Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar selam
haftasonu alışverişe çıkacağız, ne kadar hazırlıksız olduğumu görünce kendime hem alışveriş için hem genel bir liste yaptım, google'a yükledim aldıkça işaretlicem inşallah =) olur ya unuttuğum birşey vardır bana yazar mısınız? ya da unuttuğunuz birşey varsa umarım işe yarar :)
Bu arada mevlid yapmak istemiyordum ama ailelem çok istiyor, bana da pek yük olmuyor açıkcası, bayramdan sonra yapacağım. Hem eşimin tarafı da yakın bir şehirde oturuyor, mevlide gelince bebek görme imkanları oluyor, hem de bizim kendi yakınlarımızı tek tek evde ağırlamak yerine mevlidde ağırlıyorum.

Bambam için hazırlıklar
  • Tekerlekli beşik - Kuzenden hediye
  • Bebek arabası - Trilogy, Kraft Oslo, xx, yy ??
  • Mama sandalyesi - Chicco Poly
  • Hastane çıkışı / ilk kıyafetler - Tulum dışında birşey yok, almaya başla!!
  • Battaniye
  • Kundak
  • Bebek bezi
  • Müzlin bezler, mendiller
  • Bebek şampuanı, sabunu - Baboon naturals
  • Bebek nemlendirici kremi - Zeytinyağı sıkıldı
  • Zıpzıp - Abisininki
  • Bebek odası mobilyası
  • Bebek odası lambası
  • İlk bayram kıyafeti - İdilbaby & Carters OK
  • Ateş ölçer - Kulaktan ölçen alınacak
  • Sling/Kanguru: Ergobay, Mababy love and carry, emeibaby
  • Süt pompası - Spectrayı bakıma götür, verimsizde medela/avent al
  • Bebek bezi - Yıkanabilen bezlerden al, primanın pamuklu kokusuzundan al
  • Temizleme bezi - Ebebek pamuklarından al
  • Göğüs pedi
  • Göğüs kalkanı - Bunu almadan doğurma
  • Kendine pijama
  • Kendine gecelik - Suwen
  • Kendine terlik
  • Kendine çorap - Suwen
  • Anne kız saç bandı
  • Hastane odası ikram - Kahveli, kestane şekerli
  • Hastane odası kolonya
  • Yenidoğan fotoğraf çekimi - Enru Sergül anlaşıldı
  • Emzirme sütyeni - Triumph al
  • Mevlid hediyeliği - Yelpaze, Tesbih
  • Mevlid mekanı - OK
  • Mevlid kıyafeti
  • Kendine mevlid kıyafeti

Oyyy oyy çok zor stres yapmamak sorsan hepsi cennetlik,o kadar iyi,Allah sabır versin,Allah el ayaktan düşürmesin bunları yapanlara bir de bakmak var,uzak olsunlar,iyi olsunlar
3 tane kızı var kim bakarsa baksın büyük konusmak istemem ama Rabbım benim elime düşürmesin

İlk bayram kıyafetini düşünememiştimm benim listemde olmayan bişeydi onu da halledeyim Teşekkürler

Güle güle kullan cok minnosmus yastiği

Kızlar kendi doktoruma geldim enfeksiyon yüksek çıktı. Ama bebek çok iyi çok şükür. Suyuna baktı özellikle doktor. Suyu etkilenir enfeksiyonda dedi. Ama herhangi bir şey yok. 3 günde 80 gr almış. Sabah akşam iğne olacağım şimdi. Yine döndük iğnelere. Hamilelik boyunca sanırım 15 iğne yemiştim devam da ediyoruz. Sağlıkla alsam bi kucağıma.

Benim de aclik 85 tokluk 105 cikti inşallah normaldir

Ya kizlar dün saglik ocaginda kan ve idrar tahlili yaptirmistim lökosit degerim 35 cikmis, crp 5.92 cikmis sinir degeri 5. Yarin randevum var doktorumla ama cok endiselendim ya idrarda yanmam falan da yok aslinda ama birsey olmamistir insaallah bebegime :'(

Canim ac gobegini izle biraz. Bazen sert hareketler yapmiyolar. Benimde 3 gun falan ikisinden de ses yoktu. Acip bakiyodum gorup hissetmiyodum hareketleri. Bide sanirim sen endise ettikce onlar daha da hareketi kesiyolar
Ya bi hareket eder gbi oluyo ama cok anlam veremedim saglik ocagina gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…