Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
aldıkların şahaneeeeee mooocummm.. sağlıkla giysin kıymetlin inşallah. Mustela ürünleri için kokusu kötü diyorlar her yerde,hiç denedin mi merak ettim?
Yok kuzum hic denemedim iste.arayis icersindeyim sen ne almayi dusunuyorsun

Kilosu ne kadar ki ? Bir de sorun olsa detaylıda çıkardı. Sonuçta mide bağırsak hepsine bakıyorlar benim de genelde 5 gün küçük oluyor

Dun karnimin ustu agriyordu diyordumya bugun gecti sanrim kizim döndü dünnn
Benim bazen yanlardaki kaburgamın altından çıkıntı oluyor sanki cam önü mermeri gibi o ara ağrım oluyor ama farkettim tuvalete çıkmadığım gün oluyor o. Üst ağrılar genelde gazmış

Benim bazen yanlardaki kaburgamın altından çıkıntı oluyor sanki cam önü mermeri gibi o ara ağrım oluyor ama farkettim tuvalete çıkmadığım gün oluyor o. Üst ağrılar genelde gazmış
Ya sorma cnm dun cok kotuydum nefes bile alamiyodum sanki cocuk karnimi yirtip cikacakti acayip sertti gerildi karnim bugun gecti sukur

Benim oğlumda karın çevresi hep 2 hafta geriden di,ne ağlamıştım,birşey varmış gibi,bu oğlumda 1 hafta geriden merak etme gayet normal doğuyolar,bez bağlarken biraz beli ince gibi geldi ilk ay topaldı 3200 doğdu hiç üzülme

aldıkların şahaneeeeee mooocummm.. sağlıkla giysin kıymetlin inşallah. Mustela ürünleri için kokusu kötü diyorlar her yerde,hiç denedin mi merak ettim?
Araya maydonoz olcam yine ama benim kızçe konaklı bir bebekti mustelanın şampuanını kullanmıştık kokusu cidden kötüydü ama şifayı da onda bulmuştuk.

Eskiden aldiklarim varda onlari yikadim katladim bohcaladimyelekler tek altlat ustler var battaniyeler vs onlari cekemedim yeni aldikca cekerim
İlk hastane çıkışını bende görmüştüm beğenmiştim sanırım Nisan başı gibi alırım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…