2 gün önce doktora gitmeden önce çok hareketliydi doktorda herseyi iyi dedi suyu buyu oyu faln vs şimdi sabahtan beri hareketsiz az önce ışık tuttum okşadım dalgalanma yaptı tedirgin ediyor bu annelik hormonları
Bebek ilk emzirilmeye gelirken kesinlikle ensesinden elle tutmayin dediler orada bebegin memeyi ret merkezi varmis bebek o sekilde verilirse emmezmis kolla destek olunacakmis
İnsta da bi video gördüm bebiş Minnak elleriyle memeyi tutup masaj yapıyordu oy dedim senin kuvvetin ne ki memeyi sıkıp agzına alıyorsun belki o yüzdendir
Arkadaslar aranizdan ilk doguran ben olucam galiba.
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
Hepinizden dua bekliyorum
Mustela ve uni baby kullanmıştım
Bunda henüz almadım ve karar da vermedim
Daha temiz içerikli birşeyler mi kullanmalı bilmiyorum ..ama fiyatlar da aldı başını gidiyor .
Canım.ugrasma zaten tek cevap yazmakla
Sen yaz okuruz biz zaten
Dualarımız seninle .. inşallah çabucak toparlayıp çıkarsın bir.an önce
Güzel haberlerini bekliyoruz
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi