Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ay benim cocuklarim büklüm büklüm oluyo kol bogumlari der durur, kizimda 15 kilo alinca sen kendine aliyon cocuklarin zayif oluyo diyodu, sonra oglum 3600 doğunca sustu. Inş ben iyi bi kaynana olurum gelinlerime
Kayanana kişileri asla susmaz anam. 4 kilo dogursan şiş bu çocuk der 3 dogursan iskelet. En iyi kendileri dogurmus beslemis yedirmis giydirmis uyutmus büyütmüş egitmis. En güzeli yaw hee heee deyip gecmek. Umarım biz de boyle vampirlerden olmayız

İlk bayram kıyafetini düşünememiştimm benim listemde olmayan bişeydi onu da halledeyim Teşekkürler
bizimkiler minik kuşken bayram olacak ya, hadi dedim o da bayramlık giysin
idilbaby heryerde var mı bilmiyorum, bursa'da çok sevdiğim, pamuğu çok güzel, ürünleri kolay yıpranmayan bi marka, ordan aldım
trendyol'da da indirimdeymiş bu arada ama fotoğrafları çok kötü çekmişler bence, mağazadaki görüntüyle alakası yok, aslında daha güzeller

ben aşağıdaki little angel yazanı aldım idil'den, sırtında kanat falan çok tatlı, bir de renkli olsun diye carters'tan pembeli kamuflajlıyı aldım, ancak bu kadar süsleyebiliyorum fazlasını yapamıyorum
son resimdeki de İdil'den altlı üstlü çok güzel ama altı %100 pamuk değil diye almadım

İdil baby i biliyorum canım aynen bende kumaşlarını çok beğeniyorum ve aldım bi kaç bişey kuşuma. Senin aldıkların da çok güzelmiş güle güle giysinler inşallah

Bende de yoktu canım benim crp 3 çıktı lökosit bol yazıyordu doktorum hemen çağırdı ama benim öksürük ve ateş de vardı ama yanma falan yoktu idrarda bugün iğne verdi doktorum bence ulaşabilirsen yaz sor.

Amin cnm
4kilo asagisina cocuk demezmis

Senin mi lokosit cok cikmisti? Gruptan biri oyle birsey yazmisti sanki. Doktoruma ulasamiyorum malesef ama yarin randevum var gittigimde sorucam mutlaka.

Kızlar merhabaa
Aranıza yeni katıldım. Tecrübeli annelere bir sorun olacak reflü yatağı kullanan var mı aranızda e bebekde sevi bebenin indirimi varmış satıcı baya övdü ama kullanışlı olur mu bilemedim bir de zaten beşik içine normal yatak alınacak önerisi olan var mı?

Değerin normal,ben dün verdim idrar lökosit 15.53 yüksek yassı epitel 53 yani yüksek ikiside dr.yanma kokulu akıntı falan olursa gel dedi,ilaç falan vermedi

İlk bebeğimde almadım yan yatırım,arkasına yastık koyduk hep şükür sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…