Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen ya ..pis kadın
Mama da versem otururum evimde çocuğumla..o istedi ki ise basliyim eve gelip yerlessin...bu sefer 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum
İlkinde bir yaşında başladım.bir dönem annelere baktirip 19 aylıkken bakıcı tuttum..bu sefer hiç anneleri bulastirmadan kendim bakmak istiyorum
İnşallah zorlanmayiz maddi olarak..

Valla ben de sıkıldım evde sürekli annelerin olmasından. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kendim bakayım diyorum. Bakalım nolacak
Kayınvalidem şimdiden bizim evde derin dondurucaya koyulacakların planını yapıyor kendisi burada olacakmışçasına.

Benimki hapşurunca oldu canım ya. Akıntı değil bayağı çiş yaptım kot pantolonum bile ıslanmış biraz. Daha ne hallere düşecez bakalım

Ayyy kavgalar gürültüler okumaya bile tahammül edemedim valla. Çok üzülüyorum böyle inadına inadına tahriklere üstelik bu kadar hassas dönemdeyken.
Ben sadece benim kayınvalidem böyle sanıyordum ama anladım ki hepsi aynı. 4 sene bitmek üzere evliliğimde daha eline bir ekmek alıp geldiğini bilmem. Bebeğime de bikaç yelek ördü henüz. Battaniye örecekmiş ama ip bulamamış ben ip alıp götürecekmişim çünkü niye para ondan çıkmasın . Sağol dedim yeterince var bende

Benim annem (kayınvalide)oğlumu yıkayalım mı diye bana sorup gelirdi. belli bir zaman geldi sonrasında istanbula gitti ablasının kızı doğum yapmıştı 1 aya yakın orda kaldı kendim yıkıyordum artık gelincede baktı yıkayabiliyorum gerisine karışmadı

He bide diyoki 26. Haftadayım sadece 2 kere bikaç parça ütü için geldi, Aramız 10 km olmasına rağmen 3 er gün kaldı ben hamile olmasam çalışırmış Bunu söyleyen insan oğlunun düğünü daha benim bebeğimin kırkı bile çıkmamışken yapmaya karar verdi

ben bu konularda şanslıyım galiba valla tahammül edemezdim gibime geliyor ama başa gelen çekilir

ben bu konularda şanslıyım galiba valla tahammül edemezdim gibime geliyor ama başa gelen çekilir
Ben huyunu suyunu bildiğim için çok mesafeliyim ve hep cevap veririm oda bilir ama inanılmaz yüzsüz maalesef. Eşime minnetimden kibar ve saygılıyım ama asla kendimi ezdirmem.

Ay şartları zorla.kendin bak en temizi valla ..
Mors olsun..
Bu kaynanalarin iyileri de var ama bize denk.gelmedi

Benimki hapşurunca oldu canım ya. Akıntı değil bayağı çiş yaptım kot pantolonum bile ıslanmış biraz. Daha ne hallere düşecez bakalım
Benimki de geçti taytima kadar
Korktum valla suyum sızıyor sandım..hep yedek çamaşır koymak lazım..çantanın bir köşesine ..

Çok kibarmis beğendim ben ama iç gösterme ihtimali var tabi renginden dolayı
Benimki suwenden buna benziyor baya iç gösteriyor ama gostwrmeyenini de bulmak zor ,ya da çok para vermek lazım..o da gereksiz bir gecelik için..

valla siz ne kadar esnerseniz ya da net olmazsanız net olan tarafın dediği olur :) ev sizin çocuk sizin, birlikte uzun süre kalmak istemiyorsanız açık olun bence kızlar
ben ilkinde 3. haftada herkesi gönderdim, canlarım cananlarım hakkınızı ödeyemem 3 haftadır ço kyordum sizi ama biz artık kendimizi bir deneyelim başbaşa kalalım zorlanırsak yetişinnn diye ses ederiz dedim :)
hatta doğum öncesi eşime de söyledim, ben odada kalabalık istemiyorum sen bizimkilere de sizinkilere de müdahale et e mi dedim, sağolsun ayarladı bir şekilde
şimdi 2 numarada da duruşum aynı olacak, hiç strese girmeyin net olun bebişler
benim bedenim benim kararım

ay çok zarifff çok beğendim ben iyi günlerde giy sağlıklı bebişinle inşallah
ama ana kumaşı pamuklu değil terletebilir, başka alacaksan o pamuklu olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…