Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar ben bugün neredeyse tüm gün yattım, sırtım belim kalçam öyle ağrıyor ki anlatamam
ilkinde zıpır zıpır dolanan ben bu sefer baya hantallaştım, içime sinmiyor ineyim yürüyeyim diye çıkıyorum cıks
karar verdim ufak ufak az az yürüyüş ve platese başlayacağım, minik minik çoğaltırım, böyle hasta gibi hiç hoşlanmadım kendimden

İyi olmuş canım. Ama ben çalıştığım için mecbur onlar bakıyor annemle dönüşümlü. Bir de uzak olduğu için gelip kalıyor. Akşam olunca evine gitme durumu da yok.
Bunaldım çok

Ben de eşime dedim geçen gün. İlk doğumdaki gibi gelip bayrama kadar 20 gün kalacaz derlerse istemiyorum dedim. Görmek istiyorlarsa gelsinler en fazla 3 gün durup gitsinler dedim. Bakalım başarabilecek mi. Şu bayram beni geriyor. Geçen sefer doğuma geldiler bayrama kadar gitmediler kv görümce, görümcenin kızı, arkadan bayrama kp ile enişte de geldi offf

İyi olmuş canım. Ama ben çalıştığım için mecbur onlar bakıyor annemle dönüşümlü. Bir de uzak olduğu için gelip kalıyor. Akşam olunca evine gitme durumu da yok.
Bunaldım çok
anladım mecburiyetler oluyor hayırlısı olsun hakkınızda

Ben de yapabilswm keşke böyle.
Fazla yumuşak yuzluyum
Kayınvalide kisisi de fazla yüzsüz ...

Bayram olması da kotu evet
Şubat tatilinde memlekete gittik
Kayinvalidwmwe sordu bir akraba bayramda yoksunuz o zaman diye (doğumun Mayıs sonuna geldiğini ogrendiler) evet izmirdeyiz dedi kayınvalidem
Şimdiden planlar yapılmış..bana soran yok..bir de kızıma oda yaptık.o zaman oturma odası gibi bir odamız vardı .şimdi o da yok.salonda iki kanepem var,yatak da olmuyor..

Yürüyüş yapmak lazım da yagmurlu İzmir ..
Yinw de çıktım biraz semsiyemi alıp
Gerçi kızım da vardı çok yueuyemedim ama oy geldi yine de ..

Ben de inşalllah çocuğu 40hafta doğururum diye dua etmeye başladım. Eğer 37de falan doğuracak olursam vay halime

O doktorla alakalı bence, benşm doktoruma da aylık kontrollerimde zor randevu buluyorum ama hastalarını kapıda karşılıyor. Kendisini seviyosan ve en önemlisi güveniyosam bırakma bence
Ilk defa gidicem ve değişmek istemiyorum hani derler ya ne çıkarsa bahtıma öyle bir durum olucak :))

ay evett bayram var di mi hemen doğumdan sonra
bizimkiler o zaman kesin gider çünkü memleketleri 2,5 saatlik bir mesafede, bayram öncesi evde olmak isterler, biz bayrama geliriz babanesiii derim ben :)
annemler de zaten çok yakın, kendi evlerinde olurlar ilk günlerden sonra
ha şu da var, büyük de konuşmamak lazım, bazı kuzenlerimin çocukları günlerce uyumadı günlerce ağladı aileler olmasa perişan olmuşlardı, bir şekilde kırmadan dökmeden ihtiyacımıza rahatımıza göre hareket edicez artık

Bazen insanlar çok saçmalıyor..yeni doğum yapmış arkds i aradım tebrik ediyorum banaaa hemen doğum anısını anlatıyor böyle oldu söyle oldu Diye ve benim de normal olduğunu bildiği halde ..Artık susturdum şakayla karışık etkileniyorum dedim .....

ay doktor yazacakmış ya değişmiş reçetesiz olmuyor dedi bugün yazdırmam lazım.

Banada doktor yazdı cnm

Erkek milleti hep aynı

Aynı durum bizde de var

Kandirmaca erkeklere has bişey zaten

Ay şartları zorla.kendin bak en temizi valla ..
Mors olsun..
Bu kaynanalarin iyileri de var ama bize denk.gelmedi

En iyisi bende inanki lafını hic ccekmez,
Benim pisikolojimi bozdu sütun yok yok diye diye,
Kizim 3kilo doğdu , iskelet doğurdun dedi

O nasıl oluyor ayıptır sorması
ay nasıl desem, özel bölgeyi sıkıp sıkıp bırakıyorsun bir sürü döngüsü var ama normal otururken bile sık bırak yapmak faydalı, aşağıya bi link ekliyorum ama ben burdaki gibi öyle ellemedir kas bulmadır yapmadım sadece sık/bırak
doğuma da, doğum sonrasına da, kadınlardaki kaçırma sorununa da birebirmiş canım, bi de doğumda cart diye yırtılmalara da ayy Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…