Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Boşver sormasınlar. Bana soruyor şuram ağrıyor diyorum şimdi böyle ağrıyorsa son ayları sen nasıl getircen oooo diyor. :) Sormaması daha iyi. En güzel doğumu onlar yapmışlar en güzel bebeği onlar büyütmüşler. En sağlıklısı onunki imiş. Biz de hep böyle durum bak cümlesi bu "ben oğlumun birini 3.900 birini 4.200 doğurdum sen 2kg doğursan yeter" :) O yüzden sormasın boşver. Mızmız derler sonra.

Anammm senin 3üncü.. ne kadar güzel. Burada ve sosyal hayatımda Çok çocuklu herkese imreniyorum.. vallahi 4ü 5ide yapın. Ben sizi tutuyorum...
Evet bu üçüncü
En zoru en ağıri olarak geçiyor
:)
Daha önce de iki oğlan annesiyim diye beni tuttmustun hatrliyirm kaynana Olcan ne güzel diye diye

Aynen "giydiği haram yediği helal" durmadan bana da bunu diyor :) sanki yemeyip çocuğu oyuncak bebek gibi süsleyeceğim

Bu kv hep bı cins yaa
15 kilo çocuk ve sen hamilesin hiç mi görmüyorlar
Biraz esin de de var gbi kabahat
ya genelleme yapacağım ama bu batının erkekleri kadın herşeye kendi yetişir havasında, aslında rahmetli kayınpeder yavaş adamdı iş yapmazdı kayınvalide herşeyi kendi yapmış tamiir işleri bile. eşim de görmemiş örneği yok ama kendim söylüyorum bunları yapamıyorum yardım et diye anlayan yok. kız kardeşim 4 aylık hamile çalışmıyor eşi bulaşık makinesini kendi doldurur boşaltır süpürge açtırmaz eğilmesin diye ben böyle köle ısaura herşeyi ben yapıyorum kalçam ağrıyor çekiyor yatamıyorum yürüyemiyorum ama gören yok.

kız ben yolarım o kayınvalideyi arkamdan öyle dese ne sabır var sende maşallah.

Bu da kadının sahip olduğu ve etrafına yaydığı güçle ilgili bence Çünkü eşler genellikle kadınların karşılaştığı herşeyle baş edebileceğinden emin. Bu bazen iyi bazen de kötü tabi.

Al işte bu kv deyi de yolarım. benimki de hep görümcemin hamileliğini anlatır ve sen çocuk büyüttüm deme seninki uslu der ama kendimi iyi doldurdum toplu kırım yapcam koca kayınvalide görümce dalcam hepsine...

Ya bi gün içimizden dediklerimiz dışımıza çıkarsa

Benim kocam fena yaa kv 3.900 4.200 diyince şimdi şeker ilacı kullanıyor. Şeker hastasıymışsın bebeklerin iri doğmuş işte bak sonra çıktı ortaya kardeşime hamileyken o kadar meyve yersen şeker tavan yapar. 4200 doğar tabi dedi. Benim bir şey dememe gerek kalmıyor bizde ortam hep gergin ana oğul arasında :)

Ya bi gün içimizden dediklerimiz dışımıza çıkarsa

Hiiiiiç umrumda olmaz, 34 yaşındayım bu kadar daha yaşayacağım meçhul. Eşimde olanın bitenin farkında olan ve ağzını annesine ya da haksız gördüğü herhangi birine karşı açabilen bir adam. En fazlaaaaaa aksiyon olur.. sen susarsan ben susarsammmm nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığaaa

ama ben söylüyorum ki yapamıyorum ağrım var yardım et diye. çamaşır asarken kolay gelsin hacı diye geçiyordu yanımdan kurutma makinesi aldım, eve kadın çağırıyorum süpürge toz almak için inan marketi bile kendim hallediyorum sanal marketten falan ama eşimi çıkarmıyorum bile onun çenesi çocuğun derdiyle uğraşmamak için ama bu istemediğim anlamına gelmiyor. ya çalışmasam param olmasa ne olacaktı. bir de odun, geçen dedim canım karpuz çekti kilosu 20 liradır dedi öküz öküz ki ne öküz.. ay salak kafam nasıl da kandırdı beni ilgiliydi düşünceliydi... evi terk edesim var ama üşeniyorum

kız ben 4100 doğurdum beğenmedi görümcem 4500 doğurmuş hep söyledi durdu ama neden doğurdu tip 1 şeker hastası kadın, buna üzülür insan sevinmez övünmez.

Batinin erkekleri kadinlara fazla is yukluyor evet hem calssin hem cocuk hem eve yetissin istiyor ama dogunun erkekleri ise adeta kocasi dgil sahibiymis gbi davraniyor batida buyumus dogulu sayilabilecek biriyle evlendim doktor onun yaninda dedi cok egilip kalkma cocuk oldukca asagida neden yemek yok dedi kizimo cikarttim cok bunaldi dyorum gezicegne yemek yaosaydin dyor gezerken yoruluyorim ama ev isi yaparken aslaa yorulmam cnku ev isi hic yorulcak birsey degil hayret bana da yani neden yorulayim ki

Bence doğu batı erkeği olarak değil de erkeklerin geneli böyle desek daha iyi
Bazı erkekler herşeyi kadına yüklemeyi çok seviyorlar maalesef
Ee zaten babası rol model olmamış aksine annesi herşeyi yapan kadın modelinde sizi de görmüyor bu yüzden
İlk iki hamileliğimde bende çok benzer olaylar yaşadım

Bunda nedense bir değişim sergiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…