Kizlar sivi deterjan mi alacaksiniz.
Granul matik aldim ben kucuk boy en azindan yeni aldiklarimi yikar utulerim 13 yikama yapiliyormus.
Memnun kalirsam devam ederim olmadı sıvıya gecerim diyorum.
ebebek indirimlerini takip ediyorum.
Bez icin cop kovasi istiyordum dun indirimden aldim.
yarin tekstilde indirim var.
lcw outletinde de kazaklar 16tl kadar dusuyor bir dahaki kis icin almayi dusunuyorum.
Arkadaslar aranizdan ilk doguran ben olucam galiba.
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
Hepinizden dua bekliyorum
Granul matik aldim ben kucuk boy en azindan yeni aldiklarimi yikar utulerim 13 yikama yapiliyormus.
lcw outletinde de kazaklar 16tl kadar dusuyor bir dahaki kis icin almayi dusunuyorum.
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
kızlar selam
haftasonu alışverişe çıkacağız, ne kadar hazırlıksız olduğumu görünce kendime hem alışveriş için hem genel bir liste yaptım, google'a yükledim aldıkça işaretlicem inşallah =) olur ya unuttuğum birşey vardır bana yazar mısınız? ya da unuttuğunuz birşey varsa umarım işe yarar :) Bu arada mevlid yapmak istemiyordum ama ailelem çok istiyor, bana da pek yük olmuyor açıkcası, bayramdan sonra yapacağım. Hem eşimin tarafı da yakın bir şehirde oturuyor, mevlide gelince bebek görme imkanları oluyor, hem de bizim kendi yakınlarımızı tek tek evde ağırlamak yerine mevlidde ağırlıyorum.
Bambam için hazırlıklar
Tekerlekli beşik - Kuzenden hediye
Bebek arabası - Trilogy, Kraft Oslo, xx, yy ??
Mama sandalyesi - Chicco Poly
Hastane çıkışı / ilk kıyafetler - Tulum dışında birşey yok, almaya başla!!
Battaniye
Kundak
Bebek bezi
Müzlin bezler, mendiller
Bebek şampuanı, sabunu - Baboon naturals
Bebek nemlendirici kremi - Zeytinyağı sıkıldı
Zıpzıp - Abisininki
Bebek odası mobilyası
Bebek odası lambası
İlk bayram kıyafeti - İdilbaby & Carters OK
Ateş ölçer - Kulaktan ölçen alınacak
Sling/Kanguru: Ergobay, Mababy love and carry, emeibaby
Süt pompası - Spectrayı bakıma götür, verimsizde medela/avent al
Bebek bezi - Yıkanabilen bezlerden al, primanın pamuklu kokusuzundan al
Ben green clean sıvı deterjan aldım, yorumları baya iyi. Bulaşık makinesi tabletini kullandım daha önce içerik olarak temiz. Ama granüle de geçebilirim beğenmezsem. Lcw outletten 5-10 lira arası bir sürü kıyafet aldım sürekli takip ediyorum.
Ben mustela urunlerini kullanmistim oglumda. beyaz bir cocuk ve cildi çok hassas isilik vs oluyordu hemen mustela köpük sampuan yeni dogan icin ve pisik kremi kullandim bebe yagı hic kullanmadım cumlaude lab adlı markanın vucut kremini kullandım cok memnun kaldim yine aynı urunlerle devam ederim.