Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorum

Kadın eline mama ve biberon alıp geliyo, hasta ediyo beni
2 kişilik odada kalmıştım,sütümün geldiğini bile anlamıyordum,bebeğim hep kesmeseydi,yandaki kızın anası kıza sütün yok,gelmiyo,diye baskı yapıyordu,bana seninki memede falan diyodu kız şeker hastası sütü gelsin diye komposto içeriyordu dr.kızdı en son kız kavga etti git artık istemiyorum diye stresten başka bir yardımı olmadı sezeryandı sonradan gelmişti

ayyy bebek yatağını unuttum hemen listeme ekliyorum
bu sefer beşik de alsam büyüyen karyola da alsam altını latalı alacağım, dümdüz değil de şerit şerit ahşaplı, yatağın hava alması için
reflü yatağı gibi bir babynest almıştım, çok hafif eğimli, onu da aldım olarak ekleyeyim listeye =)
ilkinde zemini düz beşikte yatırmıştık sırtına normal küçük yastık koyuyorduk öyle de büyüdü

Korkuyorum. Şekli ne olursa olsun doğumdan korkıyorum.
korkuyorum ama şekli ne olursa olsun 3.yü de istiyorum
bi hemşire kadın okumuştum, 3 aşamada mı ne oluyormuş epidural, soruyorlar ya hissediyor musun diye, 3. aşamada azıcık hissettiği halde yooo demiş, doğumda da az da olsa hissetmek için
işte ben de onu okuyunca gaza geldim ilkinde öyle yaptım baştan herşey güzeldi sonrası coşturdu
neden çünkü manyaklık, çünkü doğurduğumu hissetmeyi istemek, çünkü hissedince başım göğe erecekti

sıra bizlere yaklaşıyor oradaki kadın biri yazmış nişan geldi sancım baslayınca doktora gittim 9 cm doğuma aldılar hiç farkrtmedim yazmıs
ay hadi inşallah, 9cm de olmasın ama yav çok değil mi takside arabada doğıuranlar gibi olmayalım sonra açılma ile gelirsen nprmal doğurturum diyor doktorum, hadi hayırlısı

Kizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorumKadın eline mama ve biberon alıp geliyo, hasta ediyo beni
edelim etmesine de şimdiden strese girmişsin ama ya olmaz kiii boşver gitsin sen lohusa olacaksın birşey desen de kimse karşılık veremez benim de annem öyle yaptı, eve geldik hani mamanız nerde yoksa mama yok muğğğğğ bizi bir panikletti anlatamam yav sütüm geliyo ne maması diyorum hayır göğüslerin boş boş doymuyo bu çocuk dye diye baya zorladı beni,ihtiyaç olsa sarılık riski olsa tabi ki alırdım ama durup dururken niye? ben bu konularda net ve sertimdir kusura bakmasınlar çok istiyorlarsa kendileri doğursun

oğlumu bırakmaya başladığımda hergün her öğününü paketleyip götürdüm, kızdı bana, hergün getirme yav tamam mama vermicem diye, aylarca götürdüm valla, cezve cezve her öğünün harcı içinde yemek taşıdım

şimdi 2 numarama da annem bakacak, yine aynı şeyleri zorlayacaktır ama tavrım çok net, oğlum da dahil benden habersiz hazır birşey yedirirseniz, paket gıda alırsanız, hakkımı helal etmem diyorum

Değerin normal,ben dün verdim idrar lökosit 15.53 yüksek yassı epitel 53 yani yüksek ikiside dr.yanma kokulu akıntı falan olursa gel dedi,ilaç falan vermedi
Ben ilk defa bu kadar yuksek deger gordum kendimde ama bakalim doktor ne diyecek yarin normalde 5-6 cikiyordu bendeki

Senin mi lokosit cok cikmisti? Gruptan biri oyle birsey yazmisti sanki. Doktoruma ulasamiyorum malesef ama yarin randevum var gittigimde sorucam mutlaka.
Evet komple enfeksiyon çıktı bende bağışıklık sistemim çökmüş. İdrarda yanma koku sık çıkma hiçbirşey yoktu. Ama yine de çıktı. Bu arada sen yine de gidene kadar 3 lt 4 lt su iç idrara çık. İhmal etme

Ev sahibi kapı dısarı etmezse evim hastaneye 5 dk lık mesafede Bi doğurup çıkacaktım ben diye planlar yapıyorum hastaneleri hiç Bi şekilde sevmiyorum ve güvenmiyorum Allah iyi insanlarla karsılastırsın

Kizlar bana dua edinde doğurduğum anda inmiş olsun sütüm..strese girdim gene, kv çenesi cekmek istemiyorum

İnşallah hemen gelir canım. Lohusalıkda en can sıkıcı olay bu, birinin gırtlağına yapışası geliyor insanın bebek doyöıyor dediklerinde. Oğlumda öyle olmuştu, çok zayıf doğdu, sürekli ağzını yana kaydırıp emme pozisyonunda tutuyordu herkes aç bu diye diye deli etmişlerdi beni. İlk ay kontrolünde doktor mama mı verdin dedi kilosunı ölçünce hayır dedim ve sürekli emme pozisyonunda olduğunu söyledim. Emme duyusu tam gelişmemiş emzik ver dedi. Ben de kurtuldum milletin lafından
Ben iki bebeğimde de kullanmadım zaten oğlanom zamanında yoktu 15 sene öncesi , kızda da almamıştım ama alan herkes çok memnuniyetle bahsediyor.

Oyy dimi geldik o döneme, ben de kızımın eskilerini gözden geçirip oğlana uyacakları yıkayıp ütülemeli,eksik varsa almalıyım..öyle zor geliyor ki ama
bende cabuk yoruluyorum malesef
Moon senin normal dogummu
evet ikisi normal bunuda aksilik olmazsa normal istiyorumm
Kizlar gunaydiiin dun den beri harektelrini hissetmiyorum sanki bebegimin tatli felan yiyorum ama yok var mi oneriniz
hissettinmi ne oldu cnm
bende artik hazirlamaya basladim

Olumsuz mesaj gonderme beynine. Tabiki sütüm gelecek sonucta fizyolojik olarak normal bisey bu diye dusun hep. Dogumdan sonra da bol hurma ye ve su iç humananın caylarindan ic coook sütün gelecek insallah

Çok guzel canım güle güle kullan,bu arada kızlar özel hastanede dogum yapacaksanız takı yastıgı da verılıyor dogum paketınde,once sorun da boşa masraf yapmayın
Teşekkür ederim canım ben bunu bilmiyodummm. Ama bizde öyle bi
Sistem var mıdır bilmiyorum çünkü doktoru

Çok guzel canım güle güle kullan,bu arada kızlar özel hastanede dogum yapacaksanız takı yastıgı da verılıyor dogum paketınde,once sorun da boşa masraf yapmayın
Evet ilk oglumda da vermislerdi bir de kapi süsü veriyorlar ama ben yine de isimli yaptirdim icimde kalsin istemedim

Kizlar siz kac tane hastane cikisi aldiniz toplamda kac citcitli badi vesaire aldim biraz ama karrsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…