- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 18
- 40
Benim annem (kayınvalide)oğlumu yıkayalım mı diye bana sorup gelirdi. belli bir zaman geldi sonrasında istanbula gitti ablasının kızı doğum yapmıştı 1 aya yakın orda kaldı kendim yıkıyordum artık gelincede baktı yıkayabiliyorum gerisine karışmadı
Benimki de geçti taytima kadar
Korktum valla suyum sızıyor sandım..hep yedek çamaşır koymak lazım..çantanın bir köşesine ..
valla siz ne kadar esnerseniz ya da net olmazsanız net olan tarafın dediği olur :) ev sizin çocuk sizin, birlikte uzun süre kalmak istemiyorsanız açık olun bence kızlar
ben ilkinde 3. haftada herkesi gönderdim, canlarım cananlarım hakkınızı ödeyemem 3 haftadır ço kyordum sizi ama biz artık kendimizi bir deneyelim başbaşa kalalım zorlanırsak yetişinnn diye ses ederiz dedim :)
hatta doğum öncesi eşime de söyledim, ben odada kalabalık istemiyorum sen bizimkilere de sizinkilere de müdahale et e mi dedim, sağolsun ayarladı bir şekilde
şimdi 2 numarada da duruşum aynı olacak, hiç strese girmeyin net olun bebişler
benim bedenim benim kararım
Ay evet aklıma geldi benim de geçenlerdekegel egzersizi yapın kızlar oturduğum yerde ofiste ha bire yapıyorum hem normal doğum için hem de çiş kaçırmaya sonnn
anladım mecburiyetler oluyor hayırlısı olsun hakkınızdaİyi olmuş canım. Ama ben çalıştığım için mecbur onlar bakıyor annemle dönüşümlü. Bir de uzak olduğu için gelip kalıyor. Akşam olunca evine gitme durumu da yok.
Bunaldım çok
Ben de yapabilswm keşke böyle.valla siz ne kadar esnerseniz ya da net olmazsanız net olan tarafın dediği olur :) ev sizin çocuk sizin, birlikte uzun süre kalmak istemiyorsanız açık olun bence kızlar
ben ilkinde 3. haftada herkesi gönderdim, canlarım cananlarım hakkınızı ödeyemem 3 haftadır ço kyordum sizi ama biz artık kendimizi bir deneyelim başbaşa kalalım zorlanırsak yetişinnn diye ses ederiz dedim :)
hatta doğum öncesi eşime de söyledim, ben odada kalabalık istemiyorum sen bizimkilere de sizinkilere de müdahale et e mi dedim, sağolsun ayarladı bir şekilde
şimdi 2 numarada da duruşum aynı olacak, hiç strese girmeyin net olun bebişler
benim bedenim benim kararım
Bayram olması da kotu evetBen de eşime dedim geçen gün. İlk doğumdaki gibi gelip bayrama kadar 20 gün kalacaz derlerse istemiyorum dedim. Görmek istiyorlarsa gelsinler en fazla 3 gün durup gitsinler dedim. Bakalım başarabilecek mi. Şu bayram beni geriyor. Geçen sefer doğuma geldiler bayrama kadar gitmediler kv görümce, görümcenin kızı, arkadan bayrama kp ile enişte de geldi offf
Yürüyüş yapmak lazım da yagmurlu İzmir ..kızlar ben bugün neredeyse tüm gün yattım, sırtım belim kalçam öyle ağrıyor ki anlatamam
ilkinde zıpır zıpır dolanan ben bu sefer baya hantallaştım, içime sinmiyor ineyim yürüyeyim diye çıkıyorum cıks
karar verdim ufak ufak az az yürüyüş ve platese başlayacağım, minik minik çoğaltırım, böyle hasta gibi hiç hoşlanmadım kendimden
Bayram olması da kotu evet
Şubat tatilinde memlekete gittik
Kayinvalidwmwe sordu bir akraba bayramda yoksunuz o zaman diye (doğumun Mayıs sonuna geldiğini ogrendiler) evet izmirdeyiz dedi kayınvalidem
Şimdiden planlar yapılmış..bana soran yok..bir de kızıma oda yaptık.o zaman oturma odası gibi bir odamız vardı .şimdi o da yok.salonda iki kanepem var,yatak da olmuyor..
Ona gore kiz anneleri kziniz heryeri susluyor tualete gidip tualet kagidiyla yere kelebek yapan bir kizim var benimolmazz son ols
ebeveyn banyosu süsleyen bir kız çocuğuuu
Ben bunu aldım, çok güzel kesimi ve kumaşı ama biraz iç gösteren türden üstüne sabahlık da alacağım. Ama kalitesine göre fiyatı da uygun, al derim.Kızlar bugün çok soru sordummm kusura bakmayın , alışveriş yapasın geldi kendimi durduramıyorum
Geçenlerde gecelik alanlar vardı , lcw dan alanlar var mı? aşağıdaki gecelik nasıl? iç gösterir mi?
Gecelik - LC WAIKIKI - 64,99 TL
Eki Görüntüle 2585344
Çok tatlı olur tabi neden olmasınKızlar sizce bu takı yastığı olur mu? Alt açmasını aldım takım yapsam diye bunu da mı alsaydım? En azından sonra da kullanılabilir
Ilk defa gidicem ve değişmek istemiyorum hani derler ya ne çıkarsa bahtıma öyle bir durum olucak :))O doktorla alakalı bence, benşm doktoruma da aylık kontrollerimde zor randevu buluyorum ama hastalarını kapıda karşılıyor. Kendisini seviyosan ve en önemlisi güveniyosam bırakma bence
O nasıl oluyor ayıptır sormasıkegel egzersizi yapın kızlar oturduğum yerde ofiste ha bire yapıyorum hem normal doğum için hem de çiş kaçırmaya sonnn
ay evett bayram var di mi hemen doğumdan sonraBen de eşime dedim geçen gün. İlk doğumdaki gibi gelip bayrama kadar 20 gün kalacaz derlerse istemiyorum dedim. Görmek istiyorlarsa gelsinler en fazla 3 gün durup gitsinler dedim. Bakalım başarabilecek mi. Şu bayram beni geriyor. Geçen sefer doğuma geldiler bayrama kadar gitmediler kv görümce, görümcenin kızı, arkadan bayrama kp ile enişte de geldi offf
ay doktor yazacakmış ya değişmiş reçetesiz olmuyor dedi bugün yazdırmam lazım.
ay dün akşam kayınvalide koca kızdım zaten sizinkilere dalayım bariakşam arkadaşa gittim 4.kat evleri asansör yok oğlumu yukarıya arkadaşın eşi taşıdı koştu aldı, inerken arkadaşım indirdi. eşim anası ile gezmeye gitti dönerken bizi alacaklar sokağın başına durdurmuş arabayı kurulmuşlar oturuyorlar ben 15 kilo çocuk kucağımda... beynim döndü yeminle bindim arabaya siz beni sağlam bir insan sanıyorsun herhalde biriniz yardıma gelmiyorsunuz diye... çok zoruma gidiyor baya ağlıyorum aklıma gelince hiç mi sormaz biri canım bir şey ister mi aç mısın tok musun hamilesin ağrın var mı. geçen misafir ağırladı ben oğlumu doyururken çorba bitmiş aaa sana kalmadı diyor kayınvalide ya kalmasın da belki canım çekecekti? oğlumda da böyleydi sarma istedim 2 ay sonra sardı o sarana kadar el getirdi canı çekmiş diye baya doluyum valla hassasım eşime de kızgınım..
ya genelleme yapacağım ama bu batının erkekleri kadın herşeye kendi yetişir havasında, aslında rahmetli kayınpeder yavaş adamdı iş yapmazdı kayınvalide herşeyi kendi yapmış tamiir işleri bile. eşim de görmemiş örneği yok ama kendim söylüyorum bunları yapamıyorum yardım et diye anlayan yok. kız kardeşim 4 aylık hamile çalışmıyor eşi bulaşık makinesini kendi doldurur boşaltır süpürge açtırmaz eğilmesin diye ben böyle köle ısaura herşeyi ben yapıyorumkalçam ağrıyor çekiyor yatamıyorum yürüyemiyorum ama gören yok.
ama ben söylüyorum ki yapamıyorum ağrım var yardım et diye. çamaşır asarken kolay gelsin hacı diye geçiyordu yanımdan kurutma makinesi aldım, eve kadın çağırıyorum süpürge toz almak için inan marketi bile kendim hallediyorum sanal marketten falan ama eşimi çıkarmıyorum bile onun çenesi çocuğun derdiyle uğraşmamak için ama bu istemediğim anlamına gelmiyor. ya çalışmasam param olmasa ne olacaktı. bir de odun, geçen dedim canım karpuz çekti kilosu 20 liradır dedi öküz öküz ki ne öküz.. ay salak kafam nasıl da kandırdı beni ilgiliydi düşünceliydi... evi terk edesim var ama üşeniyorum
Ay şartları zorla.kendin bak en temizi valla ..
Mors olsun..
Bu kaynanalarin iyileri de var ama bize denk.gelmedi
ay nasıl desem, özel bölgeyi sıkıp sıkıp bırakıyorsunO nasıl oluyor ayıptır sorması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?