Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende kamuda çalışyorum kimse anlamamıştı hamile olduğumu taki geçen hafta benim göbek biraz ilerledi gözler bende bu hafta bol giyindim
Ben de bu hafta dikkat çektiğimi hissediyorum ama hala ayakta iken özellikle çok anlaşılmadığını söylüyolar

Ohh çok sevindim günaydın canım
Herşeyin yolunda olması çok güzel

Günaydın şekerim hissettim ama 1-2 pıt pıt yaptı o kadar eskisi gibi oynak degildi babası evde yok diye oda mı hareket etmiyor ki yada babasına mı cekiyor giderek uykucu oluyor
Benimki de öyle bilio musun. Gündüz doğru düzgün hissetmiyorum akşamları eşim geldi mi başlıyor. Diyorum bu kız ana karnında babacı olmaya başladı. Eşimin göbeğime dokunup (konuşarak) tekmesini hissetmediği hiç olmadı.

Günaydın şekerim hissettim ama 1-2 pıt pıt yaptı o kadar eskisi gibi oynak degildi babası evde yok diye oda mı hareket etmiyor ki yada babasına mı cekiyor giderek uykucu oluyor
Benim oglanlarda cok harket etmezdi arada canim uykucu kuzu demekki

Günaydın kızlar zor bir gece geçirdim 38 39 bandında ateş sirkeli sular öksürük krizleri derken sabah ettim. Gece 3 ten sonra dindi çok şükür hiç yüksek bırakmadım ateşi hissettikçe duşa girdim. İnş bebeğime birşey olmamıştır biraz önce güçsüz bi tekme attı ama.

Geçmiş olsun o tekme güçsüz tekme değil anneye geçmiş oksun mesajı

Bebege zarari olmaz oksurugun cnm ama ates icin parol falan al ates varsa dr git mutlaka.iltahap olduysa bogazin ilac verir

Annem burda konusuyoruz diyor 3 aydan sonra kisa kollu giydiririz. o yuzden cok almayacagim kisa kollu ben.bizim evimiz yazin serinn oluyor

Bebege zarari olmaz oksurugun cnm ama ates icin parol falan al ates varsa dr git mutlaka.iltahap olduysa bogazin ilac verir
Canım ilacım var ama bağışıklık sistemim çökmüş alerjik reaksiyon göstermişim neye bilinmiyor alerji testim 107 çıktı. O da bağışıklık sistemini çökertmiş direncin 19 olmadı gerekirken en az 3e düşmüş. Sonra bütün vücudu enfeksiyon sarmış idrar yolu falan ama kana çok az geçmiş. Novaseft iğne ile parol verdi doktorum dün gece 2. İğneden sonra rahatladım sucuk gibi terledim. Şimdi 37 ateşim Kızım iyiydi dün annesine elastik olduğunu gösteriyordu ayağını havaya dikmiş eliyle tutuyordu doktor bebek iyi dedi.

Ilk zaman zibin cok iyi canim bi ele avuca gelince de badiler iyi oluyor hatta ilk zaman bunayakli altlar cok sikinti bebehin ayagindan kayiyor surekli bacaklarini cektikleri icin yukari.corapsiz alt alip corap gitdirmek daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…