Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Masallah kuzucuga .gecmis olsun sanada bu yil hava cok dengesiz malesef herkes hasta oldu

herşey güzel olacak, tedbir amaçlıymış korkma strese girme canım

Kızlar ben kızımı 39+5 sezeryanla doğurdum. Sezeryan son dakka çıktığı için 38de falan sezeryan olmamış oldum. Kızım gününü epey doldurdu. Bakımında çok rahat ettim. Sütüm de hemen geldi.
Şimdi planlı sezeryan olunca doktor daha önce almak isteyecek ama ben yine en az 39 dolana kadar beklemek istiyorum. Daha öncesinde sancı gelirse gider sezeryan olurum. Yani istediğim bebeği kendi doğmak istediği zamandan çok önce çekip almamak. Biraz daha doğala yaklaşmak.
Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?
Özellikle ilk doğumunu 37-38 haftalık yada daha önce yapan anneler. Sütünüz geldi mi hemen, bebeğiniz çok uyuyor muydu? Çünkü anne karnında geçireceği süreyi doldurana kadar uyandırmakta zorluk çektiklerini duymuştum emzirmek için.

Ben de aynen senın gıbı duşunuyorum canım,bu konuda doktorun ne dedı?ben de kızımı 39.3te sezaryen ıle dogurmustum.

ben mustela set aldım, yorumları iyiydi baya
Mustela ıyıdır,ben yenidoğan köpük şampuanını kullanmıştım.zaten önemli olan da şampuanın ince ,kolay durulanması.durulamadan kalıntı kalınca bebelerde konak oluyor,normal bebe şampuanı kullansanız bile suyla seyreltin derim hanımlar

ayyy doktora kızdım şu an ama sorun yokmuş buna şükür
biz tek bebek taşırken nasıl zorlanıyoruz sen 2 tane birden Allah yardımcın olsun
bazı doktorlar kendi planlarına uydurmaya çalışıyor, riskli bir durum yoksa neden erken alsın ki? ilkinde sırf bu yüzden son aylarda doktor değiştirdim iyi ki de değiştirmişim. 40da sezaryen yaptım, çok rahat geçti ve sonrasında süt problemim de olmadı
bunda da doktorum 40a kadar bekleriz dedi, sancı ve açılma olursa normal deneriz, olmazsa sez. ile 40da alırız minnoşu dedi

iğne vuruldun mu kan uyuşmazlığı

28inci haftada bakıcaz demişti doktorum,o zamamdan önce kanama vs olursa erkem yaparız demişti ama şükür bir sorun olmadı, yarın kontrolüm var yarına denk geliyor. Hatırlatıcam, belkide doğumda yaptırır, çünkü bebeğin kanına göre 72 saat içinde de yapılabilirmiş. Yarın akımdaki ilk iş o. Sen nasıl ilerledin?

Anacım oğlanalr hami anneye düşkündü yada koca stresi gidince bebekte mi rahatladı

kan uyuşmazlığı testi yaptı bana geçen hafta doktorum, uyuşmazlık varsa birşey kullanmamız lazımmış ama çıkmadı çok şükür
ilkinde çıkmayabilir ama 2.lerde vücut daha hızlı reaksiyon gösterirmiş

ben salı günü kontrole gittim 27+2 dim o zaman haftaya yani 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vurulacam

Evet zaten tamamen 2inci bebeği korumaya yönelikmiş. Yarın hatırlatacağım bakalım,doktorum ne derse o. Severim kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…