Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hepimize hayırlı olsun
Bugün baya karlı bir gün, yerinde olsam şubat bitince giderdim ☺
Fitil kullaniyordum . Pembe bir akıntım geldi sabah akşamda kasiklarim agrimisti . Doktoru aradim gel hemen dedi . Korktum bir şey mi oldu acaba diye Gittim . Gitmişken katilmış oldum . Ben kürklü mürklü gittim buz gibi hava hasta olmayayım diye millet incecik gelmiş

İlk bebeğimde almadım yan yatırım,arkasına yastık koyduk hep şükür sorun olmadı

Cevaplarınız için teşekkür ederim

Kizlar siz kac tane hastane cikisi aldiniz toplamda kac citcitli badi vesaire aldim biraz ama karrsiz kaldim
Cnm ben battaniyeli hastane cikisi. takim iki tane alacagim.beyaz zibin 10 tane falan alacajim atlet yerine ben ondan giydiriyorum .ilk 10 15 gun falan. 5.6 tane.alt ust takim alicam 0 3 ay suan evde 2 tane takim var .ama 3 6 ay baya.oldu.citcitli badi alacagim kisa kollu onu 3 6 ay arasi alacagim.bebegin gelisimi onemli tabi dogsun ikinci oglum cabuk buyudu mesala 0 3 ay cok giyemedik biz.

Canim benim bir 4 tane felan hastane cikisi var fakat 5 li set sadece 1i 10 lu 5 tanr beyaz citcitli aldim sonrasi hep kisa kollu yazlik tulumlar ama citcitli badi alacagim daha da hastane cikisi alsam mi almasam mi onu bilemedim

Kizlar siz kac tane hastane cikisi aldiniz toplamda kac citcitli badi vesaire aldim biraz ama karrsiz kaldim
*hastane çıkışı takım şeklinde almadım henüz, oğlumdaki gibi 1 tane alacağım, örtüsü giysisi şapkası takım şeklinde, fotoğraflarda falan şirincik olsun :)
*onun dışında geçen yolladığım tulumlar aldım, hepsi 0-3 ay, hiç yeni doğan almadım, oğlumdan tecrübem 1 hafta bile giyemiyorlar. uzunkollu 5-6 tane aldım, birkaç tane daha alırım, sırtının açılmaması bakımından tulum rahat oluyor. daha fazla almam çünkü hava ısınacak, boyuna kilosuna göre kısakollu şeylere geçerim.
*alt-üst şeklinde takım ya zıbın şeklinde ya önden kolay giydirmeli birkaç tane alırım, tulum favorim olduğundan böyle çok almam.
*içine giymesi için göbek düşene kadar zıbın takımı alacağım, oğlumda her gün 2-3 tane değiştirmemiz gerekti, göbeği 10. gün düşmüştü, en az 6-7 tane zıbın takımı alırım diye düşünüyorum. hem yeni doğduklarında bizim giydiğimizin 1 kat fazlasını giymeleri gerekiyor ya, içine illa ki giyecek.
* göbek düştükten sonra ver elini çıtçıtlı badi ve patikli/patiksiz alt :) ilk aşamada uzunkollu 5-6 tane alırım, sonra kısakolluya geçerim, oğlumda bu adetler yetmişti.
* kızda nasıl olur bilmiyorum ama oğlum öyle cortluyordu ki bezin yanlarından taşıyordu. bahar olduğu için çabuk kuruduğundan yıka-ütüle yetirdik hepsini. yakınınızda yardım edecek birileri olmayacaksa daha çok alınabilir.

Canim benim bir 4 tane felan hastane cikisi var fakat 5 li set sadece 1i 10 lu 5 tanr beyaz citcitli aldim sonrasi hep kisa kollu yazlik tulumlar ama citcitli badi alacagim daha da hastane cikisi alsam mi almasam mi onu bilemedim
4 tane varmış daha neeee ay ben hevessiz miyim ya takım olarak almadım almıcam da sanırım, hastane çıkışı dediğinde aşağıdaki gibi herşey var di mi, daha alma bacım sonra o kadar örtüyü battaniyeyi nerde saklıcan (sizle yazıştıkça gaza geliyorumama almıcam 2-3 gün bekleyip karar vericem :):))

kendi imzamı görüp panikledim, 99 gün, yazıyla doksandokuz gün kalmışşş
daha bir sürü alışveriş yapılacak, arada iş için yurtdışına gidip gelinecek, bir de ev taşıcaz nasıl yetişcek bunlar yav

Oglum hasta saglik ocagina gittik dr. kizdı nerede senin masken diye.
Bak hasta var evde dikkat etmen lazim dedi.
Hakli valla hasta olcam diye ödum kopuyor dikkat etmiyorum ama.
ilaclari alirken maskede aldim..

Geceleri uyanir oldum bu ara.
Bi de yan yatiyorken fark etmeden azicik karnimin uzerine abansam aninda tepikliyo kız☺
Rahatsiz oluyo piremses
Simdiden nazli.
Ay kac defa oldu gece falanda olsa direk uyandiriyor beni tekmeleriyle.
Simdiden yicem haberi yok

daha yeni uyanmaya başladıysan şanslısın arkadaşım, ben iki üç haftadır yatakta dört dönüyorum, bir de yattığım yerden dönemiyorum illa oturuyorum
benimki de azıcık göbeğe yüklensem hemen vuruyor ne tatlılar di mi :)
bu sabah resmen dayak yiyerek uyandım, bazen eşim bile afallıyor, kolumu üstüne atmıştım vurmalarına uyandım diye, yaaa diyorum cennet anaların ayağı altında :))

O bezler bana sacma geldi
Elinde akit yika cikmaz ki eski usul kaynaticaksin ozaman.
Direk akitip makineye atmak nekadar dogru tartisilir
Ama yeni dogan icin pamuk alicam bende
Direk ıslak mendille baslamicam oglumda da öyle yapmistim en azindan 2 ay falan teni hassas malum.

pamuk bu ılik suyla ıslatip silicem

Cok sukur uykum iyiydi rahattim aksam yatip sabah kalkiyordum
2 gundur 4 gibi tekmelere uyanuyorum.
Ama ben dikkat etmiyorum bence abandigim icin karnima rahatsiz ediyorum uykumda.
Ondan uyandiriyor diye dusunuyorum

Enfeksiyon olsa da diğer herşeyin yolunda olmasına sevindim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…