Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tedbir almislar gayet iyi canim bence. Benimki en son 34 mm idi ilacı birak gayet iyi dedi sana neden oyle dediler acaba

Tedbir almislar gayet iyi canim bence. Benimki en son 34 mm idi ilacı birak gayet iyi dedi sana neden oyle dediler acaba
İlk o ultrasonu sokarken hep ben yapiyorum bu sefer doktor ittirdi bende istemsizce sıktım sonra doktor birden ooo senin rahim agzina dikis atmamiz lazim falan dedi ben panikledim vajinismus gecmisim birden geldi ultrasonu cikardi tekrar sokmaya calisti ben indim doktor oturtmaya calisti hatta bagirdi
Ben kendim yapicm dedim yaptim sonra hi o kadar degilmis dedi niye oyle ciktiki falan dedi valla anlamadim. Hersey apar topar olunca korku heyecan insan ne soracagini sasiriyor. Yarin sabah geldginde tekrr bakar galiba. Bilmemek zor

kızlar merhaba acaba bu çatı muayenesi felan ne zaman yapılıyor ki biliyor musunuz

Gayet iyi ölçümü benim 2.5cm iken bile yatış vermedi evde yatacaksın dedi açıklık yoksa zorun yok dedi özel hastane bazen pat diye yatırıyor haberin olsun sırf para almak için ben bu yüzden acil bisey olduğunda kadın doğu. Hastanesi aciline gidiyordum hem daha bilgili ve tecrübeliler diye

Merhaba hoşgeldin. Ben kızımda babyjem marka kullandım ve çok memnun kaldım. Özellikle yeni doğduğunda evde her kucaklamak isteyene reflü yatağıyla kucaklarına verdim, böylece içim rahattı, şimdi oğlumda da aynı yatağı kullanıcam inşallah.

Kızlar günaydınnnn, şehirdışına geldik kızımda doğum yaptığım dr.a gidicem bugün, kızımıda götürücem, kızıma ilk dokunan ilk kucaklayan kişi.. her şeye bi duygusallık her şeye bi sinirlilik harbi yaşayan ben bugünde buna hüzünlendim:) hem hüzün hem mutluluk birarada

Gunaydinnnn, simdilk hersey yolunda bebisler de bende rahat edemedik hastanede. Bazen aşağiya dogru tepiyolar demistim dr hep bunu altta bakalim diyodu. Nst ye gittim bu gece olunca hic bi kasilma sanci cikmadi. Demkki normal. Ben nerden bilcem neyi nasil anlatcagimi icimde bisiler oluyo gormuyomkiii
Neyseki kahvaltim hazir geliyoorr, sizde totolari kaldirin annisler. Koridor mis gibi taze bebek ve cay kokuyor

Gunaydin bu saatte ayik kalabikene helal olsun esimi gonderdim sirf seni merakimdan girdim sayfaya iyi olmana cok cok sevindim

Sevindim iyi olmanıza canım dikkat et kendine ve bebişlere

Hoşbuldum teşekkür ederim
Kararsız kaldım beşik içinde yatak olucak ama bu taşınabilir olduğundan kullanışlı olucak gibi geliyor bir yandan da bebek nerde uyuduysa orda uyansınki uyku düzeni olsun deniliyor o yüzden Bir beşik bir bu yatak mı yapıcam gibi kafamda deli sorular

Gunaydin canım geçmiş olsun, ne güzel bir haber daha iyi olucak herşey inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…