Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ateşler içindee yanan var mı ben gibi
Şifon bluzla dışarı çıkıyorum binadan. Yan binaya geçerken. Nefes alamıyorum sıcaktan.

Orasida biraz pahali geldi. Malum ben carpi 2 yapiyorum
Daha oncede bahsetmistin hemen bakmistim. Cok guzeller ama..
Evet pahalı
Biz de indirime denk gelmiştik
English home ve karaca home geldi aklıma
Onların da yumusak olabilir
Bir de bazen markalara cok takılıyoruz ama normal bebek magazalarinda da kaliteli ve ucuz ürünler olabiliyor

Kızlar lohusalık olarak gecelik mi aldınız yoksa alt üst pijama mı tercih ettiniz. Bende araştırmalara başladım da fikir alayım sizlerden hastanede hangisi rahat oluyor
3 lü pijama takimi aldım 2 li pijama takimi davar yeter diye düşünüyorum

Ateşler içindee yanan var mı ben gibi
Şifon bluzla dışarı çıkıyorum binadan. Yan binaya geçerken. Nefes alamıyorum sıcaktan.
Geceleri üstümü örtmuyorum ara ara kalkıp hava alıyorum ama sabahları sanki her tarafım tutulmuş yanlarım agriyor resmen dikkat et amann

Bende de var benzer bir model..
Sezeryan oldum ona rağmen hemen sutum geldi .eve geldik kziim ağlıyor :duru annen aç mı bırakıyor seni ,çocuk hapsirir annen usutuyor mu seni (ki kadın dogumcum hapsirmasi normal ciğerleri temizleniyor endiselenme demişti )doguma bir hafta kala biletlerini alıp buraya çağırdım .yaranamadım yine .eşimi doldurmuslar karin bize torun göstermiycek diye .sırf ise donmeyip çocuğuma kendim bakicam diye
Bir haftalık lohusayim.sutun olmazsa 2 ay sonra ise basliycan mi dedi bana pis kadın
Memelerdwn süt fiskirtmak lazımdı yüzüne
Mama bile versem niye başlayalım.wvimiz kira ama borcumuz harcimiz yoktu çok şükür
Bunun gibi milyon tane şey..
Beni de şimdiden stres sarıyor
Bir de kayınpeder 3 hafta kaldı doğumdan sonra ..köşe kapmaca oynuyordum emzirirken
Şimdi bir de yaza geliyor ...
Of ne doluymusum ben de
Moral vermek isterdim ama ilacım olsa kendi başıma sürücwm...

Ardslar bişey sorucam yine ben doktordan randevu almak için aradım.özel klinik
bana bir hafta sonra randevu verdi ..çok doluymuş..eşimde bukadar kalabalık sa seninle ilgilenemez bence dier doktordan randevu al dedi..kafam karışık sizcede fazla hastası olması dezavantajmi

Benim doktorum da oyle
Randevu alacağımzaman hep dolu
Çünkü iyi bir doktor
Bence yoğun olmaları bir avantaj

9 kilo aldim ya bugün farkettim kalcam yusyuvarlak..kendimden igrendim
Daha da 3 aydan fazla var ..ne hale gelicem acaba ?

O doktorla alakalı bence, benşm doktoruma da aylık kontrollerimde zor randevu buluyorum ama hastalarını kapıda karşılıyor. Kendisini seviyosan ve en önemlisi güveniyosam bırakma bence

Tabiii bir çocuğun annesine zaten sadece süt için ihtiyacı var yoksa gayet gereksiziz yani. Ne biçim bir insan ya. İster dönersin işe ister dönmezsin ona ne yaa. Aaaaa çok sinirlendim kadın bildiğin çocuğu ver sen çekil ayak altından muamelesi yapmış bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…