Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hepinizden Allah razi olsun. Tedbir diyo doktor. Hap atiyorum arada kasilma önleyiciymis.
Hic bi sikayetim yoktu. Kasilma agri sertlik falan hic..
Hadi ölcelim dedik ölctük rahim agzini. Ona 3.30cm geldi tedbirli olalim dedi. Bakiyorum internetten uzunluk normal gorunuyor ama anlamadim valla. Neyse kötü bisey yapmiyolardir heralde
Bu arada benim ultrason fotograflari korkunc töbe töbe, ne guzel fotograflar atmissiniz bnim niye oyle degilki
Bide oglan 900 gram kiz 711 gram mis bunu ogrenebildim

Kızlar tulum seti için fiyat aldım
130 dedi Instagram dan
Yastığı da yazmış 70 ,dolguluymus içi Eki Görüntüle 2586023
Çok güzel bu tarz ürünlerin fiyatları aşağı yukarı böyle oluyor, hazır tekstil ürünlerden biraz daha fazla. Ama bir tane bu şekilde takım yaptırıp hatıra olarak saklamak da çok hoş olur. Mesela benim 27 sene önceki bebeklik kıyafetlerimin çoğunu saklamış annem, hepsi çok değerli şu an benim için

Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

Ay sevindim iyi olmanıza ucunuzun de
Tsdbirli olmaları iyi doktorların
Sonuçta iki tane bebeğin var :)
Maşallah kiloları da çok iyi

Herkesi tek msjda cevaplayamadim nasil yapildagini bulamadim
Nts ye bagladilar. Hemsireler bisey demiyor. Korkma diyolar sadece bakalim hayrola. Hepinizin iyi dilekleri dualari icin tesekkur ederim canim arkadaslarim.
Gecmis olsun canim tedbir amacli tutuyorlardir merak etme Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Iyi olmana sevindim canim ultrason bizimde bi degisik ama videolar guzel sen kilosunu ogrenebilmissin en azindan bnm doktorum haftasiyla uyumlu dyor geciyor

Çok sevindim canım, süper. Bazı drlar çok tedbirli oluyor ve bu iyi bir şey. Hiç panik yapma. Sadece doktorunu dinle. Geçmiş olsun çok

Kiz benim ultrason fotolarim da cocuk 3 harfli gibi o kadar korkunc ki cekmeceye sakladim asla bakmiyorum

Oyy dimi geldik o döneme, ben de kızımın eskilerini gözden geçirip oğlana uyacakları yıkayıp ütülemeli,eksik varsa almalıyım..öyle zor geliyor ki ama

Ben yaptım o işi. Oğlana olacakları ayırdım. Olmayacakları birilerine verdim. Bazılarınu hatıra diye kaldırdım ama yıkayıp ütülemedim daha. Onu biraz daha geç yapmak istiyorum. Çünkü tozlanır diye o kadar zaman pimpirikleniyorum

Bu sekil islemelere rokoko dyorlar el isciligi o yuzden pahalidir ama senin attigin makine isiydi burda ozdilekte harf basi 50 kurusa yazi yaziyorlar ordan alinan kiyafete makinede

Eklentiler

• Screenshot_20200206-233311.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu sekil islemelere rokoko dyorlar el isciligi o yuzden pahalidir ama senin attigin makine isiydi burda ozdilekte harf basi 50 kurusa yazi yaziyorlar ordan alinan kiyafete makinede
İnsanın her gördüğünu alası geliyor da ..yaz olması düşündürücü .bu da çok kibar görünüyor

İnsanın her gördüğünu alası geliyor da ..yaz olması düşündürücü .bu da çok kibar görünüyor ☺☺
Sirf o yuzden yenidogan kiyafeti hic aalmiyirum kendimi zor tutuyorum hastanede giymeye kibar bisey alicam sadece cnku kuculmeye bile kalmiycak yaz gelicek sicaktan giyemiycek yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…