ben desem canim sarma istiyor ellerin yok mu sar ye der kac defa yakaladim esime fisfis aserme dye birsey yoktur simariklik dedigini kulagimla duydum ben yok sayiyirum kendisini beklenti yok sadece ve sadece esimn annesi saygida kusur etmem ama birsey de beklemiyorum maddi manevi ve mutsuzda olmyyorum ama esin icin birsey dyemiycem aranizdaki bur mesele karikoca arasina evlat dahi girmemeli iliskiniz size ozel ☺

Hııııı sormaaa.. 1 yumurta alıp getirmeyen möööhhteeeeeşeeeem kv, eşim bir hevesle kıyafetlerin gösterince bizimki de YAZIK dedi. Çoğu giyilmeden kalacakmış... ben de sanane be,kendimiz çalışıyoruz kendimiz alıyoruz, ilk kez anne oluyorum gerekirse 1 gün giydiririm sonra yok ederim,sana mı sorucaktık dedim.. ama içimden tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…