Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Teşekkürler canım

hayır canım, ama evindeki tuz iyotsuz ise mutlaka iyotlu tuz kullan..
birde bu hafta kizimin endokrinoloji randevusu vardı o bana dediki
yemek yaparken tuzu ocagi kapattiktan sonra kat.. piserken atarsan tuzun iyotu buharlasir..
Anladm cnm cok tesekkur ederm

Valla aynı şeyi ben de düşünüyorum. Doktor riskli dedi ama varsayıyorum hiç bir risk olmasaydı normal doğum yapmak ister miydim bu kez diye düşününce galiba sezeryana karar verirdim. Çünkü zaten karnımı kestirdim. Bir de aşağıyı dağıtmayayım yaniher tarafı patlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sezeryan olmasaydım da aynı şeyi düşünecektim. Zaten alt taraftan kesik dikiş olsaydı, karnım kesilmemiş olsaydı bu sefer de sezeryan istemezdim.
Onun için sancı başlayıncaya kadar bekleyip sonra sezeryan olayım diyorum.

malesef sling kanguru hiç bilgim yok canım.ilk bebeğimde korktum kullanamam diye hemde 6 aydan sonra ağır oluyor taşınmıyor dediler

İlk doğumdan önce son haftalarda sık sık nstye girmiştim. Bunda da aynısını yapar inşallah bu doktorum

Amin canım. Cahilliğime ver. Rahimde perde ne oluyor acaba

Bilmiyorum ama geçen bir yerde okumuştum döküntü şeklinde kizariklar olunca doktora muhakak danışmak lazimmis ..bence ara doktorunu en azından kafan rahatlar ..
Hafta sonu iyice yayılırsa acile git dedi pazartesiye kadar normal devam ederse gel bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…