2 kişilik odada kalmıştım,sütümün geldiğini bile anlamıyordum,bebeğim hep kesmeseydi,yandaki kızın anası kıza sütün yok,gelmiyo,diye baskı yapıyordu,bana seninki memede falan diyodu kız şeker hastası sütü gelsin diye komposto içeriyordu dr.kızdı en son kız kavga etti git artık istemiyorum diye stresten başka bir yardımı olmadı sezeryandı sonradan gelmiştiKizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorum
Kadın eline mama ve biberon alıp geliyo, hasta ediyo beni
aslında daha var ama kurtlandık işte
Korkuyorum
Dogumu konuscak kadar yaklastik mi ya
ayyy bebek yatağını unuttum hemen listeme ekliyorumKızlar merhabaa
Aranıza yeni katıldım. Tecrübeli annelere bir sorun olacak reflü yatağı kullanan var mı aranızda e bebekde sevi bebenin indirimi varmış satıcı baya övdü ama kullanışlı olur mu bilemedimbir de zaten beşik içine normal yatak alınacak önerisi olan var mı?
Evde işlere daldım,hava gezmeye müsait değil ne yazık kiÇık gez toz sen de. Tadını çıkar. Bir daha bu fırsatı uzun süre bulamazsın.
korkuyorum ama şekli ne olursa olsun 3.yü de istiyorumKorkuyorum. Şekli ne olursa olsun doğumdan korkıyorum.
ay hadi inşallah, 9cm de olmasın ama yav çok değil mi takside arabada doğıuranlar gibi olmayalım sonrasıra bizlere yaklaşıyor oradaki kadın biri yazmış nişan geldi sancım baslayınca doktora gittim 9 cm doğuma aldılar hiç farkrtmedim yazmıs
edelim etmesine de şimdiden strese girmişsin ama ya olmaz kiii boşver gitsin sen lohusa olacaksın birşey desen de kimse karşılık veremezKizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorumKadın eline mama ve biberon alıp geliyo, hasta ediyo beni
Evde de işler hiç bitmez.Evde işlere daldım,hava gezmeye müsait değil ne yazık ki
Ben ilk defa bu kadar yuksek deger gordum kendimde ama bakalim doktor ne diyecek yarin normalde 5-6 cikiyordu bendekiDeğerin normal,ben dün verdim idrar lökosit 15.53 yüksek yassı epitel 53 yani yüksek ikiside dr.yanma kokulu akıntı falan olursa gel dedi,ilaç falan vermedi
Evet komple enfeksiyon çıktı bende bağışıklık sistemim çökmüş. İdrarda yanma koku sık çıkma hiçbirşey yoktu. Ama yine de çıktı. Bu arada sen yine de gidene kadar 3 lt 4 lt su iç idrara çık. İhmal etmeSenin mi lokosit cok cikmisti? Gruptan biri oyle birsey yazmisti sanki. Doktoruma ulasamiyorum malesef ama yarin randevum var gittigimde sorucam mutlaka.
korkuyorum ama şekli ne olursa olsun 3.yü de istiyorum
bi hemşire kadın okumuştum, 3 aşamada mı ne oluyormuş epidural, soruyorlar ya hissediyor musun diye, 3. aşamada azıcık hissettiği halde yooo demiş, doğumda da az da olsa hissetmek için
işte ben de onu okuyunca gaza geldim ilkinde öyle yaptımbaştan herşey güzeldi sonrası coşturdu
neden çünkü manyaklık, çünkü doğurduğumu hissetmeyi istemek, çünkü hissedince başım göğe erecekti
ay hadi inşallah, 9cm de olmasın ama yav çok değil mi takside arabada doğıuranlar gibi olmayalım sonraaçılma ile gelirsen nprmal doğurturum diyor doktorum, hadi hayırlısı
edelim etmesine de şimdiden strese girmişsin ama ya olmaz kiii boşver gitsin sen lohusa olacaksın birşey desen de kimse karşılık veremezbenim de annem öyle yaptı, eve geldik hani mamanız nerde yoksa mama yok muğğğğğ bizi bir panikletti anlatamam yav sütüm geliyo ne maması diyorum hayır göğüslerin boş boş doymuyo bu çocuk dye diye baya zorladı beni,ihtiyaç olsa sarılık riski olsa tabi ki alırdım ama durup dururken niye? ben bu konularda net ve sertimdir kusura bakmasınlar çok istiyorlarsa kendileri doğursun
oğlumu bırakmaya başladığımda hergün her öğününü paketleyip götürdüm, kızdı bana, hergün getirme yav tamam mama vermicem diye, aylarca götürdüm valla, cezve cezve her öğünün harcı içinde yemek taşıdım
şimdi 2 numarama da annem bakacak, yine aynı şeyleri zorlayacaktır ama tavrım çok net, oğlum da dahil benden habersiz hazır birşey yedirirseniz, paket gıda alırsanız, hakkımı helal etmem diyorum
İnşallah hemen gelir canım. Lohusalıkda en can sıkıcı olay bu, birinin gırtlağına yapışası geliyor insanın bebek doyöıyor dediklerinde. Oğlumda öyle olmuştu, çok zayıf doğdu, sürekli ağzını yana kaydırıp emme pozisyonunda tutuyordu herkes aç bu diye diye deli etmişlerdi beni. İlk ay kontrolünde doktor mama mı verdin dedi kilosunı ölçünce hayır dedim ve sürekli emme pozisyonunda olduğunu söyledim. Emme duyusu tam gelişmemiş emzik ver dedi. Ben de kurtuldum milletin lafındanKizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorum
Ben iki bebeğimde de kullanmadım zaten oğlanom zamanında yoktu 15 sene öncesiKızlar merhabaa
Aranıza yeni katıldım. Tecrübeli annelere bir sorun olacak reflü yatağı kullanan var mı aranızda e bebekde sevi bebenin indirimi varmış satıcı baya övdü ama kullanışlı olur mu bilemedimbir de zaten beşik içine normal yatak alınacak önerisi olan var mı?
bende cabuk yoruluyorum malesefOyy dimi geldik o döneme, ben de kızımın eskilerini gözden geçirip oğlana uyacakları yıkayıp ütülemeli,eksik varsa almalıyım..öyle zor geliyor ki ama
evet ikisi normal bunuda aksilik olmazsa normal istiyorummMoon senin normal dogummu
hissettinmi ne oldu cnmKizlar gunaydiiin dun den beri harektelrini hissetmiyorum sanki bebegimin tatli felan yiyorum ama yok var mi oneriniz
Ya benim bilgisizligimi mazur görürsen sormak istiyorum bu taki yastigi ne zaman kullaniliyor? Hastanede mi kullaniliyor yoksa bebek mevlidi icin mi aliniyor?
Canim ben de ybb dusunuyorum, evet zor olacak ama icim rahat olacak. Atik olayini azaltmasi, cevreye zarar vermemesi, temiz olmasi ve ekonomik olmasiyla cok mantikli geliyor bana. Ben de iki sayfa takip ediyorum bunun icin instagramda ybb yazdiginda cikan sayfada oneriler,tecrubeler paylasiliyor oraya da bak derim. İslak mendil ben de kullanmiycam eger evdeysem bebisim popisini yikiycam degilsem de e-bebekte bebek temizleme pamuklari var onlardan alip suyla temizlemeyi dusunuyorum. Normal pamuk ve suyla temizleyen de var sana kalmis hangisi kolay gelirse. Pamucco da gogus pedi var yeni uretildi ben onlardan da alicam hem guvenli hem sagliklibebek yagi icin yine instagramda liffsabun sayfasinda bebek bakim seti var yagi pisik kremini dogal olarak yapiyorlar ordan temin edebilirsin. Sampuan olarak ben de kati sampuan alicam. Zaten bebegim erkek, elidor reklamlarindaki gibi dalgalandirmasi gereken saclara ihtiyaci olmayacak,en temizinden sabun is görür onun icin ben de deterjan ve yumusatici arayisindayim eger bir kaynak bulursan bana da haber ver olur muu
Yaa bunu okuyunca bir heyecan basti beni hemen odaya kosup çanta hazirlayasim geldi, tek sorun canta disinda hicbirseyimin olmamasi
Olumsuz mesaj gonderme beynine. Tabiki sütüm gelecek sonucta fizyolojik olarak normal bisey bu diye dusun hep. Dogumdan sonra da bol hurma ye ve su iç humananın caylarindan ic coook sütün gelecek insallahKizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorum
Al benden de o kadar ya uykularim haram oldu resmenKorkuyorum. Şekli ne olursa olsun doğumdan korkıyorum.
Teşekkür ederim canımÇok guzel canım güle güle kullan,bu arada kızlar özel hastanede dogum yapacaksanız takı yastıgı da verılıyor dogum paketınde,once sorun da boşa masraf yapmayın
Canim gittim saglik ocagina kalp atisi var ama takipte kal dedilerbize de haber et sonucu olur mu, inşallah sıkıntısız kuş gibi hafiflemiş dönersin :*
Evet ilk oglumda da vermislerdi bir de kapi süsü veriyorlar ama ben yine de isimli yaptirdim icimde kalsin istemedimÇok guzel canım güle güle kullan,bu arada kızlar özel hastanede dogum yapacaksanız takı yastıgı da verılıyor dogum paketınde,once sorun da boşa masraf yapmayın
Kalp atisi var ama takipte kalmami soyledi ebe hala hissetmiyorumbende cabuk yoruluyorum malesef
evet ikisi normal bunuda aksilik olmazsa normal istiyorumm
hissettinmi ne oldu cnm
bende artik hazirlamaya basladim
Dinlen canim bu ara yorma kendiniCanim gittim saglik ocagina kalp atisi var ama takipte kal dediler
Sabahtandir yatiyorum canim bklm insallah hissederimDinlen canim bu ara yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?