Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın çok geçmiş olsun,tedbirli olmak iyidir,sancı da yok bekler daha kuzular,korkma hiç,o mis bebek kokusu ve taze çay kokusu burnuma kadar geldi,çay demiyorum hemen

Ben 0-3 ayı elden gecirdim,yıkadım,ütüledim,hastane cantasına paketlıycem minileri.diğerleri ablanın çekmecesinde olacak mecbur

Masallah size.bizde senle heyecanlandik korktuk .cnm ama kasilman yok sancin yok bekler onlar gununu annesi.bebek kokusu burnumda tütennn ❤zamaninda gelsinler de o cennet kokularini gidilarini koklayalimmmm

Kizlar siz kac tane hastane cikisi aldiniz toplamda kac citcitli badi vesaire aldim biraz ama karrsiz kaldim
cnm benim oğlumdan 2 tane hastane çıkışım var 5li ve 10 lü olaka kıza da 3 tane 5 li aldım zaten battaniye çok aldık oğluma zamanla. 2 takım götürmüştüm hastaneye ilkini giydirmişler hemen doğumda hemşire 2 saat sonra çıkarır ıslaklığını almış olur dedi çıkardık, ikinciye de ilk kakasını bolca yaptı evden altı üst takımlar getirtmiştim :) 2 takım yeter diyordular yetmedi yani. çıtçıtlı badi hiç almadım oğlumdakileri saycam ona göre alcam baya vardır ama iç zıbın almak lazım mı acaba ilk aylar çıtçıtlı badi zor olur mu küçük minnoşları giydirirken.

Herkese günaydın hanımlar :) bebişler ne alemde bizimki kuduruk horon tepiyor ayaklarda kasıklarımda of ki ne offff sol kalçam ağrıyor idrardaki bakteri için ilaç yazdırmaya gideceğim iş çıkışı. onun dışında herifi payladım dün git başka ev tut kendine akşamları gel oğlunu sev git, böyle gitmez bu evlilik dedim sustu sonra da çocukla ilgilendi hep ayuu

Aklıma geldi geriye gidip mesajını aradım. Küvet içine yıkama filesini de ekleyebilirsiniz canım.
yaa çok sağolll hemen ekliyorum listeye, yeni evde küvetli kabin yok, kabinin ölçülerine göre uygun bi küvet ve file alayım, ilk başlarda rahat oluyor, sonra balık gibi dizimizde yıkarız :)

bana saçma gelmedi yaparım ben
baby&me'ye ilave bu pamuktan da alayım bi paket, memnun kaldığımızla devam ederiz, teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…