Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Egtimde tirnaklari uzunsa hemen kesebilirsiniz dediler eldivenleri emzirirken mutlaka cikarin dediler aklima geldiii
cok minnakken cok korkuyor insan keserken.
anneyle temas olsun diye sanirim cikarin diyorlar.
Cikaririm arada hava alir kollarini kiviririm

Panikleme canim sirt ustu yat sesiz sakin bir ortamda karnini sev .benimki yuksek sesli tv izlerkende hareketleniyor

Bebek ilk emzirilmeye gelirken kesinlikle ensesinden elle tutmayin dediler orada bebegin memeyi ret merkezi varmis bebek o sekilde verilirse emmezmis kolla destek olunacakmis

Ilk.iki cocukta.sebamed sampuan bebeyagi kremi vs kullandim.bunda kararsizim sizler neler aldiniz

Arkadaslar aranizdan ilk doguran ben olucam galiba.
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
Hepinizden dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım kötüyü düşünme benim de riskim vardı çook araştırma yaptım ilaçlarla yatışla vs gününü bekliyolarmış inşallah bekler seninki de

Herkesi tek msjda cevaplayamadim nasil yapildagini bulamadim
Nts ye bagladilar. Hemsireler bisey demiyor. Korkma diyolar sadece bakalim hayrola. Hepinizin iyi dilekleri dualari icin tesekkur ederim canim arkadaslarim.
Cok gecmis olsun canim Allahin izniyle gecer merak etme sen icini ferah tut dua et

Kızlar megadyn vitamin hapı aldım hiç kullandınız mı decavitle aynı özellikteymiş oceans mommy alacaktım ama stoklarında yokmus

Herkesi tek msjda cevaplayamadim nasil yapildagini bulamadim
Nts ye bagladilar. Hemsireler bisey demiyor. Korkma diyolar sadece bakalim hayrola. Hepinizin iyi dilekleri dualari icin tesekkur ederim canim arkadaslarim.
Canım.ugrasma zaten tek cevap yazmakla
Sen yaz okuruz biz zaten
Dualarımız seninle .. inşallah çabucak toparlayıp çıkarsın bir.an önce
Güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar 10 lu hastane çıkışı ve kendime lohusa takım almak istiyorum . Hangi marka nereden almalıyım yardımcı olur musunuz ?

Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
Aaaa, şimdi durum ne canım? Drlar durdururlar doğumu merak etme. Dualarım seninle ve bebişinle canım. Her şey yoluna girecek merak etme.

Dualarımız seninle canım. Moralini hiç bozma, iyi düşün hep. Hastanede en güvenilir yerdesin.

kuşummmmm geçmişler olsun şimdi okudum. Merak etme sen önlem amaçlı ordasındır eminim hem ikiz bebeklerin böyle oyunları meşhurdu,korkma sakın tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…