Gunaydinnnn, simdilk hersey yolunda bebisler de bende rahat edemedik hastanede. Bazen aşağiya dogru tepiyolar demistim dr hep bunu altta bakalim diyodu. Nst ye gittim bu gece olunca hic bi kasilma sanci cikmadi. Demkki normal. Ben nerden bilcem neyi nasil anlatcagimi icimde bisiler oluyo gormuyomkiii
Neyseki kahvaltim hazir geliyoorr, sizde totolari kaldirin annisler. Koridor mis gibi taze bebek ve cay kokuyor
Günaydın çok geçmiş olsun,tedbirli olmak iyidir,sancı da yok bekler daha kuzular,korkma hiç,o mis bebek kokusu ve taze çay kokusu burnuma kadar geldi,çay demiyorum hemen
Ben yaptım o işi. Oğlana olacakları ayırdım. Olmayacakları birilerine verdim. Bazılarınu hatıra diye kaldırdım ama yıkayıp ütülemedim daha. Onu biraz daha geç yapmak istiyorum. Çünkü tozlanır diye o kadar zaman pimpirikleniyorum
Gunaydinnnn, simdilk hersey yolunda bebisler de bende rahat edemedik hastanede. Bazen aşağiya dogru tepiyolar demistim dr hep bunu altta bakalim diyodu. Nst ye gittim bu gece olunca hic bi kasilma sanci cikmadi. Demkki normal. Ben nerden bilcem neyi nasil anlatcagimi icimde bisiler oluyo gormuyomkiii
Neyseki kahvaltim hazir geliyoorr, sizde totolari kaldirin annisler. Koridor mis gibi taze bebek ve cay kokuyor
Masallah size.bizde senle heyecanlandik korktuk .cnm ama kasilman yok sancin yok bekler onlar gununu annesi.bebek kokusu burnumda tütennn ❤zamaninda gelsinler de o cennet kokularini gidilarini koklayalimmmm
Kızlar günaydın Ppeynirsiz
Geçmiş olsun ama uzunluk okey sancı yok zaten her şey yolunda değil miydi. Sanırım bebeler ikiz olunca doktor tedbiri elden bırakmadı.
Günaydın şekerim hissettim ama 1-2 pıt pıt yaptı o kadar eskisi gibi oynak degildi babası evde yok diye oda mı hareket etmiyor ki yada babasına mı cekiyor giderek uykucu oluyor
cnm benim oğlumdan 2 tane hastane çıkışım var 5li ve 10 lü olaka kıza da 3 tane 5 li aldım zaten battaniye çok aldık oğluma zamanla. 2 takım götürmüştüm hastaneye ilkini giydirmişler hemen doğumda hemşire 2 saat sonra çıkarır ıslaklığını almış olur dedi çıkardık, ikinciye de ilk kakasını bolca yaptı evden altı üst takımlar getirtmiştim :) 2 takım yeter diyordular yetmedi yani. çıtçıtlı badi hiç almadım oğlumdakileri saycam ona göre alcam baya vardır ama iç zıbın almak lazım mı acaba ilk aylar çıtçıtlı badi zor olur mu küçük minnoşları giydirirken.
Herkese günaydın hanımlar :) bebişler ne alemde bizimki kuduruk horon tepiyor ayaklarda kasıklarımda of ki ne offff sol kalçam ağrıyor idrardaki bakteri için ilaç yazdırmaya gideceğim iş çıkışı. onun dışında herifi payladım dün git başka ev tut kendine akşamları gel oğlunu sev git, böyle gitmez bu evlilik dedim sustu sonra da çocukla ilgilendi hep ayuu
herkese günaydın, mutlu ve sağlıklı sabahlar
ben bu sabaha burnum oluk oluk kanayarak uyandım, baya bi dindiremedik, genzimde hala kan kokusu var, doktoruma sordum bakalım bir cevap gelsin
yaa çok sağolll hemen ekliyorum listeye, yeni evde küvetli kabin yok, kabinin ölçülerine göre uygun bi küvet ve file alayım, ilk başlarda rahat oluyor, sonra balık gibi dizimizde yıkarız :)
O bezler bana sacma geldi
Elinde akit yika cikmaz ki eski usul kaynaticaksin ozaman.
Direk akitip makineye atmak nekadar dogru tartisilir
Ama yeni dogan icin pamuk alicam bende
Direk ıslak mendille baslamicam oglumda da öyle yapmistim en azindan 2 ay falan teni hassas malum.