Maalesef ülkemiz bu konuda da kolayı seçiyor işte13 sene önce turkiyedeydim ozaman, acil sezaryan oldum, 40+5 bebek pisliğini yapinca suyuna, halbuki 5 cm acilmam vardi,
2inciyi yurtdisinda yaptım normal arasi 5 sene olunca,
Orasi zaten hep normal istiyo,
1 sene geçmesi yeterli, e oda zaten 2 cocugun arasi en az olsa okadar olur,
Simdi gene turkiyede normal istiyorum busefer bu hafta kontrolum var soracam insallah yapar normali,
Maalesef ülkemiz bu konuda da kolayı seçiyor iştehalbuki anne için bebek için en güzeli normal doğum şartlar elverdiğinde. İkinci normal olmuş artık 3 de öyle olur cnm.
Foto atta bakalimSelamlar efendim bizde bugun anneneyle e bebege gittik hastane cikisi zibin havlu biraz badi alt ust takim tutulu tulum aldi kizima.fazla masaraf olmasin oana diye cok sey istemedim.bezimizi zaten esimin arkadasi bez stogu yapmis kendi cocuguna ellerinde kalmis prime premium ondan alicam parasiyla.simdi kuvet kremler sampuanlar vs kaldi.abilerden kalma zaten oyun halisi salincak mama sandalyesi yurutec vs kaldi besikte zaten beyaz almistim ogullarima onu kullanacak biberon dr browns almistim ama iki ogljmda ne biberon ne emzik tuttular bakalim bu nasil olacak.simdilik bunkadar bizden ya bu mustela setler ne kadar pahali
Gule güle giysin inşallahSelamlar efendim bizde bugun anneneyle e bebege gittik hastane cikisi zibin havlu biraz badi alt ust takim tutulu tulum aldi kizima.fazla masaraf olmasin oana diye cok sey istemedim.bezimizi zaten esimin arkadasi bez stogu yapmis kendi cocuguna ellerinde kalmis prime premium ondan alicam parasiyla.simdi kuvet kremler sampuanlar vs kaldi.abilerden kalma zaten oyun halisi salincak mama sandalyesi yurutec vs kaldi besikte zaten beyaz almistim ogullarima onu kullanacak biberon dr browns almistim ama iki ogljmda ne biberon ne emzik tuttular bakalim bu nasil olacak.simdilik bunkadar bizden ya bu mustela setler ne kadar pahali
Valla benimki cok istekliydi ama hani gönülsüz davranırsin ya karsi taraf üstüne düşsün diye bi neyse erken rez reklamlarindonmeye başlayınca bunsene nereye gidicez filan dedi sonra kardeşiyle eşine dedi dedim biz 2 cocukluyuz onlar yeni evli belki basbasa kalmak isterlerse hem arabada mümkün degil sığamayız vs.Sonra onlarda gönülsüz davranınca bizimki beklemeye geçti dedim ben yazin İstanbul’a Mersin’e giderim sıkıntı yok haklısın bu sene zorlar bizi erteso gun kendisi dedi biz oglanla cocuk havuzunda takılırız filan sende minigi emzirince uyur zaten zorlamaz va öyle pylasim yaptık otelide buldum bağladım ama inanmazsin hergun geliyor oteli naptin bak son gun geliyor bilmem ne diyordu
Gule güle giysin inşallah
Çok zevkli.oluyor birşeyler alması değil mi
Mustela setin içinde neler var ?ne kadar fiyatı merak ettim
Sagom.cnm cekerimFoto atta bakalim
Hayirli uğurlu olsun prenses saglikla giysin...
Gozlerim açıldı vallaEki Görüntüle 2586955 bu sekilde.cnm
Tecrübe etmedim canım.ama doktorun sıkıntı yok diyorsa doğrudur .minyon bir bebek olacak belki de..sen kontrollerini ihmal etme .sonra yakalar belki haftasını .en azından doktorun tedbirli davranmış ,sıkma canınıSelam arkadaşlar. Ben yine bir dertle geldimbebeğimin karın çevresi 2 hafta geride görünüyor. Doktorum sıkıntı yok ama takipte kalalım artık 2 haftada bir gel belki zayıf bi bebektir ondan böyledir dedi. Sizce sorun olur mu? Yaşamış olan ya da şu anda yaşayan var mı azcık bi içime su serpin
Eki Görüntüle 2586955 bu sekilde.cnm
Bende yaşamadım ama netten baktım 4 hafta geride olanların ki bile sağlıkla doğabiliyormus bebeğin sıvısı iyiyse bebek minyon tiplidir yazıyor muhtemelen bol uyku ve beslenmene dikkat etmen gerekiyormuş sen stres yapma ki minnoş ta hissedip stres yaşamasınSelam arkadaşlar. Ben yine bir dertle geldimbebeğimin karın çevresi 2 hafta geride görünüyor. Doktorum sıkıntı yok ama takipte kalalım artık 2 haftada bir gel belki zayıf bi bebektir ondan böyledir dedi. Sizce sorun olur mu? Yaşamış olan ya da şu anda yaşayan var mı azcık bi içime su serpin
Rica ederim mantikli gelen kismi sampuan 500 mg baya gidiyor bakalim esime gosterecegim ne der hu farmasidede var.bebek sampuani falan acaba icerigi nasilGozlerim açıldı valla
Hayat ne kadar pahalı ...
Sağol canım resim için
Aynen tatlimEskiden bu set mi varmış analarımız bizi Arap sabunuyla büyütmüşler
canim bende ogullarimdan kalanlar vardi bazilari lekeliydi cikmayan kotu gozukmeyenleride utuledim evin.icinde giysinle ne olcak disarda olmazda.Merhaba güzel anneler uzun zamandır takipteyim ama yazma fırsatım olmadı şimdi raporluyum evdeyim de daha rahat takip edip yazabilirim artık.çok zorlu geçen bir hamilelik sürecinde şükür bugünleri görebildik Rabbim hayırlısı ile hepimizin evlatlarını kucağına sağlıkla almasını nasip etsin inş.bu benim ikinci hamileliğin 5.5 yaşında bir kızım var nasipse ikinci kızımızı bekliyoruz.bugün kızımın kıyafetlerini elden geçirdim ve lekeli olanlar var vakumlu hurcun içindeydi normal hurçtakilere bişey olmamış ama vakumludakiler lekeli.bu durumda olanlar varmı lekeler nasıl çıkar varmı bir öneriniz
Cnm dr bisey olmaz diyorsa olmaz.dedigi gibi minyon olabilir olsun saglikli olsun bosver boy pos onemli degilSelam arkadaşlar. Ben yine bir dertle geldimbebeğimin karın çevresi 2 hafta geride görünüyor. Doktorum sıkıntı yok ama takipte kalalım artık 2 haftada bir gel belki zayıf bi bebektir ondan böyledir dedi. Sizce sorun olur mu? Yaşamış olan ya da şu anda yaşayan var mı azcık bi içime su serpin
Beyaz sabunla lekeli kısımları çitileyip makinada yıkıyordum. Ek gıda dönemindeki lekeleri bile o şekilde halletmiştim. Belki sizin lekelerde de işe yarayabilir. Bir de baby&me nin leke çıkarıcısı var o da işe yarabilir.Merhaba güzel anneler uzun zamandır takipteyim ama yazma fırsatım olmadı şimdi raporluyum evdeyim de daha rahat takip edip yazabilirim artık.çok zorlu geçen bir hamilelik sürecinde şükür bugünleri görebildik Rabbim hayırlısı ile hepimizin evlatlarını kucağına sağlıkla almasını nasip etsin inş.bu benim ikinci hamileliğin 5.5 yaşında bir kızım var nasipse ikinci kızımızı bekliyoruz.bugün kızımın kıyafetlerini elden geçirdim ve lekeli olanlar var vakumlu hurcun içindeydi normal hurçtakilere bişey olmamış ama vakumludakiler lekeli.bu durumda olanlar varmı lekeler nasıl çıkar varmı bir öneriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?