Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar sivi deterjan mi alacaksiniz.
Granul matik aldim ben kucuk boy en azindan yeni aldiklarimi yikar utulerim 13 yikama yapiliyormus.
Memnun kalirsam devam ederim olmadı sıvıya gecerim diyorum.
ebebek indirimlerini takip ediyorum.
Bez icin cop kovasi istiyordum dun indirimden aldim.
yarin tekstilde indirim var.
lcw outletinde de kazaklar 16tl kadar dusuyor bir dahaki kis icin almayi dusunuyorum.

Arkadaslar aranizdan ilk doguran ben olucam galiba.
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
Hepinizden dua bekliyorum
Geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer. Dinlen ve stres yapma, en güzel zamanda vakitlice doğum yapmak nasip olsun. Dualarımdasın.

ben çok yorum okuyup dalan granül aldım,bugün de rossman da ciddi indirimde. Yorumlarına bak istersen,kokusu çok güzel,yumuşatıcı da istemiyormuş.

Eklentiler

• 0037499C-55CD-4AAA-9DB8-D57995BD3EA1.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 32
Herkesi tek msjda cevaplayamadim nasil yapildagini bulamadim
Nts ye bagladilar. Hemsireler bisey demiyor. Korkma diyolar sadece bakalim hayrola. Hepinizin iyi dilekleri dualari icin tesekkur ederim canim arkadaslarim.
Geçmiş olsun bir sıkıntın varmıdı ki daha öncesinden erken doğum riski ile ilgili?

Arkadaslar aranizdan ilk doguran ben olucam galiba.
Kontrole gelmistim, sikayetimde yoktu alttan ultrason ile rahim agzi olctu erken dogum riski dedi yatirdilar bizi
Hepinizden dua bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım ikiz gebeliklerde hep risk varmış. Dert etme durdururlar.şimdi tıp çok ileride üzülme.

Aklıma geldi geriye gidip mesajını aradım. Küvet içine yıkama filesini de ekleyebilirsiniz canım.

Ben green clean sıvı deterjan aldım, yorumları baya iyi. Bulaşık makinesi tabletini kullandım daha önce içerik olarak temiz. Ama granüle de geçebilirim beğenmezsem. Lcw outletten 5-10 lira arası bir sürü kıyafet aldım sürekli takip ediyorum.

Granül matiklerin makinenin motorunu yakma gibi yan etkileri oluyor malesef. Yakın bir arkadaşımın başına geldi. Aklında olsun.

Ilk.iki cocukta.sebamed sampuan bebeyagi kremi vs kullandim.bunda kararsizim sizler neler aldiniz
Ben mustela urunlerini kullanmistim oglumda. beyaz bir cocuk ve cildi çok hassas isilik vs oluyordu hemen mustela köpük sampuan yeni dogan icin ve pisik kremi kullandim bebe yagı hic kullanmadım cumlaude lab adlı markanın vucut kremini kullandım cok memnun kaldim yine aynı urunlerle devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…